Snäckvägen 5

Snäckvägen 5

Slutpris

9 100 000 kr


Vaxön— Vaxholm

Snäckvägen 5


Slutpris
9 100 000 kr

Vaxön— Vaxholm

Optimal familjevilla med pool på Vaxön!

KOMMANDE FÖRSÄLJNING!
Vänligen kontakta ansvarig mäklare för mer information.

Välkommen till Snäckvägen 5, ett trivsamt hem som erbjuder allt du kan önska dig för ett bekvämt och avskilt boende i hjärtat av Vaxholm. Detta charmiga hus är perfekt placerat på en lugn återvändsgata, vilket ger en känsla av frid och trygghet samtidigt som du har närhet till stadens alla bekvämligheter och kommunikationsmöjligheter.

Ett insynsskyddat paradis med pool
Det första som möter dig när du kliver in på den välskötta tomten är den underbara trädgården, en grön oas som omfamnar huset och ger ett fantastiskt insynsskydd. Här kan du njuta av soliga dagar vid den inbjudande poolen, som blir hjärtat i utomhuslivet under sommarhalvåret. Med sitt uppvärmda vatten och generösa soldäck är detta den perfekta platsen för avkoppling och trevliga stunder med familj och vänner. Trädgården är genomtänkt anlagd med lättskötta planteringar och flera uteplatser som skapar en harmonisk atmosfär året runt. Här finns även ett isolerat poolhus med el.

Välplanerade ytor för hela familjen
Huset på Snäckvägen 5 erbjuder välplanerade ytor för både vardagsliv och sociala tillställningar. Det rymliga vardagsrummet badar i ljus tack vare stora fönsterpartier som vetter mot trädgården och poolområdet. Här kan du enkelt arrangera mysiga filmkvällar eller större middagar. Mys och trivselfaktorn ökar med den fina öppna spisen med insats. Den delvis öppna planlösningen mot köket skapar en inbjudande och sammanhängande yta som gör det enkelt att umgås, oavsett om du lagar mat eller bara kopplar av.

Köket är fullt utrustat och genomtänkt för att möta även den mest kräsnes krav. Här finns gott om arbetsytor, smarta förvaringslösningar och moderna vitvaror som underlättar vardagen. Matplatsen, som ligger i direkt anslutning, bjuder på utsikt över trädgården och ger en härlig känsla av att alltid vara nära naturen.

Sovrum och badrum för alla behov
Med flera väl tilltagna sovrum finns här plats för både familjemedlemmar och gäster. Master bedroom erbjuder en lugn och rofylld tillflyktsort med egen utgång till trädgården, perfekt för morgonkaffet i lugn och ro. De övriga sovrummen är flexibla och kan anpassas efter dina behov, vare sig det handlar om barnrum, kontor eller gästrum.

Huset har dessutom två fräscha och stilrena badrum, det på entréplan andas lyx och är utrustat med badkar samt dubbla handfat, och det andra finns på källarplan och är i tidlösa materialval. På källarplan finns även relax med dusch och bastu och en separat tvättstuga med praktiska förvaringslösningar som gör vardagen smidig och bekväm.

Huset värms upp via bergvärme och solceller samt elbilsladdare är installerat.

Perfekt läge med närhet till allt. Med endast fem minuters promenadavstånd tar ni er till vattnet för ett dopp. Här finns även båtklubb.
Snäckvägen 5 kombinerar den fridfulla villakänslan med närheten till Vaxholms stadskärna, där du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger och caféer. Här bor du även med närhet till skola, förskola och fritidsaktiviteter, vilket gör detta hus idealiskt för barnfamiljen. Kommunikationerna är utmärkta, med goda bussförbindelser till Stockholm och andra närliggande områden, vilket gör pendlingen enkel och bekväm.

Ett hem att trivas i
Sammanfattningsvis är Snäckvägen 5 en plats där varje detalj är noggrant genomtänkt för att skapa ett hem att trivas i. Här kan du leva det goda livet med alla moderna bekvämligheter, samtidigt som du njuter av en harmonisk och rogivande miljö. Detta är en unik möjlighet att förvärva ett hem som kombinerar stil, funktionalitet och en fantastisk utomhusmiljö – allt i ett av Vaxholms mest attraktiva områden. Missa inte chansen att uppleva detta drömboende, välkommen på visning!


Boarea/biarea
111/90 kvm
Driftkostnad
54 200 kr/år
Tomtarea
809 kvm
Rum
7 rum (4-5 sovrum)
Såld
2024-08-28

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Snäckvägen såldes av oss 2024-08-28. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Snäckvägen.

Boka värdering

Angelica Brehmer

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.