Åkerby-Uggelsta 109

Åkerby-Uggelsta 109


Bälinge— Uppsala

Åkerby-Uggelsta 109



Bälinge— Uppsala

Nyproducerade lager/industriytor strax utanför Centrala Uppsala

Nyproducerade lagerlokaler om totalt 360 m2finns ny att hyra strax utanför Centrala Uppsala. Lokalerna är utrustade med en klass 1port med en höjd på 4,50m, oljeavskiljare, toalett samt utrymme för kontor, omkldäningsrum eller pentry. Lokalerna erbjuder dessutom ett generöst ljusinsläpp då fastughetsögaren valt att utrusta lokalen med fönster i alla väderstreck, någpot som normalt sätt saknas i den här sortens lokaler.
Goda möjligeheter för uppställningsytor finnes och chansen för flexibilitet är just nu stor då man under våren påbörjar nya bygnnationer av ytterligare 1000 m2 i samma stil som befintlig byggnad.


Hyra
1 kr/år/kvm
Fastigh.bet
Uggelsta 2:3
Area
1 360 kvm
Såld
2021-10-29

Mäklarhuset Uppsala kommersiella

Denna lokal på Åkerby-Uggelsta såldes av oss 2021-10-29. Se alla våra försäljningar i Bälinge samt även på Åkerby-Uggelsta.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.