Langelandsgatan 3
Langelandsgatan 3
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Till salu

Langelandsgatan 3

Utgångspris

2 195 000 kr


Utgångspris

2 195 000 kr



Kista— Stockholm

Langelandsgatan 3


Till salu
Utgångspris
2 195 000 kr

Kista— Stockholm

🌞Trevlig Trea med Utmärkta Bekvämligheter – Nära till Kista Galleria

🏡 FörestĂ€ll dig att kliva in i denna ljusa och inbjudande trea pĂ„ 81 kvm, belĂ€gen pĂ„ andra vĂ„ningen med hiss. HĂ€r möts du av en hall som andas elegans med sitt vackra parkettgolv och praktiska garderober, perfekta för att hĂ„lla ordning och reda i hemmet.

Vidare in i bostaden finner du ett stilfullt badrum, renoverat 2020, som erbjuder en frÀsch och modern oas med mörkt klinkergolv och ljusa kakelvÀggar. HÀr finns en duschhörna i glas och en tvÀttmaskin frÄn Electrolux, redo att underlÀtta din vardag.

Köket Àr en dröm för matentusiaster. Renoverat 2017 och smakfullt inrett med vita vitrinskÄp, moderna vitvaror och en side-by-side kyl och frys frÄn Samsung. Med en ny spishÀll och ugn frÄn 2024, diskmaskin och mikrovÄgsugn Àr detta kök bÄde funktionellt och vackert. Matplatsen bjuder in till trevliga middagar med sin ljusa och luftiga atmosfÀr.

Vardagsrummet Àr hemmets hjÀrta. Renoverat 2017 med ljusa vÀggar och parkettgolv som skapar en harmonisk kÀnsla. En stenkaklad fondvÀgg ger rummet en modern touch, och taklamporna, installerade 2024, sprider ett behagligt ljus. HÀrifrÄn kan du kliva ut pÄ den charmiga terrassen med konstgrÀs, en perfekt plats för avkoppling och njutning av soliga dagar.

LÀgenheten erbjuder tvÄ rofyllda sovrum med laminatgolv och ljusa vÀggar, Àven de renoverade 2017. Det större sovrummet har en rymlig PAX-garderob som erbjuder generöst med förvaringsutrymme, medan det mindre sovrummet Àr idealiskt som bÄde arbetsrum och sovrum. För extra förvaring finns bÄde ett praktiskt förrÄd och en klÀdkammare.

FrÄn lÀgenheten har du gÄngavstÄnd till det mesta. Kista Galleria Àr en central mötesplats med ett stort antal butiker, en foodcourt, flera restauranger, biograf, bowling och gokartbana, vÄrdcentral, tandlÀkare, bibliotek, medborgarkontor, postombud, gym, studentbostÀder och parkeringsmöjligheter. Allt du behöver finns hÀr under ett och samma tak, och gallerian uppdateras regelbundet för att förbÀttra besöksupplevelsen.

LÀget Àr ocksÄ perfekt för pendling. Tunnelbanans blÄ linje och busshÄllplatsen ligger pÄ gÄngavstÄnd, vilket gör att du snabbt nÄr Stockholms central pÄ cirka 17 minuter. Flygbussar till Arlanda finns ocksÄ tillgÀngliga frÄn Kista. Dessutom nÄs Barkarby handelsplats med IKEA, Outlet och ICA-Maxi pÄ cirka 10 minuter med bil. OmrÄdet Àr mycket trivsamt med nÀrhet till förskola, lekplats, service och kommunikationer.

För den som gillar att röra pÄ sig i naturen ligger JÀrvafÀltet ett stenkast bort, med motionsspÄr, utegym och grillplatser.


Utgångspris
2 195 000 kr
Boarea
81 kvm
Avgift
6 440 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)


Aktuella visningar


Söndag 08 september 15:00 — 15:30

Öppen visning

Öppen visning
Boka

Måndag 09 september 17:30 — 18:00

Öppen visning

Öppen visning
Boka

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Langelandsgatan 3.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.


Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Steg in i den vÀlkomnande hallen som utstrÄlar en kÀnsla av hemtrevnad. Parkettgolvet strÀcker sig inbjudande framför dig, medan de vita vÀggarna reflekterar ljuset och skapar en ljus och öppen atmosfÀr. Hallen Àr utrustad med en praktisk hatthylla och rymliga garderober, vilket gör det enkelt att hÄlla ordning och reda.


02
Badrum

Njut av det stilfulla helkaklade badrummet, som renoverades pÄ ett fackmannamÀssigt sÀtt 2020. HÀr möts mörkt klinkersgolv och ljusa kakelvÀggar i en harmonisk kontrast. TvÀttmaskinen frÄn Electrolux stÄr redo att underlÀtta din vardag, medan duschhörnan med glasvÀgg erbjuder en modern och ren plats för avkoppling. WC och handfat Àr smakfullt integrerade, och vÀdringsfönstret slÀpper in ett hÀrligt dagsljus och frisk luft.


03
Kök/Matplats

Detta smakfullt renoverade IKEA-kök frĂ„n 2017 Ă€r en dröm för alla matlagningsentusiaster. De vita vitrinskĂ„pen och skĂ„pluckorna ger köket en tidlös elegans, medan den moderna utrustningen – Side-by-side kyl och frys frĂ„n Samsung, diskmaskin, ny ugn (2024), mikrovĂ„gsugn, ny spishĂ€ll (2024) och flĂ€kt – gör matlagningen till en fröjd. Köket har dessutom ett mörkt klinkergolv som Ă€r bĂ„de stilfullt och lĂ€tt att underhĂ„lla. Matplatsen, med sina vita vĂ€ggar och parkettgolv, renoverades 2017 och Ă€r perfekt för stora sĂ€llskap och bjuder in till mĂ„nga trevliga middagar.


04
Vardagsrum

Vardagsrummet Àr hemmets hjÀrta med sina ljusa vÀggar och parkettgolv, som bÄda renoverades 2017. Taklamporna, installerade 2024, ger ett behagligt ljus och den ljusa stenkaklade fondvÀggen tillför en modern touch. HÀrifrÄn har du direkt utgÄng till en charmig terrass, perfekt för att njuta av morgonkaffet eller en avkopplande stund i solen.


05
Terrass

Balkongen erbjuder en lugn plats med konstgrÀs och plats för sittmöbler och blomsterarrangemang. HÀr kan du njuta av frisk luft och avkoppling, omgiven av dina egna plantor. Det Àr den perfekta platsen för att koppla av och njuta av soliga dagar och kvÀllar.


06
Sovrum 1

Det rymliga sovrummet med laminatgolv och ljusa vÀggar, som tapetserades 2017, Àr en fridfull oas. HÀr finns gott om plats för en stor sÀng och en ny, imponerande PAX-garderob frÄn 2017 som erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Ett perfekt rum för en god natts sömn och avkoppling.


07
Sovrum 2

Detta funktionella sovrum har laminatgolv och ljusa vÀggar, som tapetserades 2017, vilket skapar en ljus och inbjudande atmosfÀr. Garderoberna ger gott om förvaringsutrymme och det finns plats för bÄde en enkelsÀng och ett arbetsbord, vilket gör det idealiskt för bÄde vila och arbete.


08
FörrÄd och KlÀdkammare

Det finns gott om förvaringsutrymme med bÄde ett praktiskt förrÄd och en klÀdkammare. Dessa utrymmen hjÀlper till att hÄlla ditt hem organiserat och fritt frÄn oreda, perfekt för att förvara klÀder och andra personliga föremÄl.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

81 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

VĂ„ning

2 av 4


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

1978

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus

VĂ€rme och ventilationsanl.

FjÀrrvÀrme
Mekanisk (endast frÄnluft)


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

147 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

150 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2020-03-18

Besiktningsman

Rickard Berg, RicMan Energy


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

TV:
RÄgö har avtal med Comhem om digitalt TV-utbud. I det ingÄr 14 kanaler utan avgift. Den som vill ha fler kanaler kan sluta ett individuellt avtal med Comhem eller annat företag och stÄ för kostnaden sjÀlv.

