Södersvedsvägen 11

Södersvedsvägen 11

Slutpris

3 100 000 kr


Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Södersvedsvägen 11


Slutpris
3 100 000 kr

Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett

Välkommen till detta moderna fritidshus om 71 kvm som uppförts 2003 med ljusa moderna ytskikt i öppen planlösning på en vacker, välplanerad trädgårdstomt om 2684 kvm i högt och soligt läge.

Huset bjuder genomgående på ljusa fräscha ytskikt med vitpigmenterade trägolv, ljusa väggar, stora fönster och taket öppet upp till nock. Här finns tre bra sovrum, badrum med vattentoalett och ett stort härligt rum med kök och vardagsrum i öppen planlösning. Runt huset i söder och väster löper en stor solig altan med markis.

Den välplanerade tomten har fina gräsmattor som underhålls minutiöst av den självgående gräsklipparen, välskötta grusgångar och vackra berg i dagen. Lättskötta planteringar med prydnadsbuskar, blommor och välordnad köksträdgård. Här finns två gästhus om 20 respektive 10 kvm där det större har pentry med sommarvatten.

Från huset är det ca 600m till den magiskt vackra stranden vid Fjällboholmar, där det är långgrund sandstrand klippor att sola på och grillplats. I området finns även ett välutrustat klubbhus med dusch, tvättstuga, toalett samt tennisbanor, fotbollsplan, äventyrsbana och lekplats. Ca 6 km till sommaridyllen Grisslehamn med flera restauranger och caféer, Åretruntöppen ICA nära, fiskaffär, museum, Ålandsbåt m.m.

Välkommen till Fjällboholmar


Boarea
71 kvm
Driftkostnad
17 628 kr/år
Tomtarea
2 684 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-08-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Södersvedsvägen såldes av oss 2024-08-08. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Södersvedsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.