Till salu

Ribegatan 118

Utgångspris

4 750 000 kr

Sparad

Utgångspris

4 750 000 kr



Kista— Stockholm

Ribegatan 118


Till salu
Utgångspris
4 750 000 kr

Stockholm - Kista

🏡 Friköpt gavelradhus i Kista: Rymd, komfort och perfekt läge!

🏡 Drömmer du om ett rymligt gavelradhus i hjĂ€rtat av populĂ€ra Kista? DĂ„ Ă€r detta ditt tillfĂ€lle!

VĂ€lkommen till ett stort och inbjudande gavelradhus pĂ„ 142 (BOA) + 20 (BIA) kvm, fördelat pĂ„ 1 Âœ vĂ„ning och ett souterrĂ€ngplan med totalt 6 rum, belĂ€get pĂ„ eftertraktade Ribegatan. Det bĂ€sta av allt – det Ă€r en friköpt tomt! HĂ€r omges du av en grönskande och blomstrande innergĂ„rd med frodiga vĂ€xter och trĂ€d som skapar en harmonisk och trivsam atmosfĂ€r. Baksidan har vacker och vidstrĂ€ckt utsikt Ă„t sydvĂ€st och direkt anslutning till det vackra och natursköna JĂ€rvafĂ€ltet, med sina milslĂ„nga vandringsstrĂ„k och naturupplevelser.

- Energiklass B.
- Taket omlagt med betongpannor 2017.
- 3-Glasfönster i nÀstan alla fönster.
- Laddbox för elbilsladdning installerades pÄ husets garageplats 2023.
- Gavelfasaden mÄlades om 2020.

đŸšȘ EntrĂ©vĂ„ningen vĂ€lkomnar dig med en ljus och rymlig hall dĂ€r kompositgolvet vid entrĂ©n gör det slitstarkt och lĂ€tt att hĂ„lla rent. Hallen övergĂ„r i vacker ekparkett som löper vidare genom bostaden. HĂ€r finns plats för avhĂ€ngning och smart förvaring.

Vidare in finner du ett Marbodal kök med stilrena skÄpluckor och vÀlplanerade arbetsytor. De stora fönstren vid matplatsen slÀpper in rikligt med naturligt ljus, vilket gör köket till en central plats i hemmet. Vitvarorna och den praktiska layouten gör matlagningen till ett nöje, och arbetsytorna ger gott om plats för förberedelser.

Vardagsrummet pĂ„ entrĂ©plan bjuder pĂ„ stora fönsterpartier som slĂ€pper in naturligt ljus och ger utsikt mot den gröna omgivningen. De ljusa vĂ€ggarna och trĂ€golvet skapar en harmonisk och trivsam atmosfĂ€r – en plats dĂ€r du kan koppla av eller samla familjen för umgĂ€nge.

PÄ entréplanet finns Àven ett stilrent badrum med kaklade vÀggar och klinkergolv. HÀr finner du bÄde badkar och dusch, vilket ger flexibilitet och komfort.

Övre vĂ„ningen rymmer tvĂ„ ljusa och rymliga sovrum med stora fönster som ger gott om ljusinslĂ€pp. HĂ€r finns Ă€ven ett arbetsrum, perfekt för dig som jobbar hemifrĂ„n eller behöver ett flexibelt utrymme för andra Ă€ndamĂ„l. Den rymliga vinden ger stora förvaringsmöjligheter.

Nedre vÄningen bjuder pÄ Ànnu ett stort vardagsrum med direkt utgÄng till baksidans uteplats. Ljuset strömmar in genom de stora fönstren, och rummet erbjuder gott om utrymme för att inreda med soffgrupp och annat. HÀr finns ocksÄ det stora sovrummet med fint ljusinslÀpp frÄn de stora fönstren. Vidare finns ett duschrum med tvÀttmaskin, en toalett, ett stort förrÄd och ett mindre förrÄd.

🌿 Uteplatser: HĂ€r har du lyxen av tvĂ„ uteplatser som ger dig möjligheten att njuta av bĂ„de morgon- och kvĂ€llssolen. PĂ„ framsidan, i nordöstligt lĂ€ge, finns en fin liten uteplats omgiven av grönska och blommande vĂ€xter – den perfekta platsen för morgonkaffet. PĂ„ baksidan, med sydvĂ€stligt lĂ€ge, finns en större uteplats som Ă€r idealisk för eftermiddagar och kvĂ€llar med familj och vĂ€nner. TrĂ€dgĂ„rden omgĂ€rdas av grönskande vĂ€xter som pioner och klematis, vilket skapar en lummig och avskild kĂ€nsla. Baksidans uteplats har vacker utsikt och direkt anslutning till JĂ€rvafĂ€ltets natursköna vandringsstrĂ„k.

