Lärkvägen 15

Lärkvägen 15

Slutpris

3 600 000 kr


Stadskärnan i Vaxholm— Vaxholm

Lärkvägen 15


Slutpris
3 600 000 kr

Stadskärnan i Vaxholm— Vaxholm

Charmig och karaktärsfull bostadsrätt på en av Vaxöns mest attraktiva adresser!

Välkommen till denna charmiga och karaktärsfulla bostadsrätt på en av Vaxöns mest attraktiva adresser, belägen i Vaxholms äldsta och mest charmiga bostadsrättsområde! Här erbjuds ett välplanerat hem i gavelläge, fördelat på tre plan, som ger er stor flexibilitet att anpassa boendet efter era behov.

På entréplanet möts ni av en inbjudande hall som öppnar upp till en ljus och luftig planlösning med kök och vardagsrum i ett. Härifrån har ni även direkt access till den fantastiska uteplatsen, en solig oas där ni kan njuta av solens strålar från morgon till kväll. Den genomgående planlösningen skapar ett härligt ljusflöde i hela bostaden.

På övre plan hittar ni två rofyllda sovrum, perfekta för en god natts sömn, samt ett fräscht badrum och praktiska förvaringsutrymmen. Källarplanet erbjuder ytterligare möjligheter med ett stort allrum som i dagsläget används TV-rum, men som också kan inredas som ett extra sovrum. Här finns även ett generöst förråd/hobbyrum som med lite kreativitet kan omvandlas till ett extra badrum eller en praktisk tvättstuga, vilket flera grannar redan har gjort.

Det här är en bostad som verkligen har allt – karaktär, ljus och ett fantastiskt läge på Vaxön, mitt i Vaxholms äldsta och charmigaste bostadsrättsområde. Ett perfekt boende för er som söker något utöver det vanliga!

VAXHOLM
Vaxholm, en pärla i Stockholms skärgård, har etablerat sig som en av de mest attraktiva kommunerna i närheten av huvudstaden. Beläget på Vaxön, strålar staden av skärgårdsidyll med enastående natur, en pittoresk småstadscharm och en mångfald av möjligheter för bad och båtliv. Den attraktiva kombinationen av dessa faktorer har gjort Vaxholm till ett eftertraktat bostadsområde för många.

Stadens centrum, präglat av småstadsidyll, lockar med sina vackra kullerstensgator, färgglada trähus och en genuin atmosfär. Möjligheten till avkopplande dopp i det klara skärgårdsvattnet och utforskning av charmiga vikar och stränder gör Vaxholm till en dröm för den som älskar vatten och natur.

Goda kommunikationer är en annan fördel som gör Vaxholm till en idealisk plats att bo på. Trots den skärgårdsnära miljön är det enkelt att ta sig till Stockholms innerstad. Stadens puls och kultur finns alltså inom räckhåll, och möjligheten att resa med Vaxholmsbåtarna ger invånarna en pittoresk och avkopplande transport till och från huvudstaden.

Restauranger, mysiga caféer och butiker skapar en levande atmosfär i Vaxholm. Här kan invånarna njuta av utsökta måltider, ta en kaffe på en solig uteservering eller shoppa i de charmiga lokalbutikerna. Småbåtshamnen ger möjlighet till båtliv och ger stadens invånare och besökare en chans att utforska de omgivande skärgårdsöarna eller ta en tur in till Stockholm via båt.

Vaxholm är helt enkelt en plats där stadslivets bekvämligheter möter skärgårdens fridfulla skönhet. Här kan man uppleva det bästa av två världar, och stadens lockande energi balanseras perfekt av naturens lugn och skönhet. Välkommen till Vaxholm, där varje dag erbjuder möjligheter till äventyr, avkoppling och en unik livsstil i hjärtat av skärgården.


Boarea/biarea
57/30 kvm
Avgift
5 719 kr/mån
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-08-22

Mäklarhuset Vaxholm

Denna radhus på Lärkvägen såldes av oss 2024-08-22. Se alla våra försäljningar i Vaxholm samt även på Lärkvägen.

Boka värdering

Wictoria Nilsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.