Skorpetorp 4

Skorpetorp 4

Slutpris

1 500 000 kr


Skorpetorp— Oskarshamn

Skorpetorp 4


Slutpris
1 500 000 kr

Skorpetorp— Oskarshamn

Charmfullt i lantlig miljö!

Låt oss presentera detta sagolikt vackra hem med naturskönt läge i Skorpetorp! Den exteriöra charmen med träfasad, snickarglädje och en välkomnande veranda inbjuder till denna sekelskiftesdröm.

Interiört är bostaden fördelad på två lägenheter. Som ny ägare har möjlighet att göra om detta till ett enfamiljshus. Entrévåningen är fördelad på kök, vardagsrum, två sovrum och badrum. I övervåningen finns kök, allrum, ett sovrum och badrum. Man kan ta sig mellan våningarna utan att behöva gå ut, men för den som önskar har övervåningen också en separat ingång utifrån.

På fastigheten finns ytterligare två byggnader - ett garage med verkstadsdel och en uthuslänga. Garaget har bra ytor för den som gillar att meka eller som förvaringsutrymme. I uthuslängan finns gott om plats för ved- och redskapsförvaring. Här finns även möjlighet att skapa ett hönshus.

Den ljuvliga uppvuxna trädgården har stora fina gräsytor, prydnadsbuskar och träd. Den lilla dammen blir som ett litet smycke som porlar i trädgården. Här finns möjligheter för den odlingsintresserade att utveckla sitt intresse och kanske bygga ett växthus.

I Skorpetorp finns även Oskarshamns Golfklubbs fina 18-håls bana för den som gillar att svinga och Golfkrogen serverar mat av hög kvalité. Inom rimligt avstånd finns också flera badsjöar och skärgården.

Välkomna att uppleva denna dröm på plats! Boka tid för visning!


Boarea
147 kvm
Driftkostnad
33 312 kr/år
Tomtarea
4 490 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-07-31

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.