Opalvägen 12

Opalvägen 12

Slutpris

3 350 000 kr


Vallås— Halmstad

Opalvägen 12


Slutpris
3 350 000 kr

Vallås— Halmstad

Prydlig välskött villa med ljuvlig trädgård

Ett eget hem. Kanske ditt första egna - i husformat. Opalvägen 12 är ett klokt hus i ett plan från mitten av 1970-talet med prydliga och välskötta 154 + 42 kvadrat.

Här har ägaren bott, levt, sett barnen växa upp och trivts i hela 51 år! Husets planering bygger på vetskap och erfarenhet om en familjevardags behov och bestyr då man inte snålat på varken förvaringsmöjligheter eller sällskapsytor.
Stort kök som rymmer många, vardagsrummet bjuder in dagens härliga ljus genom stora fönster och de tre sovrummen ligger samlade i en privat del. En smart groventré och fina förvaringsmöjligheter gör vardagen lite enklare dessutom.
Fikastunderna blir en solig tillställning i lä även om man inte sitter i det inglasade uterummet, inte bara på sommaren utan även på våren då det redan i mars går att äta lunch där en solig dag. Som om det vore boyta fullt ut.
Tomten ovanligt platt för lek och lust med bollar i alla storlekar. Trädgården helt ljuvlig med stor blomsterprakt och lovar god avkastning i form av vinbär och äpplen. Allt i perfekt ordning i alla rabatter och gräset är verkligen grönare
här så ägarnas stora kunskap och intresse märks verkligen!

Nu är det dags för en ny familj att skapa fina minnen här på Opalvägen 12, vi ses på visningen!


Boarea/biarea
154/42 kvm
Driftkostnad
35 399 kr/år
Tomtarea
769 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2024-09-13

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Opalvägen såldes av oss 2024-09-13. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Opalvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.