Sicklastråket 23

Sicklastråket 23

Slutpris

5 450 000 kr


Sickla— Nacka

Sicklastråket 23


Slutpris
5 450 000 kr

Sickla— Nacka

Unik hörnlägenhet med fönster i tre väderstreck och modern design!

Välkommen till denna fantastiska hörnlägenhet på Sicklastråket 23 med en social planlösning och privat uteplats mot innergården. Naturligt ljus flödar in genom fönster i tre väderstreck, vilket skapar en luftig atmosfär i varje rum.

Hallen är ljus med gott om plats för avhängning och tvåstavig parkett i ask ger en elegant känsla. En säkerhetsdörr ger extra trygghet.

Köket från Ballingslöv är fullt utrustat med högkvalitativa vitvaror och erbjuder gott om arbetsytor samt plats för 4-6 personer vid matbordet. Den öppna planlösningen mot vardagsrummet skapar en social atmosfär.

Vardagsrummet är rymligt och ljust med stora fönsterpartier med fönsterbrädor i marmor och en fransk balkong som ger fint ljusinsläpp . Från vardagsrummet/köket når du den privata uteplatsen mot föreningens gröna innergård, perfekt för loungemöbler och matplats.

Det stora sovrummet mot innergården har plats för dubbelsäng, stilrena garderober och en inbyggd kontorsplats. Det andra sovrummet passar utmärkt som barnrum eller kontor med ljusa väggar och tvåstavig parkett i ask.

Det moderna badrummet är väl tilltaget med golvvärme, ljust kakel och mörk klinker. Det har wc, dusch med glasvägg, handfat, arbetsbänk med hyllor samt en kombinerad tvätt- och torktumlare från Siemens.

Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd. Brf Sicklastråket är en äkta bostadsrättsförening med 68 lägenheter och en välskött innergård. Föreningen erbjuder garage, cykelrum och barnvagnsrum. Huset är designat av White Arkitekter med noggrant utvalda material. En ny tunnelbanestation planeras vara klar till 2030, med endast sex minuters restid till Kungsträdgården.

Läget är oslagbart med närhet till allt du behöver. Fastigheten är belägen i den eftertraktade Sicklastråket knyter ihop Nobelberget med Hammarby Sjöstad och Sickla Köpkvarter. Vid Nobellberget bor du med direkt närhet till allt som Sickla erbjuder med köpkvarter, restauranger, shopping, matbutiker och träning . I Sickla har du alla förutsättningar för att njuta av en aktiv livsstil med jogging- och cykelvägar, bad och naturupplevelser. På sommaren har du nära till ett dopp i Sickla sjön och på vintern har du lika nära till Hammarbybacken för utförsåkning. Trots sitt naturnära läge har du Södermalm och innerstan på cykelavstånd och goda kommunikationer dygnet runt i form av bussar och tvärbana.


Boarea
67.5 kvm
Avgift
4 846 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2024-08-15

Mäklarhuset Hammarby Sjöstad/Nacka

Denna lägenhet på Sicklastråket såldes av oss 2024-08-15. Se alla våra försäljningar i Nacka samt även på Sicklastråket.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.