Mortelvägen 12

Mortelvägen 12

Slutpris

3 050 000 kr


Signeskulle— Kungsbacka

Mortelvägen 12


Slutpris
3 050 000 kr

Signeskulle— Kungsbacka

3,5:A I SIGNESKULLE MED BALKONG. PERFEKT FÖR DIG SOM ÖNSKAR EN CENTRAL LÄGENHET MED 3 SOVRUM

Välkommen till denna underbara lägenhet som erbjuder tre sovrum belägen i hjärtat av Signeskulle, ett av Kungsbackas mest eftertraktade områden. Läget kan knappast bli bättre. Pendelstationen når du med endast några minuters promenad och du tar dig in till centrala Göteborg på 25 minuter med pendeltåget. Samtidigt har du närhet till Kungsbackas alla bekvämligheter, inklusive skolor, shopping och fritidsaktiviteter.

Lägenheten har en ljus och välkomnande hall med plats för avhängning. I hallen finns även en klädkammare som erbjuder gott om extra förvaring. Det smakfullt renoverade badrummet från 2021 har dusch med vikbara väggar, toalett, handfat med kommod med stenskiva, golvvärme samt dimningsbara spottar i taket. Ett fönster i badrummet ger fint ljusinsläpp och möjlighet till vädring. Här finns även en kombinerad tvättmaskin med torktumlarfunktion.

I köket finns plats för ett matbord vid fönstret, gott om arbetsyta och skåpen har vita luckor. Ovanför den mörka stenskivan sitter ett ljust kakel. Köket är utrustat med kyl och frys i fullhöjd, spis med induktionshäll, ugn, fläkt samt diskmaskin. Vardagsrummet är rymligt med plats för en soffgrupp framför tv:n. Stora fönsterpartier vetter ut mot föreningens trevliga gröna gård. Från vardagsrummet har man utgång till en stor balkong där du kan njuta av solen från förmiddag till kväll. Soliga dagar finns en markis som ger behaglig skugga. Dessutom finns en mysig uteplats i anslutning till entrén.

Det största sovrummet har plats för dubbelsäng och garderob med skjutdörrar. Även detta rum har utsikt över föreningens gröna gård. Det andra sovrummet har delats av till två rum, vilket har gjort det möjligt att nyttja den ena delen som sovrum och den andra som hemmakontor. Ett fönster i skiljeväggen släpper in ljus till arbetsrummet från sovrummet. Denna flexibla lösning är idealisk för den som behöver ett extra sovrum eller ett bekvämt arbetsrum.

Säljaren är flexibel angående tillträde. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
74 kvm
Avgift
5 167 kr/mån
Rum
3,5 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2024-08-09

Mäklarhuset Kungsbacka

Denna lägenhet på Mortelvägen såldes av oss 2024-08-09. Se alla våra försäljningar i Kungsbacka samt även på Mortelvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.