Sågargatan 6d

Sågargatan 6d

Slutpris

4 000 000 kr


Kungsängen / Industristaden— Uppsala

Sågargatan 6d


Slutpris
4 000 000 kr

Kungsängen / Industristaden— Uppsala

Välplanerad 4.a med stor balkong i perfekt sydvästläge.

Varmt välkommen till Sågargatan 6 D och denna insynsskyddade och välplanerade lägenhet med stora sociala ytor mellan kök och vardagsrum, stor balkong i utmärkt sydvästligt läge samt tre rymliga sovrum där ena sovrummet har ett eget badrum och en lyxig walk in closet! Här bor ni i ett lugnt och ostört läge med närhet till både natur och citykärnan.

Från den öppna och större hallen möts ni av en unik och mycket trevlig planlösning. Hallen erbjuder gott om förvaringsutrymmen i form av stora platsbyggda garderober med skjutdörrar. Från hallen nås ett rymligt sovrum med gott om förvaringsutrymmen. I direkt anslutning till hallen finns det första badrummet som är stilrent och helkaklat. Vidare in i lägenheten möts man av en fantastisk öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, perfekt plats för att kunna laga mat samtidigt som man umgås med vänner och familj. Vardagsrummet är rymligt och ljust tack vare de stora fönsterpartierna och utgången till den stora balkongen, här finns det plats att inreda med både stor soffgrupp och matgrupp. Från vardagsrummet finns utgången med två vikbara balkongdörrar som öppnar upp sig till den stora inglasade balkongen, perfekt för att kunna avnjuta en trevlig middag i kvällsolen. Med balkongens läge som vetter ut mot före detta Lantmännen, kommer man kunna följa Kungsängens spännande utveckling. Köket är stilrent och modernt med ljusa släta köksluckor, mörk bänkskiva med mörkt kakel ovan som ger en stilren brytning mot de ljusa köksluckorna. Här finns även all maskinell utrustning du kan tänkas behöva såsom integrerad diskmaskin och fullstor kyl/frys. I direkt anslutning till köket finns två sovrum där ena sovrummet har en lyxig walk in closet och ett privat badrum. Det privata badrummet är stilrent och helkaklat, här erbjuds detaljer såsom vägghängd WC. Det finns även tvättmaskin och torktumlare, perfekt för de som inte vill tänka på att boka tvättid.

Som boende i Brf Arken bor du bekvämt med närhet till det mesta och medlemmarna har tillgång till en grönskande innergård, tvättstuga, cykelförråd, barnvagnsförråd och bilgarage.

Detta stadsnära läge ger tillgång till härliga promenadstråk utmed Fyrisån och trots det centrala läget så finns härlig natur runt hörnet, med stadsträdgården som din trädgård. Vidare är det kort promenadavstånd till Resecentrum, vilket gör detta till ett utmärkt läge för pendlaren. Ni har mataffären Willys Kungsgatan i närområdet och Citys breda utbud av nöjen, shopping, kultur och restauranger finns inom bekvämt promenadavstånd. Utöver en stor matbutik finns bland annat gym, restauranger och caféer såsom Bistrån och mysiga Jorden är blå som en apelsin samt skönhetssalonger. Här erbjuds också fina Mjölnarparken och Anna Petrus park samt flera förskolor. Inom gångavstånd når ni även Studenternas IP där en mängd idrottsevenemang arrangeras. Följer ni Fyrisån söderut i ca. 10 minuter lämnar ni stadens larm och når det lugna naturreservatet Årike Fyris med rikt fågel- och djurliv. Kungsängen / Industristaden är ett område lätt att trivas i!

Varmt välkommen att kontakta ansvarig fastighetsmäklare!


Boarea
109 kvm
Avgift
6 555 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2024-09-12

Mäklarhuset Uppsala & Knivsta

Denna lägenhet på Sågargatan såldes av oss 2024-09-12. Se alla våra försäljningar i Uppsala samt även på Sågargatan.

Boka värdering

Edvin Nicholls

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.