Ryd Fridhem 113

Ryd Fridhem 113

Slutpris

810 000 kr


Söderåkra— Torsås

Ryd Fridhem 113


Slutpris
810 000 kr

Söderåkra— Torsås

Båtmanstorp i Söderåkra!

Välkommen till Ryd Fridhem 113 - ett gammalt båtmanstorp som har renoverats i modern stil.

Huset, som är rött med vita knutar omringas av öppna landskap och vackra vyer. Vill du hitta en plats som får dig att glömma vardagen för stunden så har du hittat rätt!

Hallen välkomnar dig in till ett rymligt sällskapsrum med öppen planlösning till köket. Sällskapsrummet pryds av en stämningsfull eldstad, perfekt för mysiga kvällar. Köket renoverades -16 i modern stil och här finns en vacker vedspis. Sovrummet har du intill sällskapsrummet som sedan leder dig vidare till badrummet som är stilrent renoverat -13. Från hallen når man trappan upp till vindsvåningen. Här finns möjlighet att kunna skapa fler rum om man så önskar. Halva huset omringas av en trivsam altan där du kan sitta i lugn och ro och blicka ut över åkarna på baksidan.

På tomten om ca 1 500 kvm finns även en praktiskt vedskjul.

Ryd Fridhem 113 är beläget strax utanför Söderåkra. I Söderåkra finns förskola, skola och mataffär bara ett cykelavstånd bort. Du finner även lunchrestauranger och är du golfintresserad har du Möre golfbana på bekvämt avstånd. Bra pendlingsmöjligheter, antingen om du önskar åka kollektivt eller så tar du dig snabbt ut på E22:an där du når Kalmar eller Karlskrona på ca 30 min.

Välkommen att boka in dig på visning eller kontakta ansvarig mäklare för mer information!


Boarea/biarea
60/4 kvm
Driftkostnad
14 914 kr/år
Tomtarea
1 499 kvm
Rum
3 rum
Såld
2024-07-30

Mäklarhuset Kalmar/Torsås

Denna fritidshus på Ryd Fridhem såldes av oss 2024-07-30. Se alla våra försäljningar i Söderåkra samt även på Ryd Fridhem.

Boka värdering

Ronja Issau

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, tyska ...+2

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.