Grev Turegatan
Grev Turegatan
Hampus Schöllin, ansvarig mäklare i Stockholm Vasastan
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Grev Turegatan




Stockholm

Grev Turegatan


Förberedd försäljning

Stockholm

Unik etagelägenhet i ett charmigt gårdshus på Grev Turegatan 60 med balkong!

Här erbjuds nu en enastående möjlighet att förvärva en elegant etagelägenhet belägen på en av Stockholms mest eftertraktade adresser, Grev Turegatan 60, mitt i hjärtat av Östermalm. Här bor du i ett anrikt sekelskifteshus med charmiga attribut som stuckaturer, högt i tak och höga golvsocklar.

Lägenheten sträcker sig över två våningsplan från våning 3 i ett lugnt och charmigt gårdshus, med generösa takhöjder, ståtliga stuckaturer och vackra originaldetaljer som påminner om byggnadens historiska arv. Denna bostad har nyligen renoverats med stil och finess, där varje detalj har noga övervägts för att kombinera klassisk arkitektur med modern komfort.

På våning 3 möts du av en inbjudande och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt för både vardagsliv och socialt umgänge. Här är takhöjden slående, vilket ger rummet en härlig rymd, medan de vackra stuckaturerna förstärker den historiska känslan. Det moderna köket är välutrustat och genomtänkt med högkvalitativa vitvaror och generösa arbetsytor. Från vardagsrummet kliver du ut på en privat balkong som vetter mot en lummig innergård, en idealisk plats för avkoppling mitt i staden. På samma våning finns också ett separat sovrum som kan användas som Master bedroom, gästrum, kontor – valet är ditt.

På den övre våningen (våning 4) välkomnas ni två ljusa och rymliga sovrum med charmiga takfönster som släpper in ett fantastiskt dagsljus. Dessa rum erbjuder en rogivande atmosfär med exklusiva materialval och tillgång till ett modernt badrum med dusch och wc. Gott om förvaring i garderober samt vinförråd.

Området
Läget på Östermalm är inget annat än förstklassigt. Här bor du i ett av stadens mest eleganta kvarter, omgiven av lyxiga butiker, välrenommerade restauranger och kulturinstitutioner. Östermalmstorg, Stureplan och Humlegården ligger alla inom bekvämt promenadavstånd. Dessutom har du nära till natursköna Djurgården, perfekt för promenader, joggingturer och utomhusaktiviteter. Kommunikationerna är utmärkta med tunnelbana, bussar och gångavstånd till Stockholms centralstation.

Skuldfri och äkta förening som äger marken

Välkommen hem till Grev Turegatan 60 – där drömmar om ett exklusivt boende blir verklighet. Boka din visning idag och låt dig förföras av denna fantastiska bostad!


Referensnummer
598 356
Boarea
103 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)

Mäklarhuset Stockholm Innerstan

Kontakta Hampus eller Claudia för mer information kring Grev Turegatan.

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Claudia Uziel

Assisterande mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Hampus eller Claudia!

Hampus Schöllin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Claudia Uziel

Assisterande mäklare
Talar även engelska.
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.