Vårljungstigen 35

Vårljungstigen 35

Slutpris

3 650 000 kr


Barnarp— Jönköping

Vårljungstigen 35


Slutpris
3 650 000 kr

Barnarp— Jönköping

Välplanerad familjedröm i två plan med garage.

Välkommen till Vårljungstigen 35, ditt framtida hem där många detaljer är utformade för att du ska kunna växa, trivas och njuta av livet till fullo. Ett hem som är redo för inflyttning, och där genomförda renoveringar under årens lopp har skapat en solid grund för nästa ägare att ta vid.

Väl inne möts du av en smart planering i två våningar, där kök, vardagsrum och ett sovrum finns på entréplanet och skapar en harmonisk atmosfär. Det övre planet är en pärla för avkoppling, med hela fyra sovrum, bastu för avkoppling och en flexibel yta som kan användas som ett hemmakontor. Addera två dusch-utrymmen på vardera plan och förvaringsplatser lite här och var, som definitivt kommer bidra till den där extra touchen av bekvämlighet.

Detta hem är en dröm för familjer, med en egen lättskött och plan trädgård, kvällssols-läge med stor altan att vistas på, och lugna återvändsgator där utanför som ger trygga känslor för hela familjen. Intill huset står ett garage med plats för en bil och på uppfarten finns plats för ett par bilar till.
Detta är inte bara ett hus, det är ett praktiskt och skyddat boende där varje dag blir en bekväm upplevelse.

Boendet är inte bara praktiskt utan även strategiskt beläget. Förutom att omgivningen är tätt omgiven av natur så har man optimala pendelavstånd mot Jönköping, Torsvik och ut mot E4:an, och även promenadavstånd till både bussförbindelser och skolor och förskolor – du har de mesta inom räckhåll. Här är platsen där du kan uppleva det bästa av både naturen och det lugna och mysiga samhället i Barnarp.

Välkommen till ditt nya hem på Vårljungstigen 35!


Boarea
138 kvm
Driftkostnad
34 405 kr/år
Tomtarea
781 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-07-01

Mäklarhuset Jönköping

Denna villa på Vårljungstigen såldes av oss 2024-07-01. Se alla våra försäljningar i Jönköping samt även på Vårljungstigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.