Linnégatan 10
Linnégatan 10
Pontus Aronsson, ansvarig mäklare i Helsingborg
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Pontus Aronsson

Ansvarig mäklare

Till salu

Linnégatan 10

Utgångspris

2 950 000 kr


Utgångspris

2 950 000 kr



Åstorp

Linnégatan 10


Till salu
Utgångspris
2 950 000 kr

Åstorp

Välskött enplanshus med källare som har garage, trädgård i västerläge och uterum!

Välkommen till detta välskötta enplanshus med källare, där varje detalj är genomtänkt för att skapa ett harmoniskt och rymligt hem. Med möjlighet upp till fyra potentiella sovrum erbjuder detta hus flexibilitet för den stora familjen, hemmakontoret eller gästrum.

Huset har genomgått stora renoveringar under åren som bytt tak, nytt uppvärmningssystem, nytt badrum på ovanvåning, uterum och mycket mer som ni kan läsa om i fliken "utförda renoveringar".

På entréplanet möts ni av stora sällskapsytor som badar i naturligt ljus. Vardagsrummet är perfekt för både avslappning och umgänge, med gott om plats för både soffgrupp och middagsbord. Köket är stilrent inrett och välutrustat, idealiskt för den matlagningsintresserade. Från kök och vardagsrum har ni utgång till en inbjudande stenlagd uteplats med markis, där ni kan njuta av morgonkaffet eller kvällsmåltider under bar himmel.

En trappa ner till källarplanet öppnar sig ytterligare stora ytor för sociala aktiviteter. Här finns ett vardagsrum, "gillestuga" med kamin, perfekt för filmkvällar, spel och lek. Källaren rymmer även en matkällare, förråd, tvättstuga, rum som kan användas som förvaringsutrymme eller inredas till ett kontor och härifrån når man även garaget. Smidigt att kunna nå garaget inifrån huset.

Med två kaklade badrum, ett på varje plan, erbjuder detta hem både komfort och funktionalitet för hela familjen. Badrummet på ovanvåningen renoverades år 2022 med smakfullt utvalda kulörer på klinker och kakel som går i vitt och grått. Utrustat med golvvärme och dusch varav badrummet i källaren är äldre men utrustat med badkar.

Fantastisk trädgård i västerläge med sol större delen av dagen som bjuder in till trevliga middagar antingen på den stenlagda uteplatsen med markis eller i det inglasade uterummet. Står solen väl framme så värms uterummet upp fort och kan nyttjas redan i mars-april till sensommar.
Den stora trädgården i västerläge ger oändliga möjligheter för den trädgårdsintresserade, från blomstrande rabatter till grönsaksodlingar och lekytor för barnen.

Linnégatan 10 är beläget i ett populärt och barnvänligt område i Åstorp som är väldigt lugnt. Här bor man med goda kommunikationer och service som underlättar er vardag med busshållplatser, tågstation inom promenadavstånd och för er som färdas med bil så kommer ni smidigt ut på motorvägen. Det finns livsmedelsbutiker som OJ och Lidl, bensinstation, bank, systembolaget, restauranger, skolor, grönområden, pizzeria, gym, vårdcentral, konditori och mycket mer.


Utgångspris
2 950 000 kr
Boarea/biarea
138/141 kvm
Driftkostnad
35 585 kr/år
Tomtarea
1 068 kvm
Rum
7 rum (3-4 sovrum)

Mäklarhuset Helsingborg

Kontakta Pontus för mer information kring Linnégatan 10.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Rumsbeskrivning

01
Beskrivning av samtliga rum

ENTRÉPLAN

Hall: Inbjudande, ljus hall med ett fint klinker i svart tillsammans med vitmålade väggar. Här finns god plats till att hänga av sig och möjlighet att inreda med förvaring.

Toalett: Kaklad toalett i tidlösa kulörer som är utrustad med toalettstol, kommod med handfat och spegel ovanför.

Vardagsrum: Rummet fylls med härligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som har utsikt mot den välskötta trädgården och dörr ut mot den stenlagda uteplatsen med markis. Vardagsrummet bjuder in till trevliga sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord. På golvet ligger ett skeppsgolv och väggarna är vitmålade.

Matplatsrum/möjlighet till framtida sovrum: Idag är rummet inrett som ett matplatsrum men för er som är i behov av ytterligare ett sovrum så finns möjligheten här.

Kök: Stilrent kök som är praktiskt inrett med god förvaring i form av över/underskåp, goda arbetsytor och plats att inredas med ett matbord. Maskinell utrustning som spis, fläkt, ugn, rostfri diskmaskin, rostfri kombinerad kyl och frys. Parkettgolv och vitmålade väggar. Från köket har man även härifrån en dörr ut till den stenlagda uteplatsen.

