Ekedals byväg 74

Ekedals byväg 74

Slutpris

1 450 000 kr


Ekedal/Ådran— Huddinge

Ekedals byväg 74


Slutpris
1 450 000 kr

Ekedal/Ådran— Huddinge

Fint läge i populära Ekedal

Ett fantastiskt sommarboende är till salu i populära Ekedal. Här har ägaren omsorgsfullt renoverat huset och skapat en trivsam känsla såväl ute som inne. Allrummet har en takhöjd upp till nock och i kombination med de stora fönsterpartierna blir rummet ljust och luftigt. På loftet finns plats för två bäddar och är oftast barnens favorit plats, sovrum med plats för en säng och ett kök med plats för allt du behöver. Med separat ingång både från terrassen och trädgården nås duschrummet. 2019 lades taket om, delar av huset har isolerats och en luft luft värmepump har installerats. Separat förråd finns på tomten som idag nyttjas som snickarbod. Gemensamt sanitetshus och föreningshus finns i området. Ekedal erbjuder inte bara ett avkopplande sommarboende utan Ådran har både en badsjö härliga natur och strövområden. Sist men inte minst trafikerar en buss 709 området, vilket gör att du kan ta dig kommunalt hit. Välkommen till Ekedal!


Boarea
25 kvm
Driftkostnad
19 080 kr/år
Tomtarea
346 kvm
Rum
2 rum (1-2 sovrum)
Såld
2024-06-13

Mäklarhuset Huddinge

Denna fritidshus på Ekedals byväg såldes av oss 2024-06-13. Se alla våra försäljningar i Huddinge samt även på Ekedals byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.