Byggmästarvägen 5

Byggmästarvägen 5

Slutpris

2 195 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Byggmästarvägen 5


Slutpris
2 195 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Fantastisk tvåa med fiskbensparkett och balkong mot grönska!

* ACCEPTERAT PRIS 2 195 000:- FLEXIBELT TILLTRÄDE*


- Balkong mot grönska
- Fiskbensparkett
- Stambyte 2014
- Draget för tvättmaskin
- Ledig Parkeringsplats
- Källarförråd och tvättstuga i huset
- Stenkast från Tunnelbana, natur och caféer

Varmt välkommen till denna perfekta 2 ROK, perfekt för singelhushållet såväl som paret! Denna smarta, funktionella och ljusa bostad erbjuder ett rymligt vardagsrum med ett vackert fiskbensparkettgolv och stora fönsterpartier som ger plats åt både soffgrupp, matbord och TV-möbel. Från sovrummet når du en härlig balkong i insynsskyddat läge med utsikt över grönska, perfekt för avkoppling.

Köket ligger separat från vardagsrummet, utrustat med kyl/frys, spis, ugn och fläkt, samt har över- och underskåp i en härlig blå kulör som erbjuder gott om förvaringsutrymme från två sidor. Badrummet är draget för tvättmaskin och som stambyttes 2014 , vilket ger en fräsch och modern känsla.

BRF Bokstödet 3 ombildades 2016 till bostadsrätter där ett stambyte utfördes något år innan vid 2014. Som boende i denna förening har du tillgång till både tvättstuga, cykel- och källarförråd samt ett skyddsrum för extra förvaring i huset. Bostaden ligger bara 5 minuter från Abrahamsbergs centrum med en välsorterad ICA-butik, café, bageri och T-bana som tar dig till city på endast 15 minuter. I området finns även Lillsjön med trevliga promenadstråk längs vattnet, och inom promenadavstånd når du mysiga Ålstensgatan med glassbutiken Scarfo.


Boarea
41 kvm
Avgift
3 957 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-03

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Byggmästarvägen såldes av oss 2024-09-03. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Byggmästarvägen.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.