Stockkärrsvägen 98

Stockkärrsvägen 98

Slutpris

1 100 000 kr


Smara— Edsbro— Norrtälje

Stockkärrsvägen 98


Slutpris
1 100 000 kr

Smara— Edsbro— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med garage, tre sovrum och god busskommunikation!

Välkomna till detta mysiga fritidshus om 80 kvm med möjlighet att sätta sin egen prägel, beläget på en natur/trädgårdstomt om 2 050 kvm med närhet till badplats.

Fastigheten är välplacerad i området med nästintill ingen insyn från grannar och en trevlig vy på baksidan av garaget in mot skogen. Fastigheten har stor potential men är i behöv av en del förbättringar.

Huset består av ett trevligt kök i öppen planlösning mot vardagsrummet och öppet till nock, här ryms både soffa, större matbord samt vitrinskåp. Tre trevliga sovrum varav ett som rymmer en dubbelsäng och platsbyggda garderober. Badrum med ljus våtrumstapet och matta, handfat med kommod och spegel samt duschhörna. Förberett för förbränningstoalett eller separett.

Trädäckad altan vid huset kortsida med tak samt vy över omgivningarna och skogen.

Ytterligare på tomten finns ett garage med gjuten betongplatta samt tvättstuga/bastu. På baksidan av garaget finns vedförråd samt trädgårdsskjul.
Stor grusad uppfart med plats för flertal bilar. Rymliga ytor med gräsmatta för odlingar eller lek och spring.

I området finns två badplatser vid sjön Sottern samt två fotbollsplaner. Till Edsbro är det 6 km och här finns välsorterad livsmedelsbutik, restaurang samt goda busskommunikationer till Uppsala, Norrtälje, Rimbo och Hallstavik. Bussen går även hela vägen till Smara och från busshållplatsen är det ca 20 min promenad till huset. Avstånd till Stockholm är 80 km , Norrtälje 35 km och till Uppsala är det 50 km. I området finns goda busskommunikationer för det som saknar bil.


Boarea/biarea
80/80 kvm
Driftkostnad
4 089 kr/år
Tomtarea
2 050 kvm
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Såld
2024-05-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Stockkärrsvägen såldes av oss 2024-05-07. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på Stockkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.