Viktor Loberg, ansvarig mäklare i Åre
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Viktor Loberg

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning




Åre


Förberedd försäljning

Åre


Referensnummer
605 212
Boarea
65 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området

Ett smart val i Åre!

Mäklarhuset i Åre har funnits i området sedan tidigt 2000 talet. Vi har många års erfarenhet av området och dess utveckling och har varit inblandade i många av områdets försäljningar genom åren. Allt från tomter till äldre småstugor, villor, nybyggda fritidshus och stora nyproduktioner.


01
Fördelar med området
Hundvänligt Bowling Caféer Lätt att parkera bilen Sportbar Barer Restaurangtätt Cykelstigar (mtb) Uteliv Fiske Spa Barnvänligt Sport och friluftsliv Restauranger

02
Vi kan Åre

Områdeskoll är a och o. Vi kan marknaden, vet vad som är på gång, vilka skolor och restauranger som är bra och vi träffar dagligen människor som vill flytta till Åre. Det gör att vi har kunskapen som krävs för att marknadsföra din bostad på rätt sätt till rätt person.
Åre är en mycket uppskattad boendemiljö för barnfamiljer och här finns förskolor och grundskolor samt ett gymnasium i Järpen. I Åre by finns ett gott utbud av butiker, mataffärer och restauranger i toppklass. Här finns också apotek, bank och vårdmottagning samt ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. fotboll, skidåkning, segling, ridning m.m.


03
Vi har nöjdare kunder

Mäklarhuset är det mäklarföretag som toppat Svenska Kvalitetsindex flest gånger i branschen. Det är vi stolta över. Eftersom det visar att vi sätter kunderna främst. Hos oss ska du vara trygg med att få en personlig, nära och dedikerad service.


04
Vi erbjuder smarta verktyg för en lyckad affär

Allt mer avgörs på nätet. Därför har vi på Mäklarhuset utvecklat lösningar som optimerar upplevelsen online. Bland annat digitalt optimerade annonser, virtuella visningar och Mäklarhuset smart ® annonsering som med intelligent teknik matchar dig mot typ av spekulanter. Totalt sett hjälper det våra kunder att nå fler och sticka ut i bruset.


05
Restaurang

I Åre erbjuds ca 75 restauranger & caféer


Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Viktor!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.