🚗 Garage och uteförrĂ„d: Till bostaden hör en garageplats med laddbox installerad. Vidare finns ett fristĂ„ende uteförrĂ„d.

🌿 NĂ€rhet till allt du behöver: Njut av nĂ€rheten till skolor, förskolor och smidiga kommunikationer. BusshĂ„llplatsen ligger pĂ„ granngatan och Kista tunnelbanestation Ă€r en kort promenad bort, vilket gör pendlingen enkel. I Kista Centrum finns ett brett utbud av butiker och restauranger, och för den aktive erbjuds flera trĂ€ningsanlĂ€ggningar, det upplysta UrsviksspĂ„ret och de natursköna vandringsstrĂ„ken pĂ„ JĂ€rvafĂ€ltet.

✹ VĂ€nta inte! Detta Ă€r en sĂ€llsynt möjlighet att förvĂ€rva ett större radhus i denna omtyckta del av Kista. Ta chansen att skapa ditt drömhem pĂ„ Ribegatan!


Utgångspris
4 750 000 kr
Boarea/biarea
142/20 kvm
Driftkostnad
51 168 kr/år
Tomtarea
187 kvm
Rum
6 rum (3-5 sovrum)


Aktuella visningar


Söndag 27 oktober 15:00 — 16:00

Öppen visning

Öppen visning
Boka

Måndag 28 oktober 19:30 — 20:00

Öppen visning

Öppen visning
Boka

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Ribegatan 118.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg




Rumsbeskrivning

01
Hall (Entréplan)

NÀr du kliver in genom dörren möts du direkt av en ljus och rymlig hall som ger ett trevligt första intryck. HÀr finns plats för jackor och skor, och tack vare kompositgolvet som lades 2021 Àr det bÄde hÄllbart och lÀtt att hÄlla rent. De ljusa vÀggarna, som mÄlades om samma Är, förstÀrker den frÀscha kÀnslan. Golvet övergÄr snart till ekparkett, vilket genomsyrar hela entréplanet och binder ihop rummen pÄ ett harmoniskt sÀtt.


02
Badrum (Entréplan)

Det frÀscha och ljusa badrummet pÄ entréplan kÀnns modernt och praktiskt. Renoverat 2005, Àr det helkaklat och utrustat med bÄde inkaklat badkar och handdukstork


03
Kök (Entréplan)

Köket Àr hemtrevligt och funktionellt, med Marbodal Rondo grÄ köksinredning som ger en tidlös kÀnsla. Renoverat 2003, har det gott om förvaring och arbetsyta för bÄde matlagning och förvaring. De stora fönstren lÄter ljuset flöda in och ger utsikt över den blomstrande trÀdgÄrden. HÀr finns det rymlig plats runt matbordet för gemensamma mÄltider. Ekparketten som fortsÀtter in frÄn hallen skapar en sammanhÀngande och hemtrevlig kÀnsla.

Diskmaskin: Installerad 2011 (Asko).
SpishÀll: Installerad 2003 (Bosch).
FlÀkt: Installerad 2003 (Alliance).
Kyl: Installerad 2001 (Bosch).
Frys: Installerad 2003 (Bosch).
Ugn: Installerad 2003 (AEG).
MikrovÄgsugn: Installerad 2003 (Whirlpool).


04
Vardagsrum (Entréplan)

Det stora vardagsrummet Ă€r ljust och inbjudande med stora fönster som slĂ€pper in rikligt med dagsljus. HĂ€r Ă€r det enkelt att skapa en trivsam miljö för bĂ„de avkoppling och umgĂ€nge. Den rymliga planlösningen ger möjlighet till flexibel möblering – du kan enkelt fĂ„ plats med bĂ„de soffgrupper och ett större matbord om sĂ„ önskas. Ekparketten fortsĂ€tter Ă€ven hĂ€r och förstĂ€rker det enhetliga intrycket i bostaden. Oavsett om det Ă€r vardagslivet eller större tillstĂ€llningar som stĂ„r pĂ„ agendan, Ă€r detta ett rum som anpassar sig efter behoven.


