Fogdevreten 8

Fogdevreten 8

Slutpris

2 350 000 kr


Karolinska - Hagastaden— Solna

Fogdevreten 8


Slutpris
2 350 000 kr

Karolinska - Hagastaden— Solna

Underbar 1:a högt upp i huset på populära Fogdevreten

Varmt välkomna till eftertraktade Fogdevreten!

- Eftertraktat läge nära Hagastaden
- Gym och tvättstuga i samma byggnad
- Nyrenoverade ytskikt
- Stambytt badrum med golvvärme
- Nya fönster
- Fräscht kök
- Insynsskyddat
- Fantastiskt bra förening
- Bra kommunikationer

Jag har fått äran att presentera en av Fogdevretens finaste bostäder. Här bor du högt upp i huset, i ett insynsskyddat läge med fönster ut mot trevlig grönska. Lägenheten har ett genomgående toppfräscht ytskikt tack vare de nyligen utförda renoveringarna. Föreningen har under senaste året utfört stambyte och fönsterbyte, vilket skapar en känsla av nytt! Du välkomnas in av en praktisk hall med avhängningsmöjligheter samt inbyggda garderober. Till vänster ligger det moderna köket, där man gärna vistas när magen börjar kurra. Från hallen når man det rymliga badrummet som nyligen är stambytt vilket innebär att en topprenovering har utförts med bland annat golvvärme. Slutligen, det stora allrummet som är väldigt lättmöblerat samt har ett magiskt ljusinsläpp tack vare de stora fönsterna. Här finns det även en jättefin platsbyggd garderob. På Fogdevreten bor ni i ett attraktivt och expanderande område mellan Vasastan och Solna. En kort promenad tar er till Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Här ges möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Området har goda bussförbindelser som på några minuter tar er in till S:t Eriksplan där ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer och pendeltåg vid Odenplan. Flygbussen går smidigt ifrån Thorax-aulan. Om något år kommer den nya gula tunnelbanelinjen ha en tunnelbaneuppgång ca 600 m från bostaden.

För mer information om visningar, bostaden, föreningen och området vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare: Michel Dagher 070-445 41 40

Välkomna hem!


Boarea
34 kvm
Avgift
2 365 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2024-08-27

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Fogdevreten såldes av oss 2024-08-27. Se alla våra försäljningar i Solna samt även på Fogdevreten.

Boka värdering

Michel Dagher

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.