Vasslandsvägen 7

Vasslandsvägen 7

Slutpris

1 600 000 kr


Bovik/Fåsjön— Nora

Vasslandsvägen 7


Slutpris
1 600 000 kr

Bovik/Fåsjön— Nora

Fastighet i högt läge med kvällssol och utsikt över vackra Fåsjön!

Välkommen till Bovik, ett idylliskt sommarstugeområde vid vackra Fåsjön. Här erbjuds ett lättskött boende som passar utmärkt både som åretruntbostad och sommarhus, beläget endast cirka 16 km från charmiga Nora. Med sin placering på en höjd i en mjukt kuperad västersluttning ner mot sjön, bjuder huset på både fantastisk utsikt och magiska solnedgångar.

Boendet är välplanerat med sociala ytor i mitten av huset, där kök och vardagsrum smälter samman i en öppen planlösning. Från dessa ytor kliver du ut till ett inglasat uterum som erbjuder en underbar utsikt över sjösidan. Här finns också tre sovrum och ett duschrum.

På den välskötta tomten hittar du dessutom en gäststuga med indragen el, perfekt för besökande vänner och familj, samt en separat förrådsbyggnad för extra förvaring. Finns även indraget fiber bredband för snabb och stabil internetanslutning.

Som boende i Bovik ingår du i en samfällighet som noggrant sköter vatten- och avloppsanläggningar, vägar, gångstigar, grönområden och badbryggan. För den som älskar utomhusaktiviteter finns det gott om strövområden, möjligheter till bad, fiske och bärplockning. Området erbjuder också en fotbollsplan, boulebana och en trevlig grillplats för härliga sommarkvällar.

Upptäck ett harmoniskt liv i Bovik, där naturens skönhet och välplanerade bekvämligheter möts.

Gå in på boviks.se och läs mer om området och Boviks Samfällighetsförening


Boarea
69 kvm
Driftkostnad
34 908 kr/år
Tomtarea
1 502 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-09-03

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Vasslandsvägen såldes av oss 2024-09-03. Se alla våra försäljningar i Nora samt även på Vasslandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.