05
Sovrum 1 (OvanvÄning)

PÄ övre plan hittar du detta rymliga sovrum med gott om plats för en stor sÀng, arbetsyta och extra förvaring. Lönngolvet ger en varm och behaglig kÀnsla, och de ljusgrÄ vÀggarna skapar en harmonisk atmosfÀr. Det stora garderobsskÄpet ger ordentligt med förvaring. Fönstret ger rummet ett hÀrligt dagsljus och skapar en ljus och luftig kÀnsla.


06
Sovrum 2 (OvanvÄning)

Det andra sovrummet pÄ övre plan Àr ljust och rymligt, med samma fina lönngolv som i det första sovrummet. De vita vÀggarna gör att rummet kÀnns öppet och luftigt. En stor dubbelgarderob erbjuder generöst med förvaringsutrymme för klÀder och andra personliga tillhörigheter. BÄda sovrummen passar perfekt som barnrum, gÀstrum eller arbetsrum beroende pÄ familjens behov.


07
Arbetsrum (OvanvÄning)

Arbetsrummet pÄ övre plan Àr ett ljust och rofyllt utrymme. HÀr slÀpper takfönstret in dagsljus och skapar en hÀrlig atmosfÀr att arbeta i. Lönngolvet och de ljusa vÀggarna ger rummet en varm och neutral bas som gör det enkelt att inreda med din personliga stil. Ett perfekt rum för att jobba ostört, studera eller ha som ett extra rum för hobbyverksamhet.


08
FörrÄd & Vind (OvanvÄning)

HÀr finns Àven förvaringsmöjligheter bÄde i förrÄdet och pÄ vinden.


09
Sovrum 3 (SouterrÀngplan)

Detta stora sovrum pÄ nedre plan fungerar som master bedroom och har ett fint ljusinslÀpp frÄn fönstret. De ljusa vÀggarna och parkettgolvet gör att rummet kÀnns ombonat och bekvÀmt. Tre rymliga garderober ger gott om plats för klÀdförvaring, och rummet Àr tillrÀckligt stort för att rymma bÄde en dubbelsÀng och andra möbler, sÄsom nattduksbord och byrÄ


10
Vardagsrum 2/Allrum (SouterrÀngplan)

Det andra vardagsrummet pĂ„ nedre plan Ă€r ett öppet och flexibelt utrymme med stora fönster som vetter mot uteplatsen. Golvet i parkett och de vita vĂ€ggarna ger en ren och stilren kĂ€nsla, medan fönstren slĂ€pper in massor av naturligt ljus. HĂ€rifrĂ„n har du Ă€ven direkt utgĂ„ng till den rymliga uteplatsen pĂ„ baksidan. Detta Ă€r ett perfekt rum för avkoppling, kanske som ett familjerum, hemmabio eller spelrum – möjligheterna Ă€r mĂ„nga.


11
Duschrum (SouterrÀngplan)

Duschrummet pÄ nedre plan Àr ett praktiskt utrymme med kaklade vÀggar och klinkergolv. HÀr finns en duschhörna och en ny tvÀttmaskin frÄn Cylinda (installerad 2024) som gör det enkelt att sköta tvÀtten. Ett funktionellt utrymme dÀr du kan bÄde tvÀtta och frÀscha upp dig efter en lÄng dag.


12
WC (SouterrÀngplan)

Den separata toaletten pÄ nedre plan renoverades 2015 och Àr bÄde stilren och lÀttskött med sina vita vÀggar och mörka klinkergolv. Utrustad med WC, handfat, en liten kommod för extra förvaring och ett vÀggskÄp Àr detta ett praktiskt tillskott till boendets bekvÀmligheter.


13
FörrÄd (SouterrÀngplan)

PÄ nedre plan finns ocksÄ ett stort förrÄd som erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Perfekt för sÀsongsförvaring eller andra större tillhörigheter som inte anvÀnds dagligen. Det finns Àven ett mindre förrÄd.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

142 kvm (Boareauppgifter enligt lantmÀteriet)

Biarea

20 kvm

Tomtarea

187 kvm

Rum

6 (3-5 sovrum)

Fastighetsbeteckning

STOCKHOLM RIBE 41


02
Byggnadssätt
Byggnadstyp

1 Âœ plans gavelradhus med souterrĂ€ngplan

ByggnadsÄr

1979

Kommentar, byggnad

Renoveringar och underhÄll:

2023: Installation av laddbox pÄ garageplatsen för elbilsladdning.

