Minna Bahmiary, ansvarig mäklare i Partille
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Minna Bahmiary

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Paradiset—

Partille




Paradiset— Partille


Förberedd försäljning

Paradiset— Partille

Fin tvåa i centralt läge i Partille med hiss och närhet till kollektivtrafik!


Referensnummer
592 191
Boarea
50 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Mäklarhuset Partille

Kontakta Minna för mer information kring .

Minna Bahmiary

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Paradiset  i partille

Paradiset

Detta trivsamma och barnvänliga område ligger vid Paradisets naturområde. Bra kommunikationer med närhet till Partille station, centrum och Allum. Skolor och förskolor finns på gångavstånd.


01
Fördelar med området
Barnvänligt Cykelstigar (mtb) Sport och friluftsliv Motionsspår Tryggt Bussar Parker/Grönområden Lugnt Cykelbanor Tågstation Hundvänligt

02
Paradiset

Villastaden Paradiset grundades 1890. Det var ett exklusivt område där fabrikörer, tjänstemän och storstadsbor ur de välbeställda skikten byggde sina villor." Ur Kulturmiljöer i Partille kommun. Numer byggs en del nytt och på 50- 60-talet byggdes även områden med tidstypiska villor.


03
Kommunikation

Till Partille station går man på 15 min för Västtrafiks pendeltåg mot Göteborg och mot Alingsås. Busshållplats vid Lexbyvägen mot Partille centrum och vidare mot Göteborg. Det är endast ca 15 minuters gångväg till Partille centrum, Allum och busstationen. I Lexby finns bla också en mindre affär och en pizzeria.


04
Familjeliv och service

I närområdet finns tre förskolor (Besebäckens förskola, Mellby förskola och Lexby förskola) och två grundskolor (Lillegårdsskolan åk F-5 och Lexby skola åk 6-9). På lite längre avstånd (i Mellby) finns även Partille Montessori skola. Fotbollsplaner och idrottshall finns intill Lexby skola. I kommunen finns Björndammens simhall, många fotbollsplaner, Partille ishall och Partille Arena (där handbollsklubben Sävehof har sitt hem och även bowlinghall).


05
Natur och fritid

Lexbydals friluftsområden ligger i direkt anslutning till Paradiset med motionsspår och stigar. De vackra klippväggarna är kända bland klättrare och skapar en fin kuliss till bostadsområdet.


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Minna!

Minna Bahmiary

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.