Snöfågelgatan 8

Snöfågelgatan 8

Slutpris

2 900 000 kr


Gustavslund— Helsingborg

Snöfågelgatan 8


Slutpris
2 900 000 kr

Gustavslund— Helsingborg

Bostadsrättsradhus i omtyckta Gustavslund!

Modernt radhus i två plan i familjevänliga Gustavslund, Välkomna till Snöfågelgatan 8!

Fördelad på två plan om 99 kvm erbjuder detta fina radhus er välplanerade ytor med massa naturligt ljusinsläpp. In genom ytterdörren välkomnas ni av en ljus hall med god plats till att hänga av er ytterplaggen. Direkt i anslutning till hallen på höger sida finner ni ett helkaklat badrum/tvättstuga med generösa arbetsytor. Vidare in möts ni av en öppen planlösning mellan vardagsrum och kök med plats till stort matbord och soffgrupp. Modernt kök utrustad med komplett maskinpark med goda arbetsytor.

På ovanvåningen finner ni tre väldisponerade sovrum, allrum samt ett helkaklat badrum utrustad med badkar.

Från allrummet på entréplan hittar ni utgången till uteplatsen där ett fullt möblerbart trädäck i soligt söderläge väntar. Här finns även en elektrisk markis vilket är bra till soliga sommardagar!

Här bor man i ett populärt område som är lugnt och barnvänligt med god kommunikation och service inom räckhåll. Man bor väldigt bekvämt med att kunna komma ut på E6:an smidigt med
bil alternativt pendla med buss/tåg som ligger nära. Det finns allt som ens vardag kan tänkas behöva från livsmedelsbutiker, dagis, skolor, vårdcentral, pizzeria, promenadstigar till sport och nöjen, ett område att trivas i!

Missa inte chansen att förvärva detta fina radhus och anmäl ert intresse redan idag!


Boarea
99 kvm
Avgift
4 512 kr/mån
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-17

Mäklarhuset Helsingborg

Denna radhus på Snöfågelgatan såldes av oss 2024-05-17. Se alla våra försäljningar i Helsingborg samt även på Snöfågelgatan.

Boka värdering

Arber Hasani

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.