2021: VÀggarna i hallen mÄlades om i ljusa fÀrger för att skapa en modern kÀnsla.
Installation av kompositgolv i hallen för hÄllbarhet och enkelt underhÄll.

2020: OmmÄlning av gavelfasad.

2017: TakomlÀggning: Ett nytt tak med betongpannor installerades för lÄngvarigt skydd och hÄllbarhet.

2015: Förnyelse av toalett nedre plan.
Uteplatsen pÄ framsidan förnyades och ny platt- och stenlÀggning utfördes.

2005: Renovering av badrum 1 pÄ entréplan. Nytt inkaklat badkar, dusch, handdukstork, klinkergolv och kaklade vÀggar.

2003: FullstÀndig renovering av köket. Köksinredning Marbodal Rondo grÄ med ekbÀnkskiva.
Golven i kök, hall och vardagsrum byttes till ekparkett för ett enhetligt och stilrent utseende.

1999: Ny gavelfasad uppfördes.

Vitvaror:
Diskmaskin: Installerad 2011 (Asko).
SpishÀll: Installerad 2003 (Bosch).
FlÀkt: Installerad 2003 (Alliance).
Kyl: Installerad 2001 (Bosch).
Frys: Installerad 2003 (Bosch).
Ugn: Installerad 2003 (AEG).
MikrovÄgsugn: Installerad 2003 (Whirlpool).
TvÀttmaskin: Ny, installerad 2024 (Cylinda).

StandardpoÀng

29

Grundmur

Betong

Grund

Uteluftsventilerad krypgrund

Stomme

LÀttbetong och TrÀregelstomme

BjÀlklag

TrÀ

Fasad

StÄende panel

TakbeklÀdnad

Betongpannor ovan lÀkt, papp och rÄspÄnt

Fönster

3 glas isolerglaskassetter
2 glas isolerglaskassett + ytterruta

Ventilation

Mekanisk frÄnluft

Besiktningsdag ventilation

2023-11-27

Vatten

Kommunalt vatten Ă„ret om

Avlopp

Kommunalt avlopp

UppvÀrmning

FjÀrrvÀrme

El, stammar

Elen Àr frÄn byggÄret. Jordfelsbrytare finns installerat.

HuvudsÀkringar

20 A

Elkablar

Ledningarna har delvis bytts ut vid renoveringar.

Jordat eller ojordat

Jordat

AllmÀn information

Ribe SamfÀllighetsförening

Ribegatans fastigheter Àr medlemmar och andelsÀgare i Ribe SamfÀllighetsförening som ansvarar för förvaltning av anlÀggningar och mark för gemensamt nyttjande. I samfÀlligheten ingÄr omrÄdets garage, förrÄd, vÀgar, lekplatser, trÀdgÄrdsanlÀggningar, tvÀtt- och trÀffstugor. Föreningen svarar för distribution av vÀrme och vatten frÄn föreningens undercentral samt sopbehÄllare för hushÄllssopor. För mer information, besök samfÀllighetens hemsida https://www.ribegatan.se/.

Till varje fastighet hör en garageplats i ett garage och en egen bod för förvaring. Dessutom finns en tvÀttstuga tillgÀnglig för bokning, dÀr anvÀndningen medför en kostnad per pass. Det finns en kö för att fÄ hyra en extra garageplats om man behöver plats för mer Àn en bil.

SamfÀllighetsavgift och dess fördelning
Fördelningen av samfÀllighetens kostnader regleras av ett anlÀggningsbeslut i en lantmÀteriförrÀttning. SamfÀllighetsavgiften bestÄr av tvÄ delar: den egentliga samfÀllighetsavgiften och preliminÀra avgifter för vatten- och vÀrmeförbrukning. Den egentliga samfÀllighetsavgiften ska tÀcka kostnader för drift och underhÄll av gemensamma anlÀggningar, abonnemangsavgifter för vÀrme och vatten, samt lagstadgad avsÀttning för framtida underhÄll, vilket Àr lika för alla fastigheter. SamfÀlligheten köper vÀrme och vatten gemensamt, och kostnaden för förbrukningen fördelas sedan vidare enligt mÀtare i varje hus.

