Stockasjön 17

Stockasjön 17

Slutpris

2 400 000 kr


Olsfors— Bollebygd

Stockasjön 17


Slutpris
2 400 000 kr

Olsfors— Bollebygd

Charmigt sjönära hus – Ett riktigt sommarparadis!

Välkommen till detta charmiga hus med ett eftertraktat sjönära läge – här har du badrocksavstånd till badplatsen alldeles nedanför och kan njuta av svalkande dopp närhelst andan faller på.

Njut av långa sommardagar på altandäcket i söderläge, där solen skiner från morgon till kväll. Perfekt för grillkvällar, avkopplande stunder i solen, eller varför inte en kopp kaffe i den friska morgonluften?

Huset omges av en vacker naturtomt som bjuder på en härlig blandning av blåbär, lingon och hallon alldeles inpå knuten. Plocka dina egna bär direkt från tomten och njut av naturens godsaker precis utanför dörren.

Omgivningar med härlig natur, sjöar att bada och fiska i och flera fina vandringsleder. För golfspelaren finns Hulta GK i närområdet. Fina bad finns också vid Stockasjöns badplats med brygga.

Det ljusa allrummet är hjärtat av hemmet, här njuter du av fin utsikt mot sjön och den värmande braskaminen sprider mysig stämning under kalla höst- och vinterkvällar.

Köket är både trevligt och funktionellt, med en matplats som gör det till en naturlig samlingspunkt för måltider och umgänge. Det moderna badrummet är dessutom utrustat med en tvättmaskin.

Huset ligger vid en privat väg med lite trafik och erbjuder tre trivsamma sovrum. Dessutom finns en mindre hus/gäststuga om 20 kvm på tomten, perfekt för besökande gäster eller som extra förvaring.

Välkomna på visning!


Boarea/biarea
57/5 kvm
Driftkostnad
19 450 kr/år
Tomtarea
1 983 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-09-01

Mäklarhuset Bollebygd

Denna villa på Stockasjön såldes av oss 2024-09-01. Se alla våra försäljningar i Olsfors samt även på Stockasjön.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.