Arfwedssons Väg 9

Arfwedssons Väg 9

Slutpris

1 440 000 kr


Floda— Lerum

Arfwedssons Väg 9


Slutpris
1 440 000 kr

Floda— Lerum

Väldisponerad tvåa med låg avgift och balkong i västerläge!

Välkommen till denna charmiga tvåa i centrala Floda!

Bostaden ligger på ett lättillgängligt våningsplan, endast en trappa ner, vilket gör den både bekväm och tillgänglig för de flesta. Här kan du njuta av en stor och solig balkong i västerläge, perfekt för att avnjuta härliga kvällar i sällskap av den vackra kvällssolen. Lägenheten håller ett fint och charmigt skick med bl a trä- och parkettgolv och vackra tapeter samt ljus färgsättning på väggarna.

Vardagsrummet är rymligt och inbjudande, med stora fönster som släpper in rikligt med naturligt ljus. Köket erbjuder goda arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Här finns möjligheten att skapa ett personligt och trivsamt matlagningsutrymme. Från köket nås även den trevliga balkongen där du enkelt kan möblera med balkongmöbler. Här kan du sitta och njuta i kvällssolen och den superhärliga omgivningen! Sovrummet är väl tilltaget och erbjuder gott om plats för både säng och förvaring.

Det ljusa kaklade badrummet erbjuder dusch, wc, handfat och spegelskåp. I hallen finns gott om plats för avhängning, med en rymlig platsbyggd garderob som erbjuder goda förvaringsmöjligheter för ytterkläder och skor.

Denna underbara tvåa är idealisk för dig som vill ha ett lugnt och harmoniskt boende nära naturen, samtidigt som du har alla bekvämligheter inom räckhåll. Lägenheten är en pärla i ett attraktivt område med en stabil förening, omgiven av vacker natur och gröna ytor. Här bor du i ett lugnt och tryggt område med stora gräsmattor, en trevlig gård och en lekplats. Du har nära till skog, sjö och fina promenadstigar. Dessutom finns utmärkta kommunikationer, med gångavstånd till pendeltåg som snabbt tar dig till Göteborg och Alingsås samt lokala bussar.

Floda är ett stationssamhälle omgivet av fantastisk natur. Promenader längs Säveån och besök vid Sävelångens stränder är populära aktiviteter för den friluftsintresserade. Samhället erbjuder även ett brett utbud av restauranger, caféer, butiker och all annan service du kan tänkas behöva.

Denna tvåa är ett utmärkt tillfälle för dig som söker en prisvärd bostad med potential, i ett attraktivt område. Välkommen att boka in dig på visning!


Boarea
56.5 kvm
Avgift
3 709 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
-1 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2024-08-30

Mäklarhuset Partille

Denna lägenhet på Arfwedssons Väg såldes av oss 2024-08-30. Se alla våra försäljningar i Floda samt även på Arfwedssons Väg.

Boka värdering

Minna Bahmiary

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.