SamfÀllighetsavgiften inkluderar moms och höjdes till 3 151 kr per mÄnad vid Ärsskiftet 2023/24. Denna avgift tÀcker ett brett spektrum av tjÀnster och faciliteter inklusive sophÀmtning, snöröjning, underhÄll av gemensamma anlÀggningar och ytor, samt vÀrme, kallvatten och varmvatten. Vidare ingÄr basutbud av TV och bredband.

För förbrukningen av vÀrme, kallvatten och varmvatten Àr den i samfÀllighetsavgiften ingÄende preliminÀra debiteringen för nÀrvarande pÄ 1 171 kr/mÄn. Denna avrÀknas sedan Ärligen enligt mÀtt faktisk förbrukning. Ribegatan 118 fick vid den senaste Ärliga avrÀkningen avseende 2022/23 en Äterbetalning om 3 123 kr.

SamfÀllighetsföreningen Àr skuldfri.


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

69 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

48 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2024-10-11

Besiktningsman

Niklas Öberg, Marcus Holmström Byggteknik AB,


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

SamfÀllighetsföreningen Àger omrÄdets kabelTV-nÀt. Föreningen har ett distributionsavtal med Tele2. I samfÀllighetsavgiften ingÄr basutbudet av TV och bredband 50 Mbit/s. Utökade abonnemang kan bestÀllas av Tele2 för bredband och TV. För att se detaljerad prisinformation och tillgÀngliga abonnemang, besök Tele2:s hemsida https://www.tele2.se/bredband för bredband och ange adressen "Ribegatan 118". DÀr kan du hitta olika abonnemangsalternativ som Bredband 150, Bredband 300, Bredband 600, och Bredband 1200, vilket ger dig möjlighet att anpassa tjÀnstens omfattning efter dina behov.


05
Uteplats
Beskrivning, uteplats

Det hÀr hemmet erbjuder tvÄ hÀrliga uteplatser som gör att du kan följa solen frÄn morgon till kvÀll, samtidigt som du njuter av den vackra grönskan och blommorna runt omkring.

PÄ framsidan, som vetter mot nordöst, möts du av en charmig uteplats belagd med betongplattor och skifferplattor. HÀr kan du slÄ dig ner med en kopp kaffe och njuta av morgonsolen som strÄlar in. Omgiven av vacker grönska med silverpÀron, lavendel och dagliljor, blir detta en fridfull plats att börja dagen pÄ. Perfekt för att njuta av lugnet och den svala morgonluften.

Baksidan bjuder pÄ en större uteplats med ett sydvÀstligt lÀge, vilket innebÀr att du kan njuta av solen störredelen av dagen. Uteplatsen erbjuder gott om utrymme för utemöbler, grill och sociala tillstÀllningar. HÀr Àr du omgiven av en lummig och blomstrande trÀdgÄrd med pioner, klematis, och piprankor som ger fÀrg och skönhet under de varma mÄnaderna. Dessutom finns pÄ tomten vinbÀr och björnbÀr som bidrar till kÀnslan av en egen grönskande oas. Trappan till vÀnster om huset leder dig enkelt ner till baksidans uteplats, som ocksÄ fungerar som en ingÄng till nedre plan.

Med detta soliga sydvÀstlÀge Àr baksidan den perfekta platsen att samla vÀnner och familj för en grillkvÀll, eller bara luta dig tillbaka och njuta av solen. TrÀdgÄrdens grönska ger en kÀnsla av avskildhet och ro, dÀr du kan koppla av och varva ner efter en dag med full fart.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Övriga byggnader

SamfÀlligheten erbjuder en rad gemensamma faciliteter som ingÄr i samfÀlligheten, vilket bidrar till ett bekvÀmt och trivsamt boende:

- UteförrÄdsutrymmen.
- Garage för parkering
- VÀgnÀt med tillhörande skyltning
- Lekplatser utrustade med lekredskap
- Vackert anlagda trÀdgÄrdar med trÀd, buskar, grÀs och trappor
- Central för fjÀrrvÀrme och vattenförsörjning
- Gemensamma tvÀttstugor och samlingslokaler
- Infrastruktur för kallt och varmt vatten, inklusive alla nödvÀndiga ventiler och mÀtare direkt i varje hus
- Avloppssystem för spillvatten och dagvatten, komplett med anslutningspunkter för varje bostad
- VÀrmeförsörjning fram till varje hus med individuell mÀtning
- Elektrisk infrastruktur för belysning, inklusive huvud- och undercentraler
- Centralantennsystem för TV med förstÀrkningscentral kopplat till varje hus.

