Niklas Davidsson, ansvarig mäklare i Norrtälje
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Niklas Davidsson

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Hammarskogen—

Hallstavik—

Norrtälje




Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje


Förberedd försäljning

Hammarskogen— Hallstavik— Norrtälje


Referensnummer
598 129
Boarea
39 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Hammarskogen  i norrtälje

Hammarskogen

Hammarskogen är ett mycket välordnat område där alla fastigheter har åretruntvatten och gemensamt avlopp för vattentoalett. Här finns en välordnad båthamn med plats för alla hus i föreningen samt en mycket fin badplats. I området finns även fotbollsplan, bouleplan m.m. här anordnas varje år VM, -vägmästerskapen i fotboll.


01
Fördelar med området
Lätt att parkera bilen Badstrand Båtliv Hundvänligt Tryggt Parker/Grönområden Landsbygd Färja Fiske Lugnt Uteliv Barnvänligt

02
Eckerö Linjen

En bilfärd på ca 15 minuter tar dig till Grisslehamn där Eckerö Linjen har en utgångspunkt för båtresor till Åland. Logga in på hemsidan för en enkel bokning av båtresan.


03
Shopping

Shopping och restauranger finns tillgängligt en bilfärd om ca 15 minuter mot olika destinationer. Grisslehamn har livsmedelsbutiker och dylikt samt en fin gästhamn att besöka. Häverödal och Hallstavik erbjuder livsmedelsbutiker, handverktygs butiker, restauranger och andra dagligvaror.


04
Skolor

I Grisslehamn finns en liten skärgårdsskola med naturen som en del av undervisningen och tar in elever för årskurserna F-6. Hallstavik har en skola för åldrarna F-9 samt ett gymnasium vid namn Carl Wahren med flertalet inriktningar.


05
Natur

Hammarskogen ligger i den fina naturen som Sverige har. Stora skogar runt området gör Hammarskogen till en mysig plats att bosätta sig på. Precis öster om bostadsområdet ligger en vik som mynnar ut i havet. Åker man söderut i viken med båt anländer man till Älmsta där man kan fortsätta via en kanal ner till Norrtäljeviken.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Niklas!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.