Fridhemsvägen 2

Fridhemsvägen 2

Slutpris

2 695 000 kr


Viggestorp— Finspång

Fridhemsvägen 2


Slutpris
2 695 000 kr

Viggestorp— Finspång

Välkommen till Fridhemsvägen 2 i Finspång – en perfekt familjevilla med välvårdat skick och generösa ytor för både umgänge och avkoppling. Här får ni möjlighet att förvärva ett hem där både inredning och funktionalitet noggrant har uppdaterats och renoverats mellan åren 2003 och 2021. Huset är fördelat över 1,5 plan med källare, vilket ger en flexibel planlösning som kan anpassas efter just era behov.

På entréplanet möts ni av ljusa och inbjudande sociala ytor. Här finns ett stort, arbetsvänligt kök som inbjuder till både matlagning och middagar med familj och vänner. Vardagsrummet och matplatsen bjuder på sköna samlingsplatser där ni kan njuta av en varm brasa under kalla vinterkvällar. Dessutom finns ett duschrum, ett sovrum och ytterligare ett allrum på detta plan. På övre plan väntar ett stort sovrum och ett allrum som kan anpassas efter behov – perfekt som arbetsrum, lekhörna eller extra sovrum.

Källaren erbjuder ytterligare utrymme för avkoppling och praktiska ändamål. Här finner ni en mysig gillestuga, en relaxavdelning för sköna stunder samt ett gästrum/sovurm för övernattande gäster eller tonårsbarnen. Dessutom finns en tvättstuga och förråd med gott om förvaringsmöjligheter. Till huset hör även ett vidbyggt garage samt ett separat förråd.

Tomten är en riktig oas med fina uteplatser, ett växthus och gott om sol hela dagen – perfekt för såväl avkoppling som odlingsintresse.

På Fridhemsvägen bor ni i ett lugnt och trivsamt område med närhet till Finspångs service och fritidsutbud. Här har ni nära till skolor, förskolor, affärer och grönområden. Finspång erbjuder dessutom ett brett utbud av fritidsaktiviteter, såsom badhus, idrottsanläggningar och vackra naturområden. Med närhet till både natur och samhällsservice får ni det bästa av två världar – ett hem att trivas i under många år framöver.

Varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
140/40 kvm
Driftkostnad
44 983 kr/år
Tomtarea
1 133 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-09-06

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Fridhemsvägen såldes av oss 2024-09-06. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Fridhemsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.