Dessa faciliteter sÀkerstÀller inte bara en hög standard pÄ boendet utan Àven en praktisk och bekvÀm vardag för alla medlemmar.

Beskrivning, parkering

Garageplats i gemensamt p-hus.
Finns Àven gÀstparkeringar.


07
Gemensamhetsanläggningar

Stockholm ribe ga:1


08
Tomt/Servitut
Tomtarea

187 kvm (Tomtareauppgifter enligt LantmÀteriet)

PlanbestÀmmelser

Kista v b, Stadsplan (Beslutsdatum: 1976-03-12, Senast Àndrad: 2006-12-21)


Ekonomi

01
TaxeringsvÀrde

3 840 000 kr (FaststÀllt avseende Är 2024)

ByggnadsvÀrde

2 329 000 kr

MarkvÀrde

1 511 000 kr

Typkod

220 SmÄhusenhet, bebyggd

VÀrdeÄr

1979

FörsÀkring

4 882 kr/Är

Årlig elförbrukning

3367 kWh/Ă„r

HushÄllsström

8 474 kr/Är

SamfÀllighet

37 812 kr/Är

Sammanlagd driftskostnad

51 168 kr/Är

Fastighetsskatt/-avgift

9 525 kr/Är (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 60 693 kr/Är)

Beskrivning av kostnader

SamfÀllighetsavgift innefattar preliminÀr kostnad vÀrme och vatten. Individuell avrÀkning baserad pÄ mÀtt förbrukning gav oss 3.123 kr i Äterbet för 2023 talning

Antal personer i hushÄllet

2

UpplÄtelseform

ÄganderĂ€tt

Pantbrev

Det finns 2 pantbrev om totalt 1 425 500 kr.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.


Dokument

Ekonomi
Taxeringsvärde
3 840 000 kr (Fastställt avseende år 2024)
Byggnadsvärde
2 329 000 kr
Markvärde
1 511 000 kr
Typkod
220 SmÄhusenhet, bebyggd
Värdeår
1979
Försäkring
4 882 kr/år
Årlig elförbrukning
3367 kWh/år
Hushållsström
8 474 kr/år
Samfällighet
37 812 kr/år
Sammanlagd driftskostnad
51 168 kr/år
Fastighetsskatt/-avgift
9 525 kr/år (total driftskostnad inklusive fastighetsskatt/-avgift blir 60 693 kr/år)
Beskrivning av kostnader
SamfÀllighetsavgift innefattar preliminÀr kostnad vÀrme och vatten. Individuell avrÀkning baserad pÄ mÀtt förbrukning gav oss 3.123 kr i Äterbet för 2023 talning
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform
ÄganderĂ€tt
Pantbrev
Det finns 2 pantbrev om totalt 1 425 500 kr.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Kista  i stockholm

Kista

Kista erbjuder moderna bekvÀmligheter och en stark gemenskap. HÀr finns en rik historia, blomstrande arbetsmarknad och ett brett kulturutbud. Med bra kommunikationer, skolor och fritidsaktiviteter Àr Kista perfekt för bÄde arbete och familjeliv. Upplev en plats dÀr du kan leva och trivas


01
Fördelar med omrÄdet
Bowling Butiksgata/köpcentrum Gym Tunnelbana Restaurangtätt Bussar Sportbar Stort shoppingutbud Bio Parker/Grönområden Tågstation Stort nöjesutbud Restauranger Tennis

02
Kommunikationer

Kista erbjuder oslagbara kommunikationsmöjligheter som gör det enkelt att resa bÄde inom Stockholm och internationellt. HÀr Àr nÄgra av fördelarna med att bo och arbeta i Kista:

Tunnelbana:
Kista station ligger centralt i omrÄdet och erbjuder snabba förbindelser via tunnelbanans blÄ linje. Du nÄr Stockholm Central pÄ endast cirka 17 minuter med tÀta avgÄngar, vilket gör din pendling bÄde smidig och effektiv.

