Kadettgatan 12c

Kadettgatan 12c


Västra Berga— Helsingborg

Kadettgatan 12c



Västra Berga— Helsingborg

RENOVERAD TVÅA MED BALKONG PÅ FÖRSTA VÅNING PÅ VÄSTRA BERGA!

Äntligen ges möjligheten att förvärva denna fina, renoverade tvåa med balkong på första våning (ej markplan), välkomna till Kadettgatan 12c!

Bostaden erbjuder en välplanerad planlösning där samtliga rum får bra med ytor och härligt ljusinsläpp. In genom dörren möts ni av en inbjudande hall med ett fint, genomgående laminatgolv tillsammans med de spacklade och vitmålade väggarna. Bostaden har genomgått en större renovering under år 2019 med golv, spackalde/målade väggar, kök från Ikea.

Sovrummet med klädkammare är strategiskt placerat vänster om entrén och så långt ifrån de sociala umgängesytorna som möjligt. Modernt inrett sovrum med träpanel och fin mörkgrå målad färg. Badrummet renoverades i samband när föreningen utförde stambyte och är inrett i stilrena kulörer på kaklet. Utrustat med dusch och det är förberett för tvättmaskin för er som önskar ha en i bostaden annars finns det en välskött tvättstuga att nyttja.

Vardagsrummet erbjuder generösa sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord och får ett rikt ljusinsläpp. Köket är smakfullt inrett med ljus inredning tillsammans med en komplett maskinpark. Från köket når ni balkongen som har utnyttjats väl och ligger i ett trevligt läge och som nyligen blivit renoverad av föreningen.

Stor förening, bra med parkeringsmöjligheter, närhet till miljörum, rejäla förråd i markplan till bostäderna som man får nyttja och att föreningen har ett gruppavtal med Ownit som ger er snabbt internet för endast 175 kronor per månad vilket är nämnvärda fördelar med att just bo här.

Västra Berga är ett område som ligger med allt inom räckhåll som ens vardag kan tänkas behöva. Ni behöver inte färdas med bil för att ta er till närmsta livsmedelsbutik, restaurang, pizzeria, skola etc utan ni finner det på promenadavstånd. För er som pendlar med buss så finns det flera busshållplatser i området som ligger en kort sträcka från bostaden och för er som pendlar med tåg så har ni Mariastation. Att ta en promenad eller en joggingtur i skogen är för många en ren avkoppling efter en stressig dag på jobb och då har ni populära Pålsjö-skog en kort bit bort.


Boarea
60.5 kvm
Avgift
4 527 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-07-19

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Kadettgatan såldes av oss 2024-07-19. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Kadettgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.