Regnstigen 5

Regnstigen 5

Slutpris

2 100 000 kr


Rudviken— Solna

Regnstigen 5


Slutpris
2 100 000 kr

Rudviken— Solna

Varmt välkomna till en fantastisk lägenhet i BRF Stenslottet i Rudviken, Solna.

- Välplanerad
- Fräscht kök
- Förråd på samma våningsplan
- Högst upp i huset
- Nära till kommunikationer
- Bra område

Lägenheten är ljus och välplanerad. Den bjuder på fantastiska sociala ytor med köket som lägenhetens centrala punkt.

Lägenheten har en öppen planlösning med kök och vardagsrum i ett. Köket är nybyggt och har en fin grå färg på alla luckor. Köket är utrustat med induktionshäll och inbyggd ugn kombinerad med miko samt integrerad kyl och frys. I rummet får du plats med allt från en soffa till ett matbord. Vidare in i lägenheten finner du plats för en sovalkov som rymmer en större säng om så önskas.
Lägenheten har ett klinkergolv direkt innanför entrén som bryts av med ett fint vitmålat trägolv i resterande delen av lägenheten.
Det rymliga badrummet är utrustat med wc, dusch och förvaring med spegel ovanför handfatet. Badrummet har kakel på väggarna.
Förråd ingår och ligger på samma våningsplan. Det är 6 kvm och ligger helt separat från övriga lägenheters förråd.

BRF:en har 16 lägenheter fördelade på två trapphus där varje trapphus består av tre våningar. Fastigheten byggdes 1930 och marken ägs av bostadsrättsföreningen.
Föreningen har 3 lokaler i källarplanet. Dessa är idag uthyrda till företag. Gemensam tvättstuga finns i källarplanet. Stor gräsmatta finns på husets baksida och på framsidan finns uteplats med grillplats omgiven av en häck.


Lägenheten finner man i ett villaliknande hus inne på en tyst och grönskande gård i fina och lugna Rudviken i Solna. Här har du tillgång till allt med Solna Centrum och Solna Stadshus på ca 5 min gångavstånd. Härligt promenadstråk där du finner fina grönområden i Hagaparken. Mall of Scandinavia finns i närheten samt Friends Arena. Kollektivtrafiken erbjuder många alternativ i närheten - tunnelbana, tvärbana, bussar och pendeltåg. Dessutom kommer tunnelbanans nya linje att ha en station alldeles i närheten.

För mer info, vänligen kontakta ansvarig mäklare.


Boarea
29 kvm
Avgift
1 643 kr/mån
Rum
1 rum
Såld
2023-10-30

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.