Wergelandsgatan 46G
Wergelandsgatan 46G
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Till salu

Wergelandsgatan 46G

Utgångspris

1 845 000 kr


Utgångspris

1 845 000 kr



Blackeberg— Bromma— Stockholm

Wergelandsgatan 46G


Till salu
Utgångspris
1 845 000 kr

Blackeberg— Bromma— Stockholm

🌞Perfekt första boende – Ljus lägenhet i lugna Blackeberg

🏠 VĂ€lkommen till denna fantastiska bostad, perfekt för dig som Ă€r i början av din bostadsresa! HĂ€r erbjuds en ljus och vĂ€lkomnande lĂ€genhet med alla bekvĂ€mligheter du kan önska dig. Det slipade parkettgolvet, som strĂ€cker sig genom hela lĂ€genheten, bidrar till en enhetlig och harmonisk kĂ€nsla, vilket skapar en hĂ€rlig atmosfĂ€r av rymd och ljus.

Den vÀlutrustade köksdelen Àr bÄde stilren och funktionell, med frÀscha vitvaror och generösa arbetsytor som lockar till matlagning och umgÀnge.

Det rymliga badrummet Àr helkaklat med vita vÀggar och grÄtt klinkergolv, och erbjuder bÄde dusch samt en praktisk kombinerad tvÀttmaskin och torktumlare för extra bekvÀmlighet.

NÀr du kliver in i vardagsrummet möts du av en fantastisk utsikt över naturen genom stora fönster som slÀpper in rikligt med naturligt ljus. HÀr finns gott om plats för bÄde matbord och bekvÀma sittgrupper, dÀr du kan koppla av och njuta av ditt hem.

Den förtjusande sovalkoven, smakfullt avskild med en elegant glasvÀgg, erbjuder en mysig och avskild plats för vila. HÀr finns dessutom utrymme för en 180 cm bred sÀng, vilket gör det till en idealisk sovplats. Sovalkoven Àr Àven utrustad med platsbyggd garderob.

LÀgenheten imponerar Àven med sin smarta förvaring, bÄde i hallen och sovalkoven, och omfattar dessutom ett praktiskt vindsförrÄd. Denna bostad genomsyras av en inbjudande atmosfÀr och erbjuder allt du behöver för ett bekvÀmt och stilfullt boende.

Brf Loftet, dÀr denna bostad Àr belÀgen, ligger i hjÀrtat av det charmiga Blackeberg i Bromma, pÄ den lugna Wergelandsgatan. HÀr bor du nÀra Stockholms puls, men ÀndÄ i utkanten av stadens livliga rytm, vilket ger en perfekt balans mellan stadsliv och lugn.

OmrÄdet erbjuder utmÀrkta kommunikationer, och med nÀrheten till bÄde Blackebergs torg och VÀllingby City har du all service och bekvÀmligheter inom rÀckhÄll. PÄ mindre Àn 20 minuter kan du nÄ Kungsholmen och ta del av dess rika utbud.

Blackeberg grÀnsar till de natursköna omrÄdena Grimstaskogen och Judarskogen, dÀr du kan njuta av naturens stillhet genom vandring, jogging eller bara en rofylld promenad. MÀlarens glittrande vatten ligger ocksÄ i nÀrheten, med vackra vyer och flera badmöjligheter som förgyller sommardagarna.

Varmt vÀlkommen till denna enastÄende bostad som verkligen har allt!


Utgångspris
1 845 000 kr
Boarea
32 kvm
Avgift
2 857 kr/mån
Rum
1 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Wergelandsgatan 46G.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

NÀr du kliver in genom dörren möts du av en ljus och vÀlkomnande hall med slipat parkettgolv frÄn 2018/2019. Golvet, som Àr bÄde stilrent och tidlöst, strÀcker sig vidare genom hela lÀgenheten, frÄn hallen in i köket, vardagsrummet och sovalkoven. Detta ger ett enhetligt och harmoniskt intryck som förstÀrker kÀnslan av rymd och ljus i bostaden.


02
Badrum

Det stilfulla badrummet Ă€r en fröjd för ögat med sina helkaklade vita vĂ€ggar och grĂ„tt klinkergolv. HĂ€r finner du en modern dusch, toalett, handfat med praktisk kommod och ett spegelskĂ„p som erbjuder gott om förvaring. För extra bekvĂ€mlighet har badrummet en kombinerad tvĂ€ttmaskin och torktumlare frĂ„n Electrolux – perfekt för en smidig vardag


03
Kök

Köket Àr ljust och vÀlplanerat, med frÀscha vitvaror som inkluderar kyl/frys, spis, inbyggd mikrovÄgsugn, flÀkt och diskmaskin. Det ljusa parkettgolvet fortsÀtter Àven hÀr och skapar en naturlig övergÄng mellan rummen. Matplatsen har utrymme för flera gÀster, vilket gör det till en idealisk plats för hÀrliga middagar med vÀnner och familj. Under sommarmÄnaderna kan mÄltiderna Àven avnjutas utomhus pÄ den mysiga uteplatsen, perfekt för soliga dagar.


