Rosenlundsgatan 20

Rosenlundsgatan 20

Slutpris

3 575 000 kr


Mariatorget— Stockholm

Rosenlundsgatan 20


Slutpris
3 575 000 kr

Mariatorget— Stockholm

Guldchans intill Mariatorget med renoverat badrum och separat sovdel

Varmt välkommen till en alldeles utomordentligt trevlig bostad på bästa adress intill Mariatorget och allt detta område har att erbjuda.

Direkt när du kliver in i lägenheten på Rosenlundsgatan 20 möts du av en härlig 20-tals känsla med spröjsade fönster och bevarad fiskbensparkett. Bostaden är ljus och charmig med ett kanonläge utåt mot Rosenlundsgatan där man inte har något annat hus tvärs över gatan som skymmer utsikten. Lägenheten har uppdaterats och renoverats med ett fantastiskt badrum med härlig golvvärme samt förberett för tvättmaskin. I vardagsrummet en vacker bokhylla som skapar en ombonad känsla i lägenheten. Sällan har en lägenhet på denna storlek så bra uppdelning av de utrymmen du behöver. Hur man med snygga snitt och smarta lösningar fått till både en separat sovdel, ett eget kök, ordentlig soffhörna och bra plats för ett riktigt matbord är något utöver det vanliga. Och som pricken över i innehar bostaden en walk-in-closet med både 3 garderober och öppen förvaring. Man har tagit vara på varje kvadratmeter för att skapa ett trivsamt hem som tjänar dig väl under många år.

Varmt välkommen för att uppleva känslan på Rosenlundsgatan 20, välkommen hem!


Boarea
31 kvm
Avgift
1 746 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
2 av 5 (Hiss finns)
Såld
2024-08-27

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Denna lägenhet på Rosenlundsgatan såldes av oss 2024-08-27. Se alla våra försäljningar i Stockholm samt även på Rosenlundsgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.