Björkudden 364

Björkudden 364

Slutpris

2 525 000 kr


Blidö - Björkudden— Blidö— Norrtälje

Björkudden 364


Slutpris
2 525 000 kr

Blidö - Björkudden— Blidö— Norrtälje

Blidö/ Björkudden - Fritidshus för åretruntbruk med båtplats

Med bra läge på Björkudden ligger detta fritidshus för åretruntbruk. Fritidshuset erbjuder 65 kvm boarea med en öppen planlösning mellan hall, vardagsrum, matplats och kök. Det naturliga ljusinsläppet skapar en ljus och luftig atmosfär. Här finns 3 sovrum för en större familj eller för gästerna och en stor altan mot väster för avkoppling och sol större delen av dagen. På fastigheten finns även ett gästhus med gästrum, förråd och utedass.

Nere vid vattnet ca 200 m i skyddat vik med ytterskärgården runt hörnet, har man tillgång till en båtplats (ingår i fastigheten) och här kan man även bada i härlig sydväst sol. På kvällen kan man gå ner och njuta av solnedgången.

Fastigheten ligger bra i området och till badplats med större sandstrand, ca 1 km. Till buss (634) som går flera gånger dagligen är det 2 km och till välsorterad livsmedelsaffär ca 2,5 km och till bilfärja 5 min med bil. I närheten till affären finns även fotbollsplan, paddelbanor, minigolf, utegym, boulebanor och lekplats. Till Blidö Brygga & Bistro är det är det 5min med bil. Mer om Blidö finns på: http://www.blido.info/


Boarea
65 kvm
Driftkostnad
16 700 kr/år
Tomtarea
2 310 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-08-18

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Björkudden såldes av oss 2024-08-18. Se alla våra försäljningar i Blidö samt även på Björkudden.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.