Svartsö Lådna 127

Svartsö Lådna 127

Slutpris

2 300 000 kr


Lådna— Gällnöby— Värmdö

Svartsö Lådna 127


Slutpris
2 300 000 kr

Värmdö - Gällnöby - Lådna

Skärgårdsdröm på Svartsö Lådna!

Välkommen till Svartsö Lådna 127, en plats som förverkligar dina skärgårdsdrömmar. Här finner du ett charmigt hus på 24 kvadratmeter boarea + sovstuga med två separata rum med plats för 5 bäddar, omgivet av grönska och vacker natur. Trädgården bjuder in till lugna stunder i solen eller för trevliga grillkvällar med vänner och familj. Compact living som den här gör livet betydligt enklare, lättskött och bekvämt. Här kan du fokusera på att njuta av skärgårdens alla fördelar utan att tvingas ägna alltför mycket tid åt hus och trädgårdsskötsel.

På den rymliga altanen finns det gott om plats för en stor lounge grupp och grill, här kan du njuta av det fantastiska solläget.

Denna unika bostad passar perfekt för den som vill ha en avslappnad livsstil med allt som skärgården har att erbjuda. Ta ett dopp i havet, plocka bär och svamp eller ta en båttur bland öarna. Här finns alltid något att upptäcka, och det bästa av allt är att du har allt precis utanför dörren.

Välkomna på visning, denna bostad kommer att få dig att bli kär i skärgårdslivet!


Boarea
24 kvm
Driftkostnad
8 550 kr/år
Tomtarea
2 446 kvm
Rum
1 rum
Såld
2024-08-26

Mäklarhuset Vaxholm

Denna villa på Svartsö Lådna såldes av oss 2024-08-26. Se alla våra försäljningar i Gällnöby samt även på Svartsö Lådna.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.