Planteringsvägen 112a

Planteringsvägen 112a


Miatorp— Helsingborg

Planteringsvägen 112a



Miatorp— Helsingborg

Välplanerad trea med balkong på Miatorp!

Nu ges tillfälle att förvärva en välplanerad, trea om 80 kvm med balkong och stambytt badrum, välkomna till Planteringsvägen 112A!

Bostaden är belägen på våningsplan tre och in välkomnas ni av en rymlig hall. Här finns god plats till att hänga av sig och längre in en klädkammare med god förvaring men för er som önskar mer förvaring så finns det plats för mer garderober i hallen. Till höger finner man badrummet som renoverades i samband när föreningen utförde stambyte. Kakel och klinker i stilrena kulörer tillsammans med en modern inredning. Utrustat med spotlights, dusch med duschväggar och en tvättmaskin. Praktiskt inrett kök med förvaring och arbetsytor på båda sidor. Här finns plats att inredas med ett matbord och härifrån nås även balkongen. Stor balkong som har används väl med utsikt mot föreningens välskötta innergård och plats till loungemöbler.

De två sovrummen är väldisponerade och rymmer säng, förvaring och skrivbord. Vardagsrummet fylls med rikligt ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna som ger utsikt mot tallskogen och minimal insyn, ett av områdets bästa lägen. Stora sällskapsytor som kan inredas med soffgrupp och matbord.

Miatorp är en idealisk plats för alla som älskar naturen och havet samtidigt som man vill ha närhet till goda kommunikationer och service. Ett område som underlättar er vardag oavsett om ni arbetar i närheten eller utanför då E4:an, E6:an och 111:an tar er smidigt runt med bil, buss eller tåg. I närheten finns stora livsmedelsbutiker som Lidl, Willys, Coop och lite längre in mot Råå finner ni Ica Maxi Råå med plantagen, Arken Zoo, Mekonomen, apotek, postombud och systembolaget. Ni finner också skolor i olika åldrar, bensinstationer, JumpYard, träningsanläggningar, restauranger och mycket mer.


Boarea
80 kvm
Avgift
6 103 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-09-10

Mäklarhuset Helsingborg

Denna lägenhet på Planteringsvägen såldes av oss 2024-09-10. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Planteringsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.