BussnÀtverk:
Kistas bussterminal fungerar som ett nav för ett omfattande bussnÀt som tÀcker stora delar av norra Storstockholm. Flera busslinjer, inklusive 155, 178, 537, 179, 197, 518 och 523, kopplar samman Kista med omkringliggande omrÄden och andra delar av Stockholm, vilket ger dig mÄnga alternativ för resor inom regionen.

Flygförbindelser:
För internationella resenÀrer och affÀrsbesökare erbjuder Kista bekvÀma flygbussförbindelser till bÄde Arlanda och Bromma flygplatser direkt frÄn bussterminalen. Detta gör Kista till en global affÀrshubb med enkel tillgÄng till internationella destinationer.

PendeltÄg:
Helenelund pendeltÄgsstation ligger nÀra Kista MÀssan och erbjuder pendeltÄgsförbindelser till viktiga destinationer som SödertÀlje, Arlanda och Uppsala. En kort bussresa pÄ cirka 6 minuter tar dig frÄn Kista till Helenelund station, vilket ger dig ytterligare resealternativ.

Framtida Utbyggnader:
Kistas kommunikationsmöjligheter kommer att förbÀttras ytterligare i framtiden med den pÄgÄende utbyggnaden av TvÀrbanan frÄn Bromma till Kista och vidare till Helenelund. Dessutom planeras en förlÀngning av tunnelbanans blÄ linje frÄn Akalla till Barkarbystaden och Barkarby vara klar omkring 2026, vilket öppnar upp för Ànnu fler resmöjligheter.


03
Natur och fritid

UpptĂ€ck Natur och Fritid i Kista! – en plats dĂ€r natur och fritid möts! Kista Ă€r ett omrĂ„de som erbjuder moderna bekvĂ€mligheter och en stark gemenskap, med nĂ„got för alla att njuta av, oavsett om du söker avkoppling eller Ă€ventyr. FamiljevĂ€nliga KistagĂ„rdsparken Ă€r perfekt för lek, promenader och picknick, medan IgelbĂ€ckens Naturreservat lockar med sina stigar för promenader och jogging, dĂ€r du kan uppleva den friska luften och vacker natur.

Kista har Àven flera andra grönomrÄden och naturaktiviteter som erbjuder en bra mix av avkoppling och fysisk aktivitet. JÀrvafÀltet Àr ett stort naturomrÄde med elljusspÄr för promenader och löpning, samt skidÄkning pÄ vintern. FriluftsfrÀmjandet erbjuder utomhusaktiviteter som vandringar och mountainbike, anpassade efter deltagarnas nivÄ. Bangolfparken i Akalla By erbjuder en minigolfbana för familjer och vÀnner.

För den som vill lÀra sig mer om djur och natur erbjuder Akalla 4H-gÄrd roliga och lÀrorika aktiviteter för barn och ungdomar. Om du vill njuta av en fantastisk utsikt över omrÄdet kan du besöka Kista Science Tower och Victoria Tower.

Kista Galleria Ă€r en central punkt som inte bara erbjuder shopping utan ocksĂ„ en rad aktiviteter, inklusive biografen Filmstaden Kista och O’Learys med bĂ„de bowling och gokart. För den som vill hĂ„lla sig aktiv finns flera gym i omrĂ„det, sĂ„som Nordic Wellness Kista Galleria, Member 24 Kista, SATS Kista och Fitness24seven. Dessutom erbjuder JĂ€rvafĂ€ltet milslĂ„nga naturstrĂ„k för promenader och andra friluftsaktiviteter.

Racket- och padelentusiaster kan besöka Every Padel Kista för padel, eller Kista Racket Center som erbjuder badminton, bordtennis, squash, racquetball och ett gym.

Kom och upptĂ€ck allt som Kista har att erbjuda – en plats dĂ€r du kan leva, arbeta och trivas. Oavsett om du söker naturupplevelser, spĂ€nnande aktiviteter eller en stark gemenskap, har Kista nĂ„got för dig.


04
Barnomsorg och skolor

Kista erbjuder ett brett utbud av utbildningsalternativ för barn och ungdomar, frÄn förskola till högre utbildning. För de yngsta finns flera kommunala förskolor som tar hand om barnen under vanliga arbetstider. NÀr det gÀller grundskoleutbildning finns det flera skolor som erbjuder utbildning bÄde för mellanstadium och högstadium, och dessa skolor strÀvar efter att ge en trygg och stimulerande miljö för alla elever.

