Paradisgatan 17

Paradisgatan 17

Slutpris

3 900 000 kr


Gamla Masthugget— Göteborg

Paradisgatan 17


Slutpris
3 900 000 kr

Gamla Masthugget— Göteborg

Välplanerad trea på populära Paradisgatan med balkong i sydväst läge!

Välkommen till denna fantastiska trerumslägenhet om 77 kvm på Paradisgatan 17, belägen i det charmiga och historiska Gamla Masthugget. Denna bostad erbjuder inte bara ett attraktivt och centralt läge, utan även en bekväm livsstil tack vare en omfattande stamrenovering.

När du kliver in i lägenheten möts du av en rymlig hall med gott om förvaringsutrymmen. Det ljusa och inbjudande vardagsrummet har stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp och skapar en öppen och luftig känsla. Härifrån når du även den mysiga balkongen mot innergården som erbjuder en perfekt plats för avkoppling och umgänge.

Köket är rymligt och i gott skick med fullt utrustade vitvaror, bra arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns även en matplats som rymmer hela familjen för trevliga middagar.

Lägenheten har två rymliga sovrum med plats för både säng och förvaring. Badrummet är fräscht och helkaklat, utrustat med dusch, wc, handfat och spegel.

Gamla Masthugget är ett av Göteborgs mest attraktiva områden med sin historiska charm och närhet till stadens puls. Här bor du med gångavstånd till både Linnégatan och Haga med sina mysiga caféer, restauranger och butiker. Kommunikationerna är utmärkta med närhet till både spårvagns- och busshållplatser.

Denna trea på Paradisgatan 17 är en perfekt kombination av modern komfort och historisk charm. Lägenheten är nyligen stamrenoverad och erbjuder en rymlig planlösning med balkong och hiss, belägen i ett mycket attraktivt område. Ett hem att trivas i för både familjer och par som värdesätter både komfort och ett centralt läge.

Varmt välkommen på visning!


Boarea
77.2 kvm
Avgift
6 696 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-06-11

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Paradisgatan såldes av oss 2024-06-11. Se alla våra försäljningar i Göteborg samt även på Paradisgatan.

Boka värdering

Minna Bahmiary

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.