Varpvägen 6

Varpvägen 6

Slutpris

3 995 000 kr


Dröverka— Ludvika

Varpvägen 6


Slutpris
3 995 000 kr

Dröverka— Ludvika

Stort och fint 1planshus med sjöutsikt i fina Dröverka!

Välkommen till Dröverka och detta smakfullt renoverade 1planshus om 120+40 välplanerade kvadratmeter och stor öppen trädgårdstomt strax under 3 000 kvadratmeter. Här ges nu chansen att förvärva ett lättskött och nyligen renoverat hus där inget lämnats åt slumpen. Med öga för fina materialval och kvalité har man skapat detta trivsamma och bekväma boende som dessutom har fin drift via vattenburen golvvärme via frånluftvärmepump. Ett perfekt hus för dig som ställer höga krav på stil, standard och bekvämt husägande!

I boningshuset möts man först av ett stort fint altandäck som sträcker sig nästan runt hela huset. Välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderob och möjlighet till möblering nedanför fönstren. Vidare in i det öppna vardagsrummet som ligger i fint söderläge ut mot Väsman finns gott om plats för större soff- och matgrupp. Mitt i rummet står en fin täljstenskamin som ger ett fantastiskt ljus och värme när mörkret faller in. En fin detalj här och som är genomgående i hela huset är att det sitter infällda ljusdioder i fönstersmygarna som är kopplade till skymningsrelä. Stora fina öppningsbara fönsterpartier ut till altandäcket. Intill vardagsrummet i öppen planlösning finns ett fint fullutrustat kök med utgång till altandäcket. Vidare in i husets bakre del finns ett rymligt master bedroom med garderob och egen wc. Badrum utrustat dusch, tvättmaskin, torktumlare och torkskåp. I badrummet finns även comfortvärme vilket är vattenburen golvvärme men även elektrisk golvvärme för varmt skönt golv även under årets varmare årstid. Samt ytterligare två sovrum i olika storlekar, perfekt för barnrum och kontor.

På fastigheten finns även ett fint friliggande varmgarage på gjuten platta. Denna byggnad består utav garage med plats för en bil samt gästrum med wc- och duschrum. Elbilsladdare finns på garaget.

Bryggan som ligger nedanför huset är en brygga som flera fastighetsägare gått ihop och byggt. Bryggan erbjuder ett par båtplatser med bra förtöjningsanordning med boj. Bryggan tillhör ingen specifik fastighet, är inte någon gemensamhetsanläggning så ses som en allmän brygga man har tillgång till.


Boarea/biarea
120/40 kvm
Driftkostnad
40 050 kr/år
Tomtarea
2 985 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2024-09-11

Mäklarhuset Ludvika

Denna villa på Varpvägen såldes av oss 2024-09-11. Se alla våra försäljningar i Ludvika samt även på Varpvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.