04
Sovalkov

I sovalkoven finner du en rofylld och avskild sovplats med utrymme för en stor sÀng (160 cm) och platsbyggd garderob för optimal förvaring. Alkoven Àr lÀtt att skÀrma av frÄn vardagsrummet tack vare en elegant glasvÀgg som installerades under renoveringarna 2018/2019. HÀr kan du njuta av en god natts sömn i en trivsam och harmonisk miljö.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

32 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

1 (1 sovrum)

VĂ„ning

1 av 3


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

2018

VĂ€rme och ventilationsanl.

FjÀrrvÀrme och vÀrmepump-frÄnluft (el)


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

63 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

75 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2020-10-23

Besiktningsman

Mats Åström, Aktea Stockholm AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

TV (Grundpaketet ingÄr) och bredband 1000 MbitIs levereras av Ownit. IngÄr i mÄnadsavgiften.


05
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Det finns totalt 10 parkeringsplatser, varav 1 Àr avsedd för personer med funktionsnedsÀttning (HCP). Parkeringsavgiften Àr 450 kr/mÄnad och betalas direkt till föreningen. Platserna fördelas enligt köordning baserat pÄ bokningsdatum för lÀgenheten. För att stÀlla sig i kön, fyll i formulÀret hÀr: https://www.brfloftet.se/login/?rID=1065&page=parkeringsplatser


Ekonomi

01
Avgift

2 857 kr/mÄn

Kommentar, mÄnadsavgift

I mÄnadsavgiften ingÄr vindsförrÄd, vÀrme, kallvatten, bredband (1000 Mbit/s) och TV (basutbud). Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.

FörsÀkring

158 kr/mÄn

Årlig elförbrukning

1314 kWh/Ă„r

HushÄllsström

260 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

418 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

2

FörsÀkring

FastighetsförsÀkring Àr tecknad till fullvÀrde hos Brandkontoret. I försÀkringen ingÄr bostadsrÀttstillÀgg för samtliga lÀgenheter. Varje medlem behöver fortfarande teckna egen hemförsÀkring.

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

Beskrivning reparationsfond

Inre reparationsfond saknas

ÖverlĂ„telseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

PantsÀttningsavgift

573 kr

Andel i förening

1,85190 %

Kommentar, andelstal

Årsavgift andel: 1,85 %

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-08-23.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Avgiften höjdes 8% frÄn april 2024.


Föreningen

01
BenÀmning

BRF Loftet. I föreningen finns 54 lÀgenheter.

MarkÀgare

Föreningen Àger marken

AllmÀnt

Loftet Àr belÀget i centrala Blackeberg, Bromma, precis i utkanten av Stockholms stad. Adressen Àr Wergelandsgatan 46 A-Y, 168 48 Bromma, och fastigheten Àgs av BostadsrÀttsföreningen Stockholm SkÀrkarlen 4.

Föreningen Àger fastigheten Stockholm SkÀrkarlen 4 som omfattar ett flerbostadshus uppfört i fem plan, inklusive vind. Byggnaden Àr uppförd med ÀganderÀtt, och föreningen har ingÄtt ett totalentreprenadavtal med Besqab Projektutveckling AB för byggandet av fastigheten. Loftet Àr ritat av SWECO Arkitekter och bestÄr av 54 yteffektiva ettor, samtliga med egen uteplats.

Fastigheten ligger nÀra viktiga kommunikationer, med nÀrhet till Blackebergs torg och VÀllingby city dÀr det finns ett brett utbud av service och butiker. PÄ mindre Àn 20 minuter nÄr man Àven Kungsholmen.

Föreningen tillÄter delat Àgande, dÀr minsta Àgarandel Àr fem procent. Det finns ingen policy som begrÀnsar det maximala antalet Àgare per lÀgenhet.

Kommande renoveringar

Det finns inga planerade underhÄllsarbeten enligt den senaste Ärsredovisningen.

AvgiftsförÀndringar

Avgiften höjdes 8% frÄn april 2024.

