Hundlokegränd 26
Hundlokegränd 26
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Kommande försäljning

Hundlokegränd 26


Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm

Hundlokegränd 26


Kommande försäljning

Lövsta Allé— Hässelby— Stockholm

🏡 Ljus och Inbjudande Trea på Toppläge: Ett Hem där Design Möter Bekvämlighet

🏡 UpptĂ€ck en bostad som sĂ€tter en ny standard för bekvĂ€mt boende, dĂ€r varje detalj Ă€r noga utvald för att berika din vardag. Denna ljusa trea om 59 kvm, belĂ€gen pĂ„ husets högsta vĂ„ning, erbjuder inte bara en fantastisk utsikt utan ocksĂ„ en oövertrĂ€ffad kĂ€nsla av privatliv och lugn.

🌞 FrĂ„n den vĂ€lkomnande entrĂ©n öppnar sig ett hem fyllt av naturligt ljus tack vare lĂ€genhetens generösa fönsterpartier och den optimala placeringen. Det öppna vardagsrummet blir snabbt hemmets hjĂ€rta, dĂ€r livet levs och minnen skapas. HĂ€r finns gott om utrymme för bĂ„de avkoppling och social samvaro, förstĂ€rkt av den direkta tillgĂ„ngen till den inglasade balkongen i sydvĂ€st. Balkongen blir din privata oas dĂ€r solen bjuder in till avkoppling och umgĂ€nge frĂ„n lunch till kvĂ€llens slut.

🍮 Köket Ă€r en dröm för den matlagningsintresserade, dĂ€r nyligen genomförda uppdateringar i design och funktion gör varje mĂ„ltidsförberedelse till ett rent nöje. Modern utrustning och genomtĂ€nkta arbetsytor möjliggör smidig matlagning och erbjuder samtidigt en naturlig mötesplats i hemmets centrum.

🛌 Sovrummet Ă€r din tillflyktsort för lugn och Ă„terhĂ€mtning, med gott om plats för förvaring och en inredning som speglar harmoni och avkoppling. Det extra rummet anpassar sig enkelt efter dina behov – som barnrum, gĂ€strum eller arbetsrum, med skrĂ€ddarsydda lösningar som förenklar din vardag.

🛁 Badrummet kombinerar estetik med praktiska lösningar, dĂ€r stilrent klinker och kakel möter moderna bekvĂ€mligheter som golvvĂ€rme och en effektiv tvĂ€ttsektion.

🌳 Fastigheten, fĂ€rdigstĂ€lld 2017-2018, Ă€r en del av en vĂ€lskött förening dĂ€r mycket Ă€r inkluderat i avgiften, sĂ„som vĂ€rme, vatten, kabel-TV, bredband, bostadsrĂ€ttstillĂ€ggsförsĂ€kring, och ett praktiskt kĂ€llarförrĂ„d. Det lugna lĂ€get i HĂ€sselby flankeras av grönomrĂ„den och nĂ€rhet till all tĂ€nkbar service – frĂ„n förskolor till shopping – allt inom bekvĂ€mt gĂ„ngavstĂ„nd.

🔑 Ditt nya hem pĂ„ HundlokegrĂ€n 26 Ă€r mer Ă€n bara en bostad; det Ă€r en plats dĂ€r design och funktionalitet möts för att skapa en unik boendeupplevelse. Varmt vĂ€lkommen pĂ„ visning och ta steget in i ett hem dĂ€r varje dag blir lite enklare och mycket vackrare.


Boarea
59 kvm
Avgift
5 008 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Hundlokegränd 26.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

Vid entrén vÀlkomnas du av en ljus och inbjudande hall, framhÀvd av nyligen installerade garderober som erbjuder generöst med förvaringsutrymme. Dessa garderober Àr utrustade med inbyggd belysning och spegeldörrar, vilket inte bara maximerar utrymmets funktion utan ocksÄ dess estetik. Det unika lÀget högst upp i byggnaden garanterar ett hÀrligt ljusinslÀpp genom hallens fönster, vilket bidrar till en ljus och vÀlkomnande första kÀnsla av hemmet.