Internet:
RÄgö har Stockholms StadsnÀt som Internetleverantör.
Det betyder att varje lĂ€genhet inom RĂ„gö har Internet med upp till 1000 Mbit per sekund in och 1000 Mbit per sekund ut. Även fast telefoni kan fĂ„s via Stockholms StadsnĂ€t.


05
Balkong

Stor terrass balkong med sydvÀstlÀge.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen har totalt 133 garageplatser i varmgarage och 128 parkeringsplatser utomhus. Ett antal av dessa har överförts till HSB Brf Agersö enligt ett Àldre avtal. Utöver detta finns det 18 stycken avgiftsbelagda besöksparkeringar inom omrÄdet, och intÀkterna frÄn dessa tillfaller föreningen.

Parkeringsalternativ:
-Garage utan laddplats: 655 kr/mÄnad (det Àr kö för dessa platser).
-Garage med laddningsstation: 1 160 kr/mÄnad, dÀr en extra kostnad för förbrukning av el tillkommer pÄ faktura. För nÀrvarande finns ca 10 stycken laddplatser tillgÀngliga, och nÄgra av dessa Àr lediga (2024-08-12 enligt föreningen).
-Utomhusparkering: 275 kr/mÄnad. Kö för utomhusparkering

FörrÄd:
FörrÄdshyra: 110 kr/mÄnad. Det finns enkla förrÄd att hyra med kort kötid (2024-08-12 enligt föreningen).


Ekonomi

01
Avgift

6 440 kr/mÄn

IngÄr i avgift

I avgiften ingÄr vÀrme, kallvatten, varmvatten, internet och kabel-TV

UppvÀrmning

0 kr/mÄn

FörsÀkring

150 kr/mÄn

Årlig elförbrukning

3300 kWh/Ă„r

HushÄllsström

400 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

550 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

4

FörsÀkring

Fastigheterna Ă€r fullvĂ€rdeförsĂ€krade i Folksam Ömsesidig SakförsĂ€kring. I försĂ€kringen ingĂ„r styrelseansvarsförsĂ€kring och försĂ€kring mot ohyra. HemförsĂ€kring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrĂ€ttsinnehavarna. Kollektivt bostadsrĂ€ttstillĂ€gg ingĂ„r inte i föreningens försĂ€kring. Varje bostadsrĂ€ttsinnehavare ansvarar sjĂ€lv för att ha detta tillĂ€gg i sin hemförsĂ€kring.

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

Inre reparationsfond

545 kr (Senast kontrollerad: 2024-07-15)

ÖverlĂ„telseavgift

1 432.5 kr, betalas av sÀljare.

PantsÀttningsavgift

573 kr

Andel i förening

0.3334

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-07-15.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Med start den 1 januari 2024 justeras avgiften upp med 15 %, vilket beror pÄ det nuvarande ekonomiska lÀget och planerade uppdateringar av fastigheterna. För mer detaljer, Àr ni vÀlkomna att kontakta styrelsen via e-post pÄ kontakt@brf-rago.se.


Föreningen

01
BenÀmning

HSB BRF RÄgö i Stockholm. I föreningen finns 296 lÀgenheter.

MarkÀgare

Föreningen Àger marken

AllmÀnt

Brf RĂ„gö etablerades Ă„r 1976 och har en privilegierad placering i det attraktiva Ärvinge, omgivet av natursköna omrĂ„den och med snabb tillgĂ„ng till bĂ„de tunnelbana och shoppingcenter. Föreningens bostadsbestĂ„nd blev klart för inflyttning under vĂ„ren 1980 och bestĂ„r av 296 lĂ€genheter, indelade i 10 byggnader. Sedan 2013 Ă€r föreningen Ă€ven markĂ€gare. Utöver detta har Brf RĂ„gö Ă€ganderĂ€tt till bĂ„de Stora och Lilla Ärvinge gĂ„rd, dĂ€r man finner föreningens samlingslokal samt styrelserum.