För Àldre elever finns högkvalitativa gymnasieskolor i Kista som ger en förstklassig utbildning och förbereder dem för högre studier. Dessa skolor kÀnnetecknas av en trygg och stödjande inlÀrningsmiljö, med fokus pÄ bÄde högskoleförberedande utbildning och personlig utveckling.

Utöver detta har Kista nÀrhet till universitet och högskolor, vilket ger elever möjligheter att fortsÀtta sina studier efter gymnasiet utan att behöva resa lÄngt. Detta gör det enkelt för studenter att sömlöst övergÄ till högre utbildning och vidareutveckla sina kunskaper.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista en omfattande och kvalitativ utbildningsvÀg för barn och ungdomar. Med ett brett utbud av förskolor, grundskolor, gymnasier och tillgÄng till högre utbildning kan barn i alla Äldrar fÄ den utbildning och omsorg de behöver för att vÀxa och utvecklas.

För mer information om Stockholm Stads skolor, vÀnligen besök https://start.stockholm/forskola-skola/


05
Affärer och restauranger

Kista Galleria Àr en av de största galleriorna i Stockholm och en populÀr destination för bÄde boende och besökare. Gallerian erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer, med över 180 butiker som strÀcker sig över olika kategorier som mode, elektronik och dagligvaror. Detta ger en varierad shoppingupplevelse för alla smaker och behov.

Utöver shopping erbjuder Kista Galleria ocksÄ ett stort utbud av restauranger och caféer. Restaurangutbudet Àr mÄngsidigt och inkluderar allt frÄn traditionell svensk husmanskost till internationella rÀtter som indisk, thailÀndsk, italiensk och medelhavsmat. För den som Àr pÄ sprÄng finns det flera snabbmatsalternativ, och för dem som vill ta en paus under shoppingturen finns det mysiga kaféer dÀr du kan avnjuta en kopp kaffe, te eller nÄgot sött.

Kista Galleria erbjuder Àven en rad andra tjÀnster och nöjesalternativ, inklusive en biograf, en bowlinghall och en vÄrdcentral. Dessa faciliteter gör det möjligt att kombinera olika aktiviteter i en och samma miljö, vilket gör Kista Galleria till en komplett destination för bÄde vardag och helg. Utöver gallerian bidrar olika matrelaterade evenemang och pop-up-marknader till en levande och varierad matupplevelse i omrÄdet, dÀr lokala producenter sÀljer sina varor och ger besökare chansen att upptÀcka nya smaker och stödja lokala företag.

Sammanfattningsvis erbjuder Kista ett brett utbud av affÀrer, restauranger och caféer som gör omrÄdet till en livlig plats för shopping och matupplevelser. Oavsett om du Àr ute efter en dag med shopping, en god mÄltid eller underhÄllning, har Kista nÄgot för dig.


AnvÀnd kartan
X

Platser

Betna Restaurang Habesha

493 m


Betna Restaurang Handelsbolag

516 m


Lavin Restaurang

522 m


AFC/kollgri

646 m


ANATOLIA KOLGRILL

647 m


Polaris förskola

133 m


Förskolan Ribegården

200 m


Regnbågens Förskoleklass

206 m


Kvarnbacka Särskola

206 m


Ekbacken förskola

219 m


Prima Gross

834 m


MATKANONEN

877 m


Kista Grossen

1,08 km


Lidl

1,09 km


Best Of Africa AB

1,12 km


Helenelund

1,99 km


Spånga

2,85 km


Spånga station

2,88 km


Sollentuna

2,96 km


Barkarby

3,55 km


Århusgatan

306 m


Kvarnbackaskolan

353 m


Tönsbergsgatan

441 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Tågstation
    Helenelund
    1,99 km
    -
    -
  • Hållplats
    Århusgatan
    306 m
    -
    -
  • Hav
    3,36 km
    10 min
    18 min
    1 tim 8 min
  • Sjö
    1,09 km
    4 min
    7 min
    21 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Kom igång och spara dina favoritbostäder
Kom igång och spara dina favoritbostäder

För att spara dina favoriter behöver du ett konto hos oss på Mäklarhuset. Fyll i dina uppgifter nedan för att skapa ett konto och få tillgång till "Mina sidor"

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Bostaden har nu sparats under favoriter pÄ mina sidor. GÄ till "Min sida" för att hantera dina favoriter.
Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.