Flintlåsvägen 37
Flintlåsvägen 37
Ender Karaman, ansvarig mäklare i Sollentuna & Kista
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare

Till salu

Flintlåsvägen 37

Utgångspris

2 095 000 kr


Utgångspris

2 095 000 kr



Edsberg— Sollentuna

Flintlåsvägen 37


Till salu
Utgångspris
2 095 000 kr

Edsberg— Sollentuna

🌟 Perfekt Planerad Tvåa i Natursköna Edsberg med Balkong Utsikt 🌳

🌿 VĂ€lkommen till denna charmiga 2:a pĂ„ 62,5 kvm, högst upp i huset pĂ„ vĂ„ning 2 pĂ„ FlintlĂ„svĂ€gen 37. Denna ljusa och vĂ€lplanerade bostad i det natursköna Edsberg erbjuder en perfekt kombination av modernitet och naturnĂ€ra lugn.

đŸšȘ NĂ€r du kliver in genom sĂ€kerhetsdörren möts du av en rymlig hall. Golvet vid entrĂ©n pryds av stilfullt klinker som övergĂ„r i en elegant ekparkett som strĂ€cker sig genom hela bostaden. Hallen erbjuder gott om förvaringsutrymme i en praktisk klĂ€dkammare, perfekt för att hĂ„lla ordning och reda.

☀ Vidare in möts du av det ljusa och luftiga vardagsrummet. HĂ€r strömmar dagsljuset in och fyller rummet, vilket skapar en inbjudande atmosfĂ€r. Det finns gott om plats för en stor soffgrupp och en matplats, idealiskt för bĂ„de mysiga hemmakvĂ€llar och sociala tillstĂ€llningar. FrĂ„n vardagsrummet stiger du ut pĂ„ den generösa balkongen, en oas med utsikt över den gröna innergĂ„rden – perfekt för morgonkaffet eller en bok i kvĂ€llssolen.

đŸ›ïžSovrummet Ă€r nĂ€sta rum du stöter pĂ„, en lugn och avkopplande oas. En vacker fondtapet ger rummet karaktĂ€r, och det stora fönstret slĂ€pper in ett hĂ€rligt ljusinslĂ€pp. HĂ€r finns gott om plats för en dubbelsĂ€ng och ytterligare förvaring tack vare rymliga garderober.

đŸœïž Köket Ă€r ljust och frĂ€scht, utrustat med vitvaror och en separat kyl och frys. De omlackerade köksluckorna och nya handtagen ger en uppdaterad kĂ€nsla. Den nya köksflĂ€kten, bĂ€nkskivan och de öppna hyllorna i ek, samt ett stilrent kaklat stĂ€nkskydd, gör köket bĂ„de praktiskt och estetiskt tilltalande. Vid fönstret finns en matplats dĂ€r du kan njuta av dina mĂ„ltider med utsikt över den fridfulla omgivningen.

🛀Slutligen kommer vi till badrummet, som Ă€r funktionellt med klinkergolv och delvis kaklade, delvis mĂ„lade vĂ€ggar. Nyligen mĂ„lade vĂ€ggar och en ny spegel ger ett frĂ€scht intryck. Badrummet Ă€r utrustat med bĂ„de badkar och dusch samt en ny toalettstol. Observera att badrummet Ă€r av Ă€ldre standard och i behov av renovering.

🌳 OmrĂ„de
Bostaden ligger i det gröna och lugna Edsberg, med nÀrhet till allt du kan önska. Inom gÄngavstÄnd finner du Edsbergs centrum med ett brett utbud av butiker och tjÀnster, inklusive en nyöppnad Lidl. För familjer finns flera skolor i nÀrheten, sÄsom GÀrdesskolan och Rudbecks gymnasium. OmrÄdet erbjuder Àven fina promenadstrÄk i Edsbergsparken, perfekt för avkopplande promenader och friluftsliv.

Sammanfattning
‱ Stor 2:a pĂ„ 62,5 kvm 🏡
‱ Högst upp pĂ„ vĂ„ning 2 đŸš¶â€â™‚ïž
‱ UppfrĂ€schad och modern đŸ› ïž
‱ Stor balkong med fin utsikt över innergĂ„rden 🌅
‱ VĂ€lplanerad med bra ljusinslĂ€pp ☀
‱ NĂ€ra centrum och skolor i natursköna Edsberg đŸ«
‱ Stabil förening med god ekonomi 📈

🏡Denna bostad kombinerar modernitet med ett naturnĂ€ra lĂ€ge, perfekt för en bekvĂ€m vardag. Stabil förening med god ekonomi. HĂ€r finns bĂ„de tekniska och ekonomiska förvaltare som Ă€r anstĂ€llda av föreningen för att hjĂ€lpa medlemmarna pĂ„ bĂ€sta möjliga sĂ€tt. Missa inte chansen att skapa ditt drömhem hĂ€r!

🌟Varmt vĂ€lkommen pĂ„ visning!


Utgångspris
2 095 000 kr
Boarea
62.5 kvm
Avgift
3 849 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)


Aktuella visningar


Söndag 26 maj 13:00 — 13:30

Öppen visning

Öppen visning
Boka

Måndag 27 maj 18:00 — 18:30

Öppen visning

Öppen visning
Boka

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Flintlåsvägen 37.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

NÀr du kliver in genom dörren möts du av en rymlig och vÀlkomnande hall med gott om förvaringsmöjligheter. VÀggarna och taket Àr mÄlade i moderna nyanser, vilket ger en frÀsch kÀnsla direkt vid entrén. Golvet vid ytterdörren Àr belagt med stilfullt klinker (Mallorca) och övergÄr sedan till en elegant ekparkett (Rustik) som fortsÀtter genom hallen, sovrummet och vardagsrummet. Hallen erbjuder praktisk förvaring och en bekvÀm sittplats för att ta pÄ sig skorna. För ytterligare förvaringsutrymme finns en rymlig klÀdkammare. En sÀkerhetsdörr frÄn Daloc (klass 3) installerades 2008, vilket ger extra trygghet.


