Knölagatan 50

Knölagatan 50

Slutpris

1 975 000 kr


Vretstorp— Hallsberg

Knölagatan 50


Slutpris
1 975 000 kr

Vretstorp— Hallsberg

Familjevilla på hörntomt med inglasat uterum och pool!

Välkommen till Knölagatan i Vretstorp och detta rymliga 1-plans hus med inredd källare, som tillsammans har en totalyta på 200 m². Huset är beläget på en generös hörntomt om 1 042 m². Här erbjuds ett välplanerat och funktionellt hem som passar perfekt för familjelivet.

På entréplanet finner du ett separat kök och vardagsrum. Från köket når du ett inglasat uterum på baksidan, perfekt för att njuta av måltider året runt. Entréplanet rymmer även tre sovrum och ett badrum.

Den inredda källaren erbjuder ännu mer utrymme med en hall, gillestuga, allrum, duschrum, tvättstuga, pannrum och flera förrådsutrymmen.

På baksidan, i anslutning till det inglasade uterummet, ligger ett fantastiskt poolområde med en nedsänkt Folkpool och omgivande trädäck. Här finns gott om plats för familj och vänner att umgås och njuta av utomhusmiljön. Tomten erbjuder också stora gräsytor som sträcker sig bakåt mot allmänningen, vilket ger en härlig känsla av rymd och frihet.

Utförda renoveringar inkluderar nytt yttertak 2017, byte av avloppsstam från hus till gata 2019, installation av luftvattenvärmepump 2020, dränering av källaren och anläggning av poolområdet cirka 2008 samt indragning av fiberbredband 2023.

På fastigheten finns ett vidbyggt garage med direktingång till källaren. Huset värms upp via ett luftvattenvärmesystem och det finns även en mysig öppen spis med kassett i källaren.

Här bor du i ett familjevänligt villaområde med närhet till förskola och skola samt smidigt att ta sig ut på E20.


Boarea/biarea
100/100 kvm
Driftkostnad
50 006 kr/år
Tomtarea
1 042 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2024-06-10

Mäklarhuset Örebro

Denna villa på Knölagatan såldes av oss 2024-06-10. Se alla våra försäljningar i Vretstorp samt även på Knölagatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.