02
Vardagsrum

Vardagsrummet, ett rymligt och hjÀrtligt utrymme, Àr perfekt för stora möbler och ett matbord för flera gÀster. Dess öppna planlösning mot köket och omgivande fönster badar rummet i naturligt ljus. Med sitt lÀge erbjuder det underbar morgonsol frÄn nordost och rikligt med eftermiddagssol frÄn den inglasade balkongen i sydvÀst, skapandes en varm och inbjudande miljö dÀr varje detalj Àr noggrant genomtÀnkt för ditt vÀlbefinnande.


03
Kök

Köket har genomgÄtt omfattande renoveringar för att skapa den ultimata matlagningsupplevelsen, utrustat med induktionshÀll, kyl/frys, mikrovÄgsugn, diskmaskin, och flÀkt, samt eleganta mörkgrÄ bÀnkskivor. De nya grÄgröna köksluckorna och tÀcklisterna, tillsammans med ett nytt vitrinskÄp, bidrar till en modern och vÀlkomnande atmosfÀr. Denna plats Àr perfekt utformad för bÄde matlagning och socialt umgÀnge, vilket gör köket till ett naturligt samlingspunkt i hemmet.


04
Sovrum 1

Det mindre sovrummet Àr anpassat för flexibilitet, perfekt som ett barnrum, gÀstrum eller kontor. HÀr har en skrÀddarsydd garderob och skÀnk installerats, mÄttanpassad och fÀrgsatt med belysning, vilket tillför bÄde funktion och en touch av personlig design till rummet. Parkettgolv och ljusmÄlade vÀggar skapar en lugn atmosfÀr.


05
Sovrum 2 (Master Bedroom)

I master bedroom, ett unikt och estetiskt vackert utformat rum, har förvaringsmöjligheterna optimerats med platsbyggda garderober anpassade för en 180 cm sÀng, mÄlade i den lugna nyansen KÀlla. Integrerad belysning i garderoben erbjuder en behaglig lÀsmiljö, medan den installerade akustikpanelen bakom sÀngen och skjutgarderoberna till vÀnster om sÀngen ytterligare förbÀttrar rummets funktionalitet och estetik. Parkettgolv och ljusmÄlade vÀggar bidrar till en avslappnande atmosfÀr.


06
Badrum

Badrummet kombinerar praktisk funktionalitet med en stilren design, med grÄtt klinkergolv och vita kaklade vÀggar. HÀr finns en WC, kommod, spotlights, golvvÀrme, och en dusch med glasduschvÀggar. En kombimaskin för tvÀtt och tork samt en arbetsbÀnk och förvaring ovanför fullÀndar detta vÀlutrustade och eleganta utrymme.


07
Inglasad Balkong

Den inglasade balkongen, med sitt lÀge i sydvÀst, erbjuder en underbar plats för avkoppling och umgÀnge i solen frÄn lunch till sen kvÀll. Den garanterar optimalt ljusinslÀpp och bidrar till hemmets unika charm, vilket gör den till en perfekt plats för bÄde avslappning och sociala tillstÀllningar.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

59 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

3 (2 sovrum)

VĂ„ning

6 av 6


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

2017-2018

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus

VĂ€rme och ventilationsanl.

UppvÀrmning: FjÀrrvÀrme
Fönster: 3-glas


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

93 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

99 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2020-06-18

Besiktningsman

Sofia Forsgren, VĂ€rmex Konsult AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

För internet 50 Mbit, IP-telefon och TV-tjÀnster, bestÀlls dessa genom Tele2. Standardutbudet inkluderar grundlÀggande TV-kanaler. Om du önskar fler kanaler eller högre bredbandshastighet, krÀvs ett separat avtal.

