Brånhedsvägen 23

Brånhedsvägen 23

Slutpris

750 000 kr


Munkfors— Hagfors

Brånhedsvägen 23


Slutpris
750 000 kr

Munkfors— Hagfors

Lättskött 1-plans fasadstensvilla!

Här presenterar vi en inbjudande enplansvilla belägen på Brånhedsvägen 23. Denna charmiga bostad omfattar fyra rum och kök fördelade på 85 kvm. Utöver detta finns en ekonomidel som omfattar en groventré, garage med elmanövrerad port. och förrådsutrymmen.
Villan har en ljus och rymlig hall med gott om plats för att hänga av ytterkläder. Det moderna köket har utrymme för ett matbord och erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Vardagsrummet har ett elegant parkettgolv och en utgång till uteplatsen på husets baksida. Här finns även tre rymliga sovrum och en toalett. Tvättstugan är utrustad med duschkabin.

Villan är belägen på en plan trädgårdstomt med en fantastisk utsikt över Klarälven. Här finns en praktisk redskapsbod för trädgårdens alla detaljer. Det är ett lugnt och fridfullt område med närhet till en busshållplats längs Rv 62. Uppvärmningen sker smidigt med bergvärme, och fiber är redan installerad.

Välkommen att boka en tid förvisning!


Boarea/biarea
85/27 kvm
Driftkostnad
33 234 kr/år
Tomtarea
1 128 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-09-03

Mäklarhuset Hagfors

Denna villa på Brånhedsvägen såldes av oss 2024-09-03. Se alla våra försäljningar i Munkfors samt även på Brånhedsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.