Sedan september 2011 köper brf RÄgö in all el som förbrukas i föreningen. Eftersom RÄgö fungerar som elleverantör kan ingen medlem ha en annan elleverantör. Företaget Home Solutions mÀter varje lÀgenhets förbrukning individuellt. HSB lÀgger elkostnaden för den el som förbrukats föregÄende kvartal pÄ den första mÄnadsavgiften i varje nytt kvartal. RÄgö svarar för elabonnemanget.
FrÄn och med den 1 Dec 2023 ÄtergÄr föreningen till att debitera medlemmar för sin egen förbrukade el. med 2,25kr per KWH.(ink moms).

Kommande renoveringar

Reparationer och underhÄll under 2023
- Kamerabevakningen i garagen har utökats för att förbÀttra sÀkerheten.
- TvÄ nya tvÀttmaskiner har installerats pÄ Langelandsgatan 13 för att ersÀtta de Àldre maskinerna nÀr de inte lÀngre Àr lönsamma att reparera.
- En ny laddningsstation för elbilar har installerats pÄ Langelandsgatan 31, vilket ökar antalet till totalt 10 stationer.
- Stammar och avlopp har spolats och nÄgra stammar har filmats för att bedöma deras skick. Stamspolning utförs regelbundet vart femte Är.
- Hissarnas nödtelefoner har moderniserats och bytts till GSM-telefoner, vilket sÀnker driftskostnaderna och ökar sÀkerheten.
- HSB och Convia IngenjörsbyrÄ AB har genomfört en bedömning av betongkonstruktionerna i garage, terrasser och balkonger. Vissa delar av garagens grundlÀggning, golv och bÀrande vÀggar behöver ÄtgÀrder för att sÀkerstÀlla lÄngsiktig hÄllbarhet.

AvgiftsförÀndringar

Med start den 1 januari 2024 justeras avgiften upp med 15 %, vilket beror pÄ det nuvarande ekonomiska lÀget och planerade uppdateringar av fastigheterna. För mer detaljer, Àr ni vÀlkomna att kontakta styrelsen via e-post pÄ kontakt@brf-rago.se.

Gjorda renoveringar

2005: Renovering av hissar.
2008: OmmÄlning av trapphusuppgÄngar och nya golv pÄ markplan.
2011: Renovering av ventilationssystem och byte av flÀktar pÄ taken.
2011-2012: Montering av aluminiumportar och installation av inpasseringssystem.
2018: Fönsterrenovering med byte till aluminiumprofiler och byte av yttre fönsterrutor.
2020: Uppgradering/relining av varmvattencirkulation.
2017-2022: Ombyggnad och ny konstruktion av tak för stjÀrnhus och radhus.
2018-2022: Renovering av undercentraler pÄ Langelandsgatan 3, Ringstedsgatan 6 och Lollandsgatan 31.

Övriga utrymmen i föreningen

TvÀttstuga
TvÀttmöjligheter finns i tvÄ moderna tvÀttstugor, renoverade Är 2006, belÀgna pÄ Langelandsgatan 13 och Lollandsgatan 7. TvÀttstugorna följer 3-timmarspass och tydliga bokningsregler som finns att lÀsa pÄ föreningens webbplats.

Barnvagnsrum och Cykelrum och FörrÄd
För familjer med smÄbarn finns dedikerade barnvagnsrum vid varje port. En sÀrskild nyckel erhÄlls frÄn nyckelansvarig. Cykelrum Àr strategiskt placerade pÄ Ringstedsgatan 8 och Lollandsgatan 9. Förvaringsplatsen Àr kostnadsfri, med en depositionsavgift för nyckeln. Föreningen har ocksÄ 138 stycken enklare förrÄd/cykelbodar som hyrs ut till medlemmarna som extra förrÄd.

Bordtennisrum
Ett bordtennisrum finns innanför cykelrummet pÄ Lollandsgatan 7, med tilltrÀde via föreningens nyckelansvarig.