Gjorda renoveringar

1. FörstÀrkt skalskydd (brytskydd till dörrar):
- 2021
- 2023
2. Renovering av pump: 2023
3. Införande av matavfallssortering: 2023
4. Installation av nytt passersystem för samtliga entrédörrar: 2024.

Övriga utrymmen i föreningen

Gemensamma utrymmen bestÄr av vinden och kallvinden. I föreningen finns Àven ett gemensamt cykelrum. Varje lÀgenhet har tvÄ cykelparkeringar: en i förrÄdet och en utomhus.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

387 062 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsÀttning

Informationen om bostadsrÀttens indirekta nettoskuldsÀttning Àr hÀmtad frÄn MÀklarbilden/BostadsrÀttsinformation. NettoskuldsÀttningen baseras pÄ föreningens skulder och lÄn, minus föreningens rÀntebÀrande tillgÄngar och likvida medel. BerÀkningen har gjorts utifrÄn den senaste tillgÀngliga Ärsredovisningen 2023.


Dokument

Ekonomi
Avgift
2 857 kr/mån
Kommentar, månadsavgift
I mÄnadsavgiften ingÄr vindsförrÄd, vÀrme, kallvatten, bredband (1000 Mbit/s) och TV (basutbud). Varmvatten debiteras efter faktisk förbrukning.
Försäkring
158 kr/mån
Årlig elförbrukning
1314 kWh/år
Hushållsström
260 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
418 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Försäkring
FastighetsförsÀkring Àr tecknad till fullvÀrde hos Brandkontoret. I försÀkringen ingÄr bostadsrÀttstillÀgg för samtliga lÀgenheter. Varje medlem behöver fortfarande teckna egen hemförsÀkring.
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Beskrivning reparationsfond
Inre reparationsfond saknas
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
1,85190 %
Kommentar, andelstal
Årsavgift andel: 1,85 %
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-08-23.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgiften höjdes 8% frÄn april 2024.

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Blackeberg  i stockholm

Blackeberg

I Blackeberg bor du naturnÀra och i ett trevligt bostadsomrÄde med torg som har bra utbud av nÀrservice. HÀr kan du ta en skogspromenad till bad vid MÀlaren. HÀr finns stora grÀsomrÄden perfekta för picknick samt med sandstrÀnder. Finns café samt glasskiosk pÄ sommaren.
Blackeberg Àr en vÀlbevarad stadsdel som byggdes under 50-talet och Àr ett lyckat resultat av att integrera bostadshus i naturen. Stor omsorg lades pÄ husens utformning och vid senare renoveringar har man strÀvat efter att bevara det ursprungliga uttrycket.


01
Fördelar med omrÄdet
Caféer Gym Tunnelbana Restauranger Parker/Grönområden Stort shoppingutbud Utegym Sport och friluftsliv Badstrand

02
Shopping

PÄ torget hÀr finns matbutik, bibliotek och apotek. Dessutom har du bara ett fÄtal minuter med tunnelbanan till VÀllingby centrum med ett rikt shopping utbud samt mÄnga restauranger och underhÄllning sÄ som bio.


03
Fritid

Fantastiska grönomrĂ„den i nĂ€rheten samt nĂ€ra till bĂ„de Ängbybadet och Kaananbadet.
NĂ€rliggande VĂ€llingby/RĂ„cksta har flera gym.


04
Kommunikation

FrÄn Blackeberg tar det bara 20 minuter till city med tunnelbanan.


05
Familjeliv

I omrÄdet finns flera skolor och förskolor och lekplatser.


AnvÀnd kartan
X

Platser

Circle K Vällingby Råcksta

225 m


Inari Sushi

249 m


Blackebergsgrillen

254 m


Pissamai Thai Food

271 m


Jhonny's American & Italian Kitchen

302 m


Blackebergs gymnasium

129 m


Förskolan Raketen

188 m


Mattecentrum Blackebergs bibliotek

269 m


Blackebergsskolan

360 m


Vällingby Park Skola & Förskola R-huset

396 m


Hemköp

272 m


Lidl

1,36 km


Hemköp Vällingby Centrum

1,65 km


Björnsonsgatan

139 m


Blackeberg

229 m


Blackebergsplan

269 m


Ibsengatan nedre

303 m


Spånga station

3,74 km


Spånga

3,79 km


Sundbyberg

5,05 km


Barkarby

6,17 km


Solna

7,31 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Lokalt centrum
    195 m
    1 min
    1 min
    4 min
  • Grönområde
    1 m
    1 min
    1 min
    1 min
  • Hav
    8,02 km
    20 min
    42 min
    -
  • Sjö
    463 m
    2 min
    2 min
    8 min
  • Vatten
    234 m
    1 min
    2 min
    6 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.