Hagtornsvägen 6B

Hagtornsvägen 6B

Slutpris

2 450 000 kr


Brogård— Halmstad

Hagtornsvägen 6B


Slutpris
2 450 000 kr

Brogård— Halmstad

Gavelkedjehus i trivsamma Brogård!

Med ett optimalt läge på hörntomt kan vi äntligen erbjuda ett gavelkedjehus i eftertraktade och barnvänliga Brogård. Här väntar en smart planerad interiör med tre sovrum, två badrum, ett praktiskt kök och ett ljust vardagsrum. Det är toppen med två badrum, ett på vardera plan, båda utrustade med dusch och det ena med praktisk tvättavdelning.

Huset, byggt 1994, är lättskött med fasad av tegel och klassiska betongpannor på taket, vilket gör underhållet minimalt. Vidbyggt finns även ett garage som bidrar till ytterligare bekvämlighet. Den inglasade altanen förlänger de varmare årstiderna.

Detta är helt enkelt ett gemytligt familjeboende för er som vill ha lite mindre att sköta och underhålla, men som inte vill göra avkall på ett praktiskt boende. Läget upplevs som ostört och privat tack vare en insynsskyddande häck runt om och det faktum att huset är beläget på en hörntomt.

Brogård är det perfekta området för er som vill kombinera lugn och natur med närhet till stadens alla bekvämligheter. Här bor ni i ett rofyllt kvarter omgärdat av grönska, med fantastiska möjligheter för naturupplevelser direkt utanför dörren. Brogård är känt för sina lugna gator och trevliga grannskap, perfekt för familjer som värdesätter både trygghet och närhet till naturen.

I Brogård har ni nära till de vackra vandringslederna längs Fylleån, kända som Fylleåleden. Dessa leder slingrar sig genom natursköna områden och bjuder på en underbar mix av vacker flora och fauna, vilket gör dem idealiska för promenader, joggingturer eller cykling. Här kan ni njuta av fridfulla stunder i naturen och få en paus från vardagens stress.

Trots det naturnära läget är Brogård inte mer än en kort bil- eller cykeltur från Halmstads stadskärna eller om man vill ta stadsbussen. Här hittar ni allt från mysiga caféer och restauranger till shopping och kulturella aktiviteter. Ni behöver alltså inte välja mellan lugnet på landet och bekvämligheterna i stan – i Brogård får ni det bästa av båda världar.

Välkomna hem!

Med sitt perfekta läge på Hagtornsvägen 6b erbjuder detta hem en harmonisk livsstil för hela familjen. Varmt välkomna att upptäcka allt vad Brogård och detta boende har att erbjuda!

Vi ses! Med vänliga hälsningar Sara Johansson och Emil Karlsson på Mäklarhuset 035-16 66 55

Fastigheten säljs med friskrivning från dolda fel och brister. Huset är besiktigat av Anticimex, protokoll finns hos mäklare.


Boarea
104 kvm
Driftkostnad
38 379 kr/år
Tomtarea
315 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-07-04

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.