Karlsgatan 32 H

Karlsgatan 32 H

Slutpris

1 250 000 kr


Väster Park— Örebro

Karlsgatan 32 H


Slutpris
1 250 000 kr

Väster Park— Örebro

Fint läge i huset, vån 3 av 4 med balkong i söderläge! Ingen insyn!

Välskött tvåa med riktigt bra läge i huset, vån 3 av 4. Hiss. Stor balkong i söderläge med gott om fina soltimmar! Tack vare att du kommer upp en bra bit i huset får du fri utsikt och ingen insyn. Lägenheten är ljus och trivsam. Kök, matplats och vardagsrum ligger i vinkel, vilket skapar naturliga umgängesytor. För dig som uppskattar att laga middag i sällskap av familj och vänner är det här den perfekta planlösningen. Köksdelen är stor med gott om plats för exempelvis en kompletterande köksö. Tack vare rymden och rummens placeringar passar lägenheten minst lika bra för singelhushåll som för par. Sovrummet ligger avskilt i ena änden, är stort och har en rejäl skjutdörrsgarderob. Både det tillhörande förrådet och närmsta tvättstuga ligger i källaren i det aktuella bostadshuset.

Här i brf Asken är det välordnat och välskött. Föreningen jobbar hela tiden framåt för medlemmarnas bästa. Byggåret är 2005; det känns som "igår", men nästa år blir det 20-års jubileum! Det finns 45 bostäder, 30 garage och 35 parkeringsplatser. Laddbox till elbil har installerats på samtliga garage- och parkeringsplatser. Det finns även flera gästparkeringar, alldeles intill husen. Föreningen har installerat solcellsanläggning för att minska elkostnaderna för de gemensamma utrymmena. Föreningen äger marken. Att bo i Väster Park ger dig den perfekta mixen mellan stadspuls och det välbehövliga lugnet. Tack vare att du bor intill en stor fin park får du stora grönytor, träd och fågelkvitter direkt utanför dörren. Härifrån är det dessutom nära till city, endast 10 min cykelavstånd. Välskött och vackert område med nära till vårdcentral, flera olika mataffärer och Trängens idrottsplats. Nära till resecentrum (1,5 km) och till påfart/avfart på motorvägen.


Boarea
55 kvm
Avgift
5 414 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-07-04

Mäklarhuset Örebro

Denna lägenhet på Karlsgatan såldes av oss 2024-07-04. Se alla våra försäljningar i Örebro samt även på Karlsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.