Färgaryd Kärrbacken

Färgaryd Kärrbacken

Slutpris

2 210 000 kr


Hyltebruk— Hylte

Färgaryd Kärrbacken


Slutpris
2 210 000 kr

Hyltebruk— Hylte

Vackert torp med bastustuga och grillkåta.

Nu har ni chansen att förvärva detta lilla paradis lummigt beläget i Färgaryd Kärrbacken, Hyltebruk. Denna charmiga gamla enkelstuga erbjuder 3 rum och 97 kvm boarea samt en klassisk vindsvåning med lågt snedtak som nyttjas som allrum/sovrum. Genom den vackra verandan kommer vi in till en liten hall, där trappen upp till vindsvåningen går. Vidare går vi in i vardagsrummet. En täljstenskamin pryder sin plats och sprider trivsam värme under kalla dagar. Från vardagsrummet går vi ut i köket, varifrån vi också når duschrum och sovrum. Från vardagsrummet kan vi välja att röra oss ut mot terrassen, som vetter mot skogen och som har härligt solläge eller så tar vi ett steg ner till den luftiga och ljusa salongen, som säljarna kallar sitt favoritrum. Rummet har klinkergolv med värme, stora härliga fönsterpartier som visuellt nästan släpper in trädgården i rummet och plats för både soffgruppen och ett rejält matbord.

Gillar du att koppla av? Tillbringa en stund i bastustugan som ligger i skogskanten, efter att ha grillat mat i den mysiga grillkåtan. Med flera uteplatser kan du välja din egen plats för sol, skugga och avslappning.
Ej att förglömma, det är ett idylliskt och naturskönt område med massor av möjligheter till vandring och cykling om så önskas. I omgivningarna finns även flera vackra sjöar med möjlighet till bad och picknick vid strandkanten. Detta är något av ett unikt lantställe.
Missa inte att komma på visning för att verkligen uppleva den underbara miljön och det mycket charmiga torpet.


Boarea/biarea
97/5 kvm
Driftkostnad
50 840 kr/år
Tomtarea
3 325 kvm
Rum
3 rum (1 sovrum)
Såld
2024-07-31

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på Färgaryd Kärrbacken såldes av oss 2024-07-31. Se alla våra försäljningar i Hyltebruk samt även på Färgaryd Kärrbacken.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.