Vid flytt:
Om du planerar att flytta och behöver avsluta ditt abonnemang, mĂ„ste du meddela Tele2 och returnera routern samt TV-boxen. Även om du inte har tillĂ€ggstjĂ€nster och inte betalar fakturor till Tele2, Ă€r det nödvĂ€ndigt att avsluta abonnemanget. Om detta inte görs kan den nya hyresgĂ€sten fortsĂ€tta anvĂ€nda ditt abonnemang och eventuella tillĂ€ggstjĂ€nster kommer att faktureras dig. Kontakta Tele2:s kundtjĂ€nst för att avsluta abonnemanget.

Utrustning:
Om du har köpt utrustning som mobiltelefon, router eller digitalbox i samband med ett abonnemang eller en kampanj, Àger du utrustningen nÀr bindningstiden för abonnemanget har löpt ut.

Om du lÄnar utrustning frÄn Tele2, mÄste den returneras nÀr abonnemanget avslutas. En returfraktsedel skickas frÄn Tele2 för att du kostnadsfritt ska kunna returnera utrustningen. FÀst fraktsedeln pÄ paketet och skicka tillbaka utrustningen till Tele2. Kontakta Tele2:s kundtjÀnst om du behöver hjÀlp med returfraktsedeln."
Fiber


05
Balkong

Inglasade balkongen, med lÀge i sydvÀst


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Garaget har totalt 84 platser, varav 5 Àr avsedda för motorcyklar.

Priser:
- Bilplats: 918 kr/mÄnad
- MC-plats: 459 kr/mÄnad

15 av bilplatserna Àr utrustade med laddbox för elbilar, dÀr det inte tillkommer nÄgon extra avgift för anvÀndningen, utan man betalar endast nÀr man laddar.

Just nu finns det nÄgra lediga bilplatser och nÄgra lediga MC-platser, sÄ det finns ingen vÀntetid. (enligt styrelsen. 2024-04-05)


Ekonomi

01
Avgift

5 008 kr/mÄn

Beskrivning av kostnader som ingÄr i avgiften

Vatten, vÀrme, bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring, kÀllarförrÄd, internet, IP-telefon, telefon och tv.
HemförsÀkring, hushÄllsel, elnÀtsavgift etc. betalas av lÀgenhetsinnehavaren sjÀlv och avtal för detta tecknas separat.

FörsÀkring

Brf SkogsstjÀrnan har valt att teckna en gemensam bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring. Detta innebÀr att du inte behöver ha bostadsrÀttstillÀgg pÄ din egen hemförsÀkring, utan det ingÄr i avgiften till föreningen. BostadsrÀttstillÀgget tÀcker fel och skador som uppstÄr i vÀggar, golv och andra delar som Àr mellan lÀgenheterna, exempelvis om det uppstÄr en vattenskada i vÀggen. Den tÀcker inte lösöre och personlig egendom, för detta mÄste du teckna en egen hemförsÀkring. FörsÀkringsgivare Àr Trygg Hansa fram till 31 december 2021. FrÄn och med 1 januari 2022 Àr det Protector FörsÀkring som Àr försÀkringsgivare

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

ÖverlĂ„telseavgift

Överlåtelseavgiften ligger pĂ„ 3,5 % kr, betalas av sĂ€ljare.

PantsÀttningsavgift

Pantsättningsavgiften pĂ„ 1,5 % kr

Andel i förening

0,81420

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-03-31.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Inga beslut om avgiftsförÀndringar enligt Styrelsen (2024-04-05).


Föreningen

01
BenÀmning

BRF SkogsstjÀrnan i HÀsselby. I föreningen finns 127 lÀgenheter.