Sovrum 1, 2 och 3: Två av rummen passar utmärkt som sovrum till barnen eller kontor och det tredje som är det största blir perfekt för föräldrarna. Parkettgolv och vitmålade väggar i samtliga.

Badrum: Modernt och smakfullt inrett badrum i vitt och grått klinker/kakel. Utrustat med golvvärme, toalettstol, kommod med handfat, spegel, vägghängt skåp och dusch med duschdörrar.

KÄLLARE

Vardagsrum: När ni stiger ner i källaren möts ni av ett vardagsrum med spacklade och vitmålade väggar tillsammans med ett fint golv.

"Gillestuga": Ett rum som kan inredas efter behov och har en charmig detalj och god uppvärmningskälla, kaminen. Spacklade och vitmålade väggar på ena sidan och på andra sida där kaminen är, är det tegel.

Matkällare: Bra förvaringsutrymme.

Förråd: Bra förvaringsutrymme.

Badrum: Kaklat badrum som är utrustat med toalettstol, handfat, spegel, vägghängt skåp och badkar.

Förvaringsutrymme med ingång till garaget: Detta rum kan inredas som ett kontor eller användas som förvaringsutrymme. Från detta rum når man garaget inifrån vilket är väldigt praktiskt.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

138 kvm (Boareauppgifter enligt lantmäteriet)

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig, bland annat beroende på äldre uppmätningsnormer. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp bostaden före köpet.

Biarea

141 kvm

Tomtarea

1 068 kvm

Rum

7 (3-4 sovrum)

Fastighetsbeteckning

ÅSTORP KRUSBÄRET 19

Tillträde

Enligt överenskommelse


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

1-planshus med källare

Byggnadsår

1969

Standardpoäng

37

Grund

Källare

Fasad

Tegel och träpanel

Takbeklädnad

Betongpannor

Fönster

3-glasfönster och 2-glasfönster

Ventilation

Självdrag

Kommentar, skorsten

Kamin i källarplan.

Vatten

Kommunalt vatten året om

Avlopp

Kommunalt avlopp

Uppvärmning

Gas, fossil och övrigt biobränsle

Allmän information

De uppgifter som lämnas i objektsbeskrivning, prospekt, i annonsen samt annat informationsmaterial är i huvudsak grundade på information lämnad av säljaren men i detta fall av dödsbodelägarna. Dessa uppgifter kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till det. Köpare/spekulanter uppmanas att kontrollera uppgifterna/informationen som är angiven innan kontrakt.

Renovering omarbetning etc

Ungefärliga årtal för utförda renoveringar inhämtat från dödsbodelägarna:
- Badrum och ny badrumsinredning 2022
- Träpanelen utvändigt är målad 2021-2022.
- Omputsning och målat väggar i tvättstuga, gillestuga år 2022
- Gått över större delen av rummen invändigt i husen med målning år 2022.
- Nytt parkettgolv i kök, sovrum, kontor, matrum år 2022 samt nylagt golv i gillestugan.
- Sett över radiatorerna i huset och bytt de som varit i sämre skick år 2022.
- Tak inklusive läkt, papp och hängrännor, Benders cirka 10 år sedan.
- Fönster cirka 25 år sedan.
- Golv vardagsrum cirka 15 år sedan.
- Klinker källare/garage cirka 12 år sedan
- Gästtoalett cirka 12 år sedan
- Toalett källare cirka 12 år sedan
- Markiser på baksidan 10 år och på framsidan cirka 12 år sedan.
- Uterum cirka 25 år sedan.
- Växthus cirka 40 år sedan.
- Uteplats cirka 20 år sedan.
- Garageport/garagedörr cirka 12 år sedan.
- Fjällpanel/plåtarbete garage cirka 12 år sedan
- Ny takpapp garage cirka 12 år sedan.
- Gaspanna 2 år sedan.
- Ommålning utvändigt cirka 2 år sedan.
- Centraldammsugare cirka 10 år sedan.
- Kyl/Frys cirka 10 år sedan.
- Braskamin cirka 15 år sedan.

Fel och brister

Besiktning har inte utförts i samband med försäljning utan önskar ni som potentiell köpare att utföra en besiktning är det ni som bekostar det och har det villkorat med ert bud att ni vill utföra en besiktning. Vi rekommenderar alltid er som potentiella köpare att utföra en besiktning.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvändning

87 kWh/kvm och år

Energiprestanda, primärenergital

128 kWh/kvm och år

Sammanställning

Energideklaration är utförd
Datum: 2024-06-05

Besiktningsman

Hassan Alkhudri, Enspecta AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Fiber indragen men ej inkopplad.


05
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Fantastisk trädgård i västerläge med sol större delen av dagen som bjuder in till trevliga middagar antingen på den stenlagda uteplatsen med markis eller i det inglasade uterummet. Står solen väl framme så värms uterummet upp fort och kan nyttjas redan i mars-april till sensommar.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

Växthus och uterum.

