Biskopskulla Villsberga 13

Biskopskulla Villsberga 13

Slutpris

1 550 000 kr


Örsundsbro— Enköping

Biskopskulla Villsberga 13


Slutpris
1 550 000 kr

Enköping - Örsundsbro

Hus med snickarglädje och sekelskiftesdetaljer!

Välkommen till denna charmiga bostad med snickarglädje och en genuin känsla av hemtrevnad. Här möts du av vackra trägolv och en atmosfär som andas historia.

Det första som fångar ögat är de bevarade vedspisarna och den klassiska kakelugnen, som ger både värme och en nostalgisk touch till rummen. Dessa detaljer bidrar till en unik karaktär som inte går att kopiera.

Med en boyta på ca 62 kvadratmeter erbjuder detta hus en kompakt och funktionell planlösning. Utöver själva bostaden finns även ett uthus, som tidigare fungerade som stall för mindre djur men numera kan användas som förråd.

Läget är perfekt för dig som vill ha närhet till flera större städer. Inom en timmes bilfärd når du flera populära destinationer, vilket ger dig möjlighet att njuta av stadens puls samtidigt som du kan återvända till lugnet och rofylldheten i ditt nya hem.

Sammanfattningsvis är detta en bostad som erbjuder en genuint charmig atmosfär, med snickarglädje, vedspisar, kakelugn och vackra trägolv. Med närhet till flera större städer blir detta hem den perfekta basen för den som vill kombinera stadsliv med lantlig idyll.

Fastigheten kommer att säljas med en friskrivningsklausul, säljaren representeras av god man.


Boarea
ca 62 kvm
Tomtarea
2 425 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-10-13

Mäklarhuset Enköping

Denna villa på Biskopskulla Villsberga såldes av oss 2024-10-13. Se alla våra försäljningar i Örsundsbro samt även på Biskopskulla Villsberga.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.