SĂ€llskaps- och Samlingslokal
I Ärvinge GĂ„rd finns föreningens sĂ€llskaps- och samlingslokal med ett fullt utrustat kök. Lokalen hyrs ut till föreningens medlemmar och externa hyresgĂ€ster för privata arrangemang. Priset under 2023 har varit 2 500 kronor per uthyrningstillfĂ€lle för föreningens medlemmar och 3 000 kronor per uthyrningstillfĂ€lle för externa hyresgĂ€ster. En deposition pĂ„ 500 kronor Ă„terbetalas om lokalen Ă„terlĂ€mnas stĂ€dad. PĂ„ övervĂ„ningen har föreningens styrelse sitt kontor och sammantrĂ€desrum.

För mer detaljerad information, inklusive Ärsredovisningar och lokalinformation, besök föreningens officiella hemsida www.brf-rago.se.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

366 619 kr


Området

01
Kommunikationer

Tunnelbanans blÄ linje tar dig till Stockholm Central pÄ 18 minuter, med avgÄng var 10:e minut under större delen av dygnet. Kistas bussterminal Àr ett nav för busslinjer som tar dig till stora delar av norra Storstockholm. HÀr gÄr Àven flygbussar till Arlanda och Bromma.
Just nu pÄgÄr en utbyggnad av TvÀrbanan frÄn Bromma till Kista och vidare till Helenelund.


Dokument

Ekonomi
Avgift
6 440 kr/mån
Ingår i avgift
I avgiften ingÄr vÀrme, kallvatten, varmvatten, internet och kabel-TV
Uppvärmning
0 kr/mån
Försäkring
150 kr/mån
Årlig elförbrukning
3300 kWh/år
Hushållsström
400 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
550 kr/mån
Antal personer i hushållet
4
Försäkring
Fastigheterna Ă€r fullvĂ€rdeförsĂ€krade i Folksam Ömsesidig SakförsĂ€kring. I försĂ€kringen ingĂ„r styrelseansvarsförsĂ€kring och försĂ€kring mot ohyra. HemförsĂ€kring tecknas och bekostas individuellt av bostadsrĂ€ttsinnehavarna. Kollektivt bostadsrĂ€ttstillĂ€gg ingĂ„r inte i föreningens försĂ€kring. Varje bostadsrĂ€ttsinnehavare ansvarar sjĂ€lv för att ha detta tillĂ€gg i sin hemförsĂ€kring.
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Inre reparationsfond
545 kr (Senast kontrollerad: 2024-07-15)
Överlåtelseavgift
1 432.5 kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
0.3334
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-07-15.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Med start den 1 januari 2024 justeras avgiften upp med 15 %, vilket beror pÄ det nuvarande ekonomiska lÀget och planerade uppdateringar av fastigheterna. För mer detaljer, Àr ni vÀlkomna att kontakta styrelsen via e-post pÄ kontakt@brf-rago.se.

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Kista  i stockholm

Kista

Kista erbjuder moderna bekvÀmligheter och en stark gemenskap. HÀr finns en rik historia, blomstrande arbetsmarknad och ett brett kulturutbud. Med bra kommunikationer, skolor och fritidsaktiviteter Àr Kista perfekt för bÄde arbete och familjeliv. Upplev en plats dÀr du kan leva och trivas


01
Fördelar med omrÄdet
Gym Tunnelbana Stort nöjesutbud Tågstation Restaurangtätt Sportbar Bussar Bio Parker/Grönområden Tennis Bowling Stort shoppingutbud Restauranger Butiksgata/köpcentrum

02
Kommunikationer

Kista erbjuder oslagbara kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att resa bÄde inom Stockholm och internationellt. HÀr Àr nÄgra av fördelarna med att bo och arbeta i Kista:

Tunnelbana:
Kista station ligger centralt i omrÄdet och erbjuder snabba förbindelser via tunnelbanans blÄ linje. Du nÄr Stockholm Central pÄ endast cirka 17 minuter med tÀta avgÄngar, vilket gör din pendling bÄde smidig och effektiv.

