Björkhemsgatan 25

Björkhemsgatan 25

Slutpris

850 000 kr


Sjöbo— Borås

Björkhemsgatan 25


Slutpris
850 000 kr

Sjöbo— Borås

Charmig och rymlig 4-rumslägenhet

Välkommen till denna charmiga och rymliga 4-rumslägenhet på våning 5 av 6 i en välskött fastighet! Med en generös yta om 91 kvadratmeter erbjuder denna lägenhet en flexibel och funktionell layout som ger utrymme för kreativitet och personlig anpassning.

Med två rymliga sovrum är detta hem perfekt för den moderna familjen eller paret som vill ha extra utrymme. Den delvis öppna planlösningen mellan matsal och kök skapar en naturlig samlingsplats där umgänge och matlagning smälter samman. Fönster som släpper in tillräckligt med naturligt ljus och ger en bra utsikt över omgivningen.

Badrummen kan med enkla medel uppgraderas för att bli bekväma och praktiska, och du kan skapa ett avkopplande och funktionellt utrymme för din dagliga rutin.

Med närhet till bekvämligheter som butiker, restauranger och grönområden, erbjuder denna lägenhet både livsstil och komfort. Dessutom är den utmärkt ansluten till kollektivtrafik och vägar, vilket gör det till en bekväm plats att bo på.

Slå dig ned på den rymliga inglasade balkongen och njut av utsikten året om med lite värme på vinterhalvåret. En perfekt förlängning av den redan rymliga lägenheten. Detta är platsen där du kan koppla av efter en lång dag, umgås med vänner eller bara njuta av solnedgången.

En av de mest spännande aspekterna med en lägenhet i äldre skick är möjligheten att skapa något helt unikt. med en grund som är fullt funktionell har du möjlighet att forma och designa varje rum enligt dina önskemål. Missa inte chansen att äga detta boende och förvandla till ditt drömboende som kommer att ge din vardag en ständig källa till glädje och bekvämlighet. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäcka allt som denna lägenhet har att erbjuda!


Boarea
91 kvm
Avgift
6 088 kr/mån
Rum
4 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-09-17

Mäklarhuset Borås

Denna lägenhet på Björkhemsgatan såldes av oss 2024-09-17. Se alla våra försäljningar i Borås samt även på Björkhemsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.