Vedbyvägen 40

Vedbyvägen 40

Slutpris

1 025 000 kr


Klippan

Vedbyvägen 40


Slutpris
1 025 000 kr

Klippan

RENOVERINGSCHANS PÅ CENTRALT LÄGE I KLIPPAN!

Läget kan inte bli bättre – med närhet till skolor, affärer och grönområden. Här bor ni i ett lugnt och familjevänligt område med goda kommunikationer och service inom räckhåll. Det är en perfekt plats för att låta familjen växa och trivas. Välkomna hem till Vedbyvägen 40!

Här har ni friheten att skapa det hem ni alltid drömt om, från golv till tak som fördelar sig på två våningsplan och en källare. Fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus och den gedigna konstruktionen ger en stabil grund att bygga vidare på. Uppvärmningssystemet är jordvärme från 2005.

Från att ni parkerat antingen på uppfarten, carporten eller i garaget så möts ni av en stor, uppväxt trädgård med stora möjligheter. Här finns gott om plats för barnens lek, trädgårdsprojekt och avkoppling. Drömmer ni om en grönskade oas med blommor, buskar, fruktträd eller kanske en härlig uteplats för sommarens grillkvällar? Allt är möjligt här!

In genom dörren möts ni av husets första entré med inbyggda garderober och plats till att hänga av sig. Vidare in finner man ett kaklat badrum med dusch, vardagsrum med eldstad, kök med komplett maskinpark och i andra delen av huset finner man husets andra ingång. En stor hall med plats till möblemang.

Ovanvåningen fördelar sig på en hall, tre sovrum varav det ena sovrummet är separat för sig själv med klädkammare och de andra två sovrummen nås genom att gå in från det ena till det andra.

I källaren finner man en hall, ett förvaringsutrymme med möjlighet att inreda efter behov och ett pannrum/förvaringsutrymme och från detta rum nås ett till rum med dörr till badrum med dusch, tvättmaskin, torktumlare och i andra dörren leder er ut till framsidan av huset.

Huset är i behov av renovering och modernisering.

Här bor man i ett lugnt och omtyckt område med bra kommunikation och service. För er som inte pendlar med bil så finns det busshållplatser och tågstation i närheten. Ni finner även två livsmedelsbutiker som Ica och Coop, vårdcentral, apotek, systembolaget, restauranger, bensinstationer, padelhall, bowlinghall, skolor som Antilopenskolan och Tegelbruksskolan.


Boarea/biarea
106/48 kvm
Driftkostnad
24 226 kr/år
Tomtarea
911 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-08-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna villa på Vedbyvägen såldes av oss 2024-08-17. Se alla våra försäljningar i Klippan samt även på Vedbyvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.