BussnÀtverk:
Kistas bussterminal fungerar som ett nav för ett omfattande bussnÀt som tÀcker stora delar av norra Storstockholm. Flera busslinjer, inklusive 155, 178, 537, 179, 197, 518 och 523, kopplar samman Kista med omkringliggande omrÄden och andra delar av Stockholm, vilket ger dig mÄnga alternativ för resor inom regionen.

Flygförbindelser:
För internationella resenÀrer och affÀrsbesökare erbjuder Kista bekvÀma flygbussförbindelser till bÄde Arlanda och Bromma flygplatser direkt frÄn bussterminalen. Detta gör Kista till en global affÀrshubb med enkel tillgÄng till internationella destinationer.

PendeltÄg:
Helenelund pendeltÄgsstation ligger nÀra Kista MÀssan och erbjuder pendeltÄgsförbindelser till viktiga destinationer som SödertÀlje, Arlanda och Uppsala. En kort bussresa pÄ cirka 6 minuter tar dig frÄn Kista till Helenelund station, vilket ger dig ytterligare resealternativ.

Framtida Utbyggnader:
Kistas kommunikationsmöjligheter kommer att förbÀttras ytterligare i framtiden med den pÄgÄende utbyggnaden av TvÀrbanan frÄn Bromma till Kista och vidare till Helenelund. Dessutom planeras en förlÀngning av tunnelbanans blÄ linje frÄn Akalla till Barkarbystaden och Barkarby vara klar omkring 2026, vilket öppnar upp för Ànnu fler resmöjligheter.


03
Natur och fritid

UpptĂ€ck Natur och Fritid i Kista! – en plats dĂ€r natur och fritid möts! Kista Ă€r ett omrĂ„de som erbjuder moderna bekvĂ€mligheter och en stark gemenskap, med nĂ„got för alla att njuta av, oavsett om du söker avkoppling eller Ă€ventyr. FamiljevĂ€nliga KistagĂ„rdsparken Ă€r perfekt för lek, promenader och picknick, medan IgelbĂ€ckens Naturreservat lockar med sina stigar för promenader och jogging, dĂ€r du kan uppleva den friska luften och vacker natur.

Kista har Àven flera andra grönomrÄden och naturaktiviteter som erbjuder en bra mix av avkoppling och fysisk aktivitet. JÀrvafÀltet Àr ett stort naturomrÄde med elljusspÄr för promenader och löpning, samt skidÄkning pÄ vintern. FriluftsfrÀmjandet erbjuder utomhusaktiviteter som vandringar och mountainbike, anpassade efter deltagarnas nivÄ. Bangolfparken i Akalla By erbjuder en minigolfbana för familjer och vÀnner.

För den som vill lÀra sig mer om djur och natur erbjuder Akalla 4H-gÄrd roliga och lÀrorika aktiviteter för barn och ungdomar. Om du vill njuta av en fantastisk utsikt över omrÄdet kan du besöka Kista Science Tower och Victoria Tower.

Kista Galleria Ă€r en central punkt som inte bara erbjuder shopping utan ocksĂ„ en rad aktiviteter, inklusive biografen Filmstaden Kista och O’Learys med bĂ„de bowling och gokart. För den som vill hĂ„lla sig aktiv finns flera gym i omrĂ„det, sĂ„som Nordic Wellness Kista Galleria, Member 24 Kista, SATS Kista och Fitness24seven. Dessutom erbjuder JĂ€rvafĂ€ltet milslĂ„nga naturstrĂ„k för promenader och andra friluftsaktiviteter.

Racket- och padelentusiaster kan besöka Every Padel Kista för padel, eller Kista Racket Center som erbjuder badminton, bordtennis, squash, racquetball och ett gym.

Kom och upptĂ€ck allt som Kista har att erbjuda – en plats dĂ€r du kan leva, arbeta och trivas. Oavsett om du söker naturupplevelser, spĂ€nnande aktiviteter eller en stark gemenskap, har Kista nĂ„got för dig.


