Rörstorpsvägen 2

Rörstorpsvägen 2

Slutpris

1 421 000 kr


Falla— Finspång

Rörstorpsvägen 2


Slutpris
1 421 000 kr

Falla— Finspång

Enplansvilla med källare i familjevänligt område

Välkommen till Rörstorpsvägen 2 i Falla, Finspång. Denna enplansvilla med källare erbjuder bra ytor med gott om utrymme och potential samt en härlig uppvuxen trädgårdstomt. Huset har nytt tak från 2022 och många välbevarade detaljer!

Entréplanet är ljust och luftigt med öppna ytor som skapar en inbjudande atmosfär. Här hittar du ett arbetsvänligt kök med bra ljusinsläpp och öppet mot matplatsen samt ett ljust och rymligt vardagsrum. Det finns tre sovrum, ett badrum och en extra WC, vilket gör det praktiskt och bekvämt för hela familjen.

I källarplanet finns en gillestuga som ger extra plats för sociala tillställningar eller familjemys, en praktisk tvättstuga, verkstadsdel, matförråd, pannrum och garage. Det finns möjligheter att anpassa och förbättra efter dina behov.

Den generösa trädgårdstomten har gott om plats för barnens spring och lek samt för egna odlingar och planteringar. Här finns även ett växthus, perfekt för den trädgårdsintresserade som vill odla egna grönsaker och blommor.

Falla är ett lugnt och barnvänligt område med lummiga promenadstråk, cykelavstånd till Axsjön, bra kommunikationer och fin cykelbana in till centrala Finspång. Pulkabacke och lekpark finns också i området. Från Falla är det lagom pendlingsavstånd till Skärblacka, Linköping och Norrköping.


Boarea/biarea
107/107 kvm
Driftkostnad
47 300 kr/år
Tomtarea
1 073 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-08-25

Mäklarhuset Norrköping

Denna villa på Rörstorpsvägen såldes av oss 2024-08-25. Se alla våra försäljningar i Finspång samt även på Rörstorpsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.