MarkÀgare

Föreningen Àger marken

AllmÀnt

BRF SkogsstjÀrnan Àr en bostadsrÀttsförening belÀgen i ett strategiskt omrÄde med nÀrhet till bÄde busshÄllplatser och tunnelbana, vilket underlÀttar pendling. Föreningen bestÄr av 127 enheter fördelade pÄ tre flerfamiljshus. LÀgenheterna varierar i storlek frÄn 1 till 4 rum och kök, designade för att tillgodose en mÄngfald av boendebehov. Byggda Är 2018, har dessa byggnader fasader som harmonierar vÀl med den omgivande naturen, vilket bidrar till omrÄdets estetik.

Föreningen Àger fastigheten Hundlokan 1 och ansvarar för underhÄll av fasader, tak, hissar och ventilationssystem, sÀkerstÀllande att allting hÄlls i toppskick. Med 7.187 kvm total bostadsyta (BOA) erbjuder BRF SkogsstjÀrnan rymliga och vÀlplanerade bostÀder. Till föreningens faciliteter hör Àven 81 garageplatser, strategiskt placerade i kÀllarna.

LÀgenhetsfördelning:
‱ 7 st 1 rum och kök
‱ 48 st 2 rum och kök
‱ 63 st 3 rum och kök
‱ 9 st 4 rum och kök

BRF SkogsstjÀrnan ligger nÀra skolor, förskolor och butiker sÄsom Circle K och Ica NÀra. Det gör det lÀtt för familjer att hantera vardagslogistiken. Föreningen har ocksÄ satsat pÄ gemensamma utrymmen som lekplatser och sittplatser utomhus för att frÀmja en social och inbjudande miljö.

OmrÄdet erbjuder en attraktiv mix av stadsnÀra bekvÀmlighet och tillgÄng till natur, med promenadstrÄk och cykelbanor lÀmpliga för olika utomhusaktiviteter.

Fastigheten Àr fullvÀrdeförsÀkrad hos Protector försÀkring, och i försÀkringen ingÄr Àven ansvarsförsÀkring för styrelsen samt bostadsrÀttstillÀgg för medlemmarna.

För mer information, besök gÀrna föreningens hemsida https://www.skogsstjarnan.se/

Kommande renoveringar

Renovering pÄ entrédörrar (enligt föreningen 2024-09-02).

AvgiftsförÀndringar

Inga beslut om avgiftsförÀndringar enligt Styrelsen (2024-04-05).

Övriga utrymmen i föreningen

‱ HushĂ„llssoporna samt tvĂ„ platser för matavfall finns i föreningen och Ă€r belĂ€gna mellan portarna pĂ„ HundlokegrĂ€nd 26-28 och HundlokegrĂ€nd 20-22.
‱ Miljöstugan. Den ligger efter porten pĂ„ HundlokegrĂ€nd 30, precis innan garageinfarten.
‱ Gemensam bakgĂ„rd lĂ€ngs hela fastigheten med lekutrustning och grillplatser.
‱ CykelförrĂ„d finns pĂ„ bĂ„da sidor av varje hus.
‱ Barnvagnsrum finns i varje port.

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

773 922 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsÀttning

Nettoskulden har hÀmtats frÄn mÀklarbilden som togs ut 2024-03-31


Området

01

HÀsselby Àr belÀget i VÀsterort och Àr en del av stadsdelen HÀsselby-VÀllingby i Stockholms kommun. Detta omrÄde inkluderar HÀsselby Villastad, HÀsselby GÄrd och HÀsselby Strand. Naturen Àr en viktig del av HÀsselby med tvÄ naturreservat och flera parker. Det finns gott om rekreation lÀngs MÀlarens strÀnder, inklusive badklippor och promenadstrÄk. För barnfamiljer erbjuder HÀsselby mÄnga förskolor och grundskolor.

