Östtjärna 303

Östtjärna 303

Slutpris

1 795 000 kr


Djurås— Gagnef

Östtjärna 303


Slutpris
1 795 000 kr

Djurås— Gagnef

Östtjärna 303- Djurås

Välkommen till Östtjärna 303 – ett charmigt och naturskönt beläget hem som erbjuder både avskildhet och närhet till naturen. Denna fastighet är den perfekta platsen för dig som söker ett rofyllt boende eller fritidsboende i en idyllisk dalaomgivning.

Belägen på en insynsskyddad tomt erbjuder Östtjärna 303 en lummig trädgård och vackra träbyggnader. Här finns plats för både lek och avkoppling och blomstrande rabatter. Tomten rymmer ett bostads samt ett förråd för förvaring eller möjligheter för hobbyverksamhet. Endast 200 meter bort finns en fin allmän badplats med både brygga och hopptorn.

Den hemtrevliga bostaden på rymmer på entréplan ett kök med alla förnödenheter som behövs samt en fungerande bakugn, ett sovrum/vardagsrum med en vacker kakelugn. Allt renoverat i en lantlig stil med husets karaktär. På entréplan ryms även en mindre WC. På ovanvåning ryms ett större sovrum med badrum intilliggande. Här finns också ett sällskapsrum som kan användas som extra sovdel. Bostaden värms upp smidigt med luftvärmepump men det går också att använda kakelugnen för fin värme. Kommunalt avlopp och vatten är installerat.

Östtjärna 303 ligger i det lugna och naturnära området Djurås, som är känt för sin vackra omgivning och vänliga samhälle. Här får du det bästa av två världar – ett fridfullt boende med närhet till allt du behöver.
Goda transportmöjligheter med närhet till busshållplats och bekvämt avstånd till Djurås centrum. Närhet till affärer, skolor och vårdcentral i Djurås, vilket gör vardagen enkel och bekväm. Vintertid finns fina möjligheter till längdskidåkning och Romme Alpin ligger endast 30 minuter bort.


Bostaden förbereds för försäljning och kommer sidan kommer löpande att uppdateras med info. Är bostaden av intresse redan idag, tveka inte att höra dig.

Viktor Sundberg
Reg. Fastighetsmäklare
070-8206482


Boarea
90 kvm
Driftkostnad
41 350 kr/år
Tomtarea
957 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-09-02

Mäklarhuset Borlänge

Denna villa på Östtjärna såldes av oss 2024-09-02. Se alla våra försäljningar i Djurås samt även på Östtjärna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.