04
Barnomsorg och skolor

Kista erbjuder ett brett utbud av utbildningsalternativ för barn och ungdomar, frÄn förskola till högre utbildning. För de yngsta finns flera kommunala förskolor som tar hand om barnen under vanliga arbetstider. NÀr det gÀller grundskoleutbildning finns det flera skolor som erbjuder utbildning bÄde för mellanstadium och högstadium, och dessa skolor strÀvar efter att ge en trygg och stimulerande miljö för alla elever.

För Àldre elever finns högkvalitativa gymnasieskolor i Kista som ger en förstklassig utbildning och förbereder dem för högre studier. Dessa skolor kÀnnetecknas av en trygg och stödjande inlÀrningsmiljö, med fokus pÄ bÄde högskoleförberedande utbildning och personlig utveckling.

Utöver detta har Kista nÀrhet till universitet och högskolor, vilket ger elever möjligheter att fortsÀtta sina studier efter gymnasiet utan att behöva resa lÄngt. Detta gör det enkelt för studenter att sömlöst övergÄ till högre utbildning och vidareutveckla sina kunskaper.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista en omfattande och kvalitativ utbildningsvÀg för barn och ungdomar. Med ett brett utbud av förskolor, grundskolor, gymnasier och tillgÄng till högre utbildning kan barn i alla Äldrar fÄ den utbildning och omsorg de behöver för att vÀxa och utvecklas.

För mer information om Stockholm Stads skolor, vÀnligen besök https://start.stockholm/forskola-skola/


05
Affärer och restauranger

Kista Galleria Àr en av de största galleriorna i Stockholm och en populÀr destination för bÄde boende och besökare. Gallerian erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, med över 180 butiker som strÀcker sig över olika kategorier som mode, elektronik och dagligvaror. Detta ger en varierad shoppingupplevelse för alla smaker och behov.

Utöver shopping erbjuder Kista Galleria ocksÄ ett stort utbud av restauranger och caféer. Restaurangutbudet Àr mÄngsidigt och inkluderar allt frÄn traditionell svensk husmanskost till internationella rÀtter som indisk, thailÀndsk, italiensk och medelhavsmat. För den som Àr pÄ sprÄng finns det flera snabbmatsalternativ, och för dem som vill ta en paus under shoppingturen finns det mysiga kaféer dÀr du kan avnjuta en kopp kaffe, te eller nÄgot sött.

Kista Galleria erbjuder Àven en rad andra tjÀnster och nöjesalternativ, inklusive en biograf, en bowlinghall och en vÄrdcentral. Dessa faciliteter gör det möjligt att kombinera olika aktiviteter i en och samma miljö, vilket gör Kista Galleria till en komplett destination för bÄde vardag och helg. Utöver gallerian bidrar olika matrelaterade evenemang och pop-up-marknader till en levande och varierad matupplevelse i omrÄdet, dÀr lokala producenter sÀljer sina varor och ger besökare chansen att upptÀcka nya smaker och stödja lokala företag.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista ett brett utbud av affÀrer, restauranger och caféer som gör omrÄdet till en livlig plats för shopping och matupplevelser. Oavsett om du Àr ute efter en dag med shopping, en god mÄltid eller underhÄllning, har Kista nÄgot för dig.


AnvÀnd kartan
X

Platser

Bong Gusto :Taste the Tradition

178 m


Technopolis Kista Stockholm

206 m


Restaurang Glaze

230 m


Coor konferens - Kista Science Tower

243 m


Punjabi Grill Indian Foodtruck

282 m


Förskola Lyckostugan

136 m


Fröhuset förskola

156 m


Sverigefinska förskolan & fritidshem

206 m


Liljakoulu Kista

206 m


SFI Skola

269 m


MATKANONEN

233 m


Lidl

324 m


Prima Gross

372 m


Best Of Africa AB

372 m


Harmony Straw

376 m


Helenelund

1,42 km


Helenelunds station

1,42 km


Spånga

3,22 km


Sollentuna

3,23 km


Spånga station

3,24 km


Ärvingevägen

83 m


Jan Stenbecks torg

276 m


Kista T-bana

415 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Hav
    2,86 km
    11 min
    14 min
    53 min
  • Sjö
    94 m
    1 min
    2 min
    5 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.