NĂ€r det gĂ€ller nĂ€rservice, erbjuder HĂ€sselby ett varierat utbud av butiker och centra. Åkermyntan Centrum i HĂ€sselby Villastad har flera faciliteter inklusive restauranger, ICA Kvantum, LIDL och ett apotek. Centrumen i HĂ€sselby Strand och HĂ€sselby GĂ„rd tillhandahĂ„ller ett brett spektrum av tjĂ€nster och handelsmöjligheter och har Ă€ven tillgĂ„ng till tunnelbana. SmĂ„ torg och nĂ€rbutiker finns spridda över flera omrĂ„den. I VĂ€llingby Centrum finns ett komplett utbud av tjĂ€nster och handelsplatser, dĂ€r Ă€ven tunnelbanans gröna linje finns tillgĂ€nglig. I omrĂ„det Johannelund/Vinsta finns större butiker som Stora Coop och Willys samt tunnelbaneförbindelser.

Kommunikationer

Buss 541 Ă„ker mellan VĂ€llingby Centrum och Jakobsberg via HĂ€sselby Villastad och Barkarby.

Buss 518 gÄr mellan VÀllingby och Kista genom HÀsselby Villastad och Barkarby.

Buss 119 Äker mellan SpÄnga station och HÀsselby Villastad via bÄde HÀsselby GÄrd och HÀsselby Strand.


Dokument

Ekonomi
Avgift
5 008 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
Vatten, vÀrme, bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring, kÀllarförrÄd, internet, IP-telefon, telefon och tv.
HemförsÀkring, hushÄllsel, elnÀtsavgift etc. betalas av lÀgenhetsinnehavaren sjÀlv och avtal för detta tecknas separat.
Försäkring
Brf SkogsstjÀrnan har valt att teckna en gemensam bostadsrÀttstillÀggsförsÀkring. Detta innebÀr att du inte behöver ha bostadsrÀttstillÀgg pÄ din egen hemförsÀkring, utan det ingÄr i avgiften till föreningen. BostadsrÀttstillÀgget tÀcker fel och skador som uppstÄr i vÀggar, golv och andra delar som Àr mellan lÀgenheterna, exempelvis om det uppstÄr en vattenskada i vÀggen. Den tÀcker inte lösöre och personlig egendom, för detta mÄste du teckna en egen hemförsÀkring. FörsÀkringsgivare Àr Trygg Hansa fram till 31 december 2021. FrÄn och med 1 januari 2022 Àr det Protector FörsÀkring som Àr försÀkringsgivare
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Överlåtelseavgift
Överlåtelseavgiften ligger pĂ„ 3,5 % kr, betalas av säljare.
Pantsättningsavgift
Pantsättningsavgiften pĂ„ 1,5 % kr
Andel i förening
0,81420
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-03-31.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Inga beslut om avgiftsförÀndringar enligt Styrelsen (2024-04-05).

Området
AnvÀnd kartan
X

Platser

Circle K Hässelby

273 m


Hässelby Pizza Express

366 m


Selam Sever Inn

371 m


Nelenn's Pizza & Grill

372 m


H&K Sushi

410 m


Förskolan Lönneberga

130 m


Ur och Skur Blåsippsbacken

336 m


Förskolan Kaprifolen

439 m


Torparmors Förskola

470 m


Förskola Johannelund - Pysslingen Förskolor

529 m


Stora Coop

1,23 km


Hemköp Hässelby Strand

1,52 km


Lidl

1,54 km


Hemköp

1,86 km


Hemköp Vällingby Centrum

2,26 km


Rädisvägen

234 m


Rödklövervägen

273 m


Astrakangatan

295 m


Stallpojksbacken

352 m


Spånga station

3,54 km


Spånga

3,54 km


Barkarby

3,74 km


Jakobsberg

5,56 km


Sundbyberg

7,63 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Vatten
    1,48 km
    4 min
    5 min
    20 min
  • Hav
    9,31 km
    22 min
    46 min
    -
  • Tågstation
    Spånga station
    3,54 km
    11 min
    16 min
    58 min
  • Hållplats
    Rädisvägen
    234 m
    1 min
    16 min
    3 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.