Beskrivning, parkering

Uppfart och garage med elektriskt garageport. Garaget nås även inifrån huset genom källaren.


07
Tomt/Servitut
Tomtarea

1068 kvm (Tomtareauppgifter enligt Lantmäteriet)

Beskrivning, tomt

Areauppgiften kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser att den exakta arean är av betydelse, bör låta mäta upp tomten före köpet.

Planbestämmelser

Stadsplan (Beslutsdatum: 1932-08-26, Senast ändrad: 2021-08-16), Stadsplan (Beslutsdatum: 1965-10-21, Senast ändrad: 1994-04-13), Krusbäret, Tomtindelning (Beslutsdatum: 1967-06-05)


Ekonomi

01
Taxeringsvärde

1 641 000 kr (Fastställt avseende år 2021)

Byggnadsvärde

1 322 000 kr

Markvärde

319 000 kr

Typkod

220 Småhusenhet, bebyggd

Värdeår

1969

Uppvärmning

22 750 kr/år

Försäkring

7 800 kr/år

Vatten och avlopp

2 000 kr/år

Renhållning

2 735 kr/år

Sotning

300 kr/år

Årlig elförbrukning

17500 kWh/år

Sammanlagd driftskostnad

35 585 kr/år

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 45 110 kr/år)

Beskrivning av kostnader

Gas och el är en sammanslagen totalkostnad som ni finner under fliken" Uppvärmning".

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning. Ingen har bott i bostaden under 2023 men värmen har varit på så driftkostnaderna är uppskattade och kommer givetvis bli högre om det är en familj som flyttar in då detta är baserat på en person i hushållet.

Antal personer i hushållet

1

Försäkring

Hemförsäkring skall ni som köpare teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Trygg Hansa som hemförsäkring där de legat på 7800 kronor per år.

Upplåtelseform

Äganderätt

Pantbrev

Det finns 9 pantbrev om totalt 210 000 kr.

Boendekalkyl

Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
1 641 000 kr (Fastställt avseende år 2021)
Byggnadsvärde
1 322 000 kr
Markvärde
319 000 kr
Typkod
220 Småhusenhet, bebyggd
Värdeår
1969
Uppvärmning
22 750 kr/år
Försäkring
7 800 kr/år
Vatten och avlopp
2 000 kr/år
Renhållning
2 735 kr/år
Sotning
300 kr/år
Årlig elförbrukning
17500 kWh/år
Sammanlagd driftskostnad
35 585 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 45 110 kr/år)
Beskrivning av kostnader
Gas och el är en sammanslagen totalkostnad som ni finner under fliken" Uppvärmning".

Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på avtal och förbrukning. Ingen har bott i bostaden under 2023 men värmen har varit på så driftkostnaderna är uppskattade och kommer givetvis bli högre om det är en familj som flyttar in då detta är baserat på en person i hushållet.
Antal personer i hushållet
1
Försäkring
Hemförsäkring skall ni som köpare teckna och beroende på bolag och storlek kan denna kostnad variera. Undrar ni vad det kostar med en hemförsäkring så kontakta ert hemförsäkringsbolag ni har idag och se vilket erbjudande de kan ge er för en villaförsäkring.

Nuvarande ägare har Trygg Hansa som hemförsäkring där de legat på 7800 kronor per år.
Upplåtelseform
Äganderätt
Pantbrev
Det finns 9 pantbrev om totalt 210 000 kr.
Boendekalkyl
Välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare om du vill ha hjälp med att upprätta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
Räkna på ditt nya boende och boka en kostnadsfri värdering av din befintliga bostad.

Området
Använd kartan
X

Platser

Bellans matsal & catering

432 m


Rosa/Åstorps Pizzeria

534 m


Eld och Lågor pizzeria i Åstorp

542 m


Tontamrab thai restaurang

556 m


Suriyathai Åstorp

576 m


Grundsärskola Haganässkolan

536 m


Solgården förskola

720 m


Öppna förskolan Hagapunkten

859 m


Dalagårdens förskola

864 m


Backsippan

871 m


Idrottsgatans Livs

740 m


Lidl

1,06 km


Hyllinge Cash

6,14 km


Bjuv station

6,51 km


Åstorp Nyvångsgatan

247 m


Åstorp Helsingborgsgatan

580 m


Åstorp Idrottsgatan

865 m


Åstorp Trädgårdsgatan

1 km


Åstorp

622 m


Bjuv station

5,54 km


Kvidinge station

6,53 km


Billesholm station

8,44 km


Billesholm st

8,44 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    3,35 km
    6 min
    13 min
    55 min
  • Tågstation
    Åstorp
    622 m
    3 min
    3 min
    10 min
  • Hållplats
    Åstorp Nyvångsgatan
    247 m
    1 min
    2 min
    6 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Pontus!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.