Röstavägen 10

Röstavägen 10

Slutpris

3 600 000 kr


Forsa— Hudiksvall

Röstavägen 10


Slutpris
3 600 000 kr

Hudiksvall - Forsa

Avskilt läge med härlig utsikt i Forsa!

Välkommen till Röstavägen 10 i Forsa - ett drömläge med härlig utsikt över Långsjön. En oslagbar kombination av trivsamt bostadshus med vidbyggt dubbelgarage, fantastisk utemiljö med uppvärmd pool, vedeldad badtunna, utekök och flertalet uteplatser. Ett boende för dig som värdesätter ett hem där varje detalj omsorgsfullt har utvalts för att skapa ett hem att trivas i.

Med högt och avskilt läge finner man bostadshuset med hänförande utsikt. Planlösningen på entréplanet erbjuder hall, kök med plats för matbord, utrustat med kyl/frys, spishäll, diskmaskin, ugn och fläkt, vardagsrum med kamin, sovrum med utgång till trädäck. Från hallen nås garaget samt duschrummet vilket är helkaklat och smakfullt renoverat, utrustat med tvättställ, kommod, badkar och wc. Den inre hallen leder dig både till ovanvåningen som till källarplan samt till det inglasade uterummet som i sin tur leder vidare till den trevliga utemiljön. Ovanvåningen inrymmer fyra sovrum, varav ett mindre samt hall. Källarplan erbjuder duschrum med bastu, hobbyrum och förrådsutrymmen.

Här har mycket tid och fokus lagts på att skapa en utemiljö att trivas i, såsom utekök, uppvärmd pool som håller 29 grader från maj till oktober och vedeldad badtunna. Ett rymligt växthus som är rena drömmen för den odlingsintresserade där en vattenbrunn finns placerad för bevattning. Flertalet trädäck i olika nivåer där höjdpunkten är den högst belägna uteplatsen med hänförande utsikt över Forsa och Långsjön. Rymlig och insynskyddad tomt om 1940 kvm vilket skapar en privat och rogivande miljö. För leksugna barn är detta ett paradis med trädkoja, lekstuga, rutschkana till poolen tillsammans med mycket mer.

Garaget om 80 kvm är vidbyggt med bostadshuset, uppvärmning via golvvärme och automatiska portar installerade. Ytterligare plats för förvaring för bilar, båtar eller traktorer i en väl tilltagen carport med förrådsdel. Äldre förrådsbyggnad som tidigare fungerat som djurstall. Kommunalt V/A och bekväm uppvärmning via bergvärme, den uppvärmda poolen värms upp av samma system.

Här bor man med närhet till centrala Forsa med mataffär, förskola, skola samt ca 10 min till Hudiksvall med alla bekvämligheter. Vid tomtgräns finns elljuspår med längsta distans om 3 km, belyst, där det vintertid erbjuds längdskidspår.

Ett omsorgsfullt renoverat bostadshus, rymligt garage, fantastisk utemiljö och ett härligt växthus gör detta till ett idyllisk hem för både vila och rekreation.

Välkomna med er visningsanmälan!


Boarea/biarea
135/45 kvm
Driftkostnad
44 602 kr/år
Tomtarea
1 940 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-09-13

Mäklarhuset Hudiksvall

Denna villa på Röstavägen såldes av oss 2024-09-13. Se alla våra försäljningar i Forsa samt även på Röstavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.