02
Vardagsrum

Det rymliga vardagsrummet har ett fantastiskt ljusinslÀpp som skapar en ljus och luftig atmosfÀr. HÀr finns gott om plats för bÄde en stor soffgrupp och en matplats. VÀggarna och taket Àr mÄlade i moderna fÀrger som ger rummet en frÀsch och modern kÀnsla. En kanallist i slÀt ek (2020) ger en elegant touch. FrÄn vardagsrummet nÄr du den generösa balkongen, en perfekt plats för avkoppling med en underbar utsikt över den gröna innergÄrden.


03
Balkong

Den stora balkongen blir en naturlig förlÀngning av vardagsrummet och erbjuder en perfekt plats för avkoppling och socialt umgÀnge. HÀr kan du njuta av den vackra utsikten över innergÄrden och grönskan. Balkongen Àr tillrÀckligt stor för att rymma en sittgrupp, planteringar och andra dekorativa element.


04
Sovrum

Det rymliga sovrummet Àr en lugn oas med en smakfull fondtapet som ger rummet karaktÀr. VÀggarna och taket Àr mÄlade, och ekparketten (Rustik) fortsÀtter in i detta rum. Det stora fönstret ger ett hÀrligt ljusinslÀpp och bjuder pÄ en vacker utsikt över omrÄdet. Sovrummet har gott om plats för en dubbelsÀng och ytterligare förvaring tack vare garderoberna.


05
Kök

Det ljusa och frÀscha köket Àr utrustat med allt du behöver för att laga goda mÄltider. Köksluckorna har omlackerats och försetts med nya handtag (2009), och en ny köksflÀkt frÄn IKEA har installerats. Köket har Àven fÄtt en ny bÀnkskiva och öppna hyllor i ek, samt ett stilrent kaklat stÀnkskydd. Laminatgolvet Àr bÄde praktiskt och hÄllbart. Vid fönstret finns plats för en matgrupp dÀr du kan njuta av mÄltider med utsikt. Köket Àr ocksÄ utrustat med separat kyl och frys, samt spis frÄn Electrolux. En ny bÀnkdiskmaskin frÄn Electrolux installerades 2022.


06
Badrum

Badrummet Àr stilrent och funktionellt med klinkergolv och delvis kaklade och mÄlade vÀggar. VÀggarna har nyligen mÄlats om (2024), och en ny spegel har installerats för att ge rummet ett frÀscht utseende. Badrummet Àr utrustat med bÄde badkar och dusch samt en ny toalettstol (2009). Observera att badrummet Àr av Àldre standard och i behov av renovering.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

62,5 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

2 (1 sovrum)

VĂ„ning

2 av 2


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

1963

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus
Fönster: 3-glasfönster

VĂ€rme och ventilationsanl.

VÀrme: FjÀrrvÀrme
Ventilationssystem: FTX, sjÀlvdrag


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

122 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

122 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2018-05-18

Besiktningsman

Emil Englin, Greencon Energi & Miljö AB


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

Kabel-TV levereras av Tele2. Till alla lÀgenheter levereras ett basutbud via analog/digital signal, i dagslÀget ca 16 kanaler som ingÄr i mÄnadsavgiften.

Internet levereras idag av Tele2 via TV-uttaget och ingÄr i mÄnadsavgiften. Internet kan Àven levereras via Sollentuna Energis stadsnÀt. För att kunna nyttja Sollentuna Energis stadsnÀt krÀvs ett nÀtverksuttag i lÀgenheten, detta bekostas av bostadsrÀttshavaren. Kolla med mÀklaren om det redan Àr installerat i den aktuella bostaden.
Kabel-TV levereras av Tele2. Till alla lÀgenheter levereras ett basutbud via analog/digital signal, i dagslÀget ca 16 kanaler som ingÄr i mÄnadsavgiften.

Internet levereras idag av Tele2 via TV-uttaget och ingÄr i mÄnadsavgiften. Internet kan Àven levereras via Sollentuna Energis stadsnÀt. För att kunna nyttja Sollentuna Energis stadsnÀt krÀvs ett nÀtverksuttag i lÀgenheten, detta bekostas av bostadsrÀttshavaren. Kolla med mÀklaren om det redan Àr installerat i den aktuella bostaden.

TELE2, Kundservice, telefon 90 222

SEOM (tidigare Sollentuna energi), telefon 08 – 623 88 00, E-post: info@seom.se


05
Balkong

Rymlig balkong i sydostlÀge


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Föreningen erbjuder olika alternativ för parkering:

‱ Varmgarage: 64 platser. Pris: 600:-/mĂ„nad.
‱ Termogarage: 27 platser. Pris: 500:-/mĂ„nad.
‱ P-platser: Totalt 374 platser, inklusive:
‱ 157 platser med motorvĂ€rmare. Pris: 300:-/mĂ„nad.
‱ 31 laddplatser för elbilar.
‱ P-platser utan motorvĂ€rmare: Pris: 250:-/mĂ„nad. (2024-03-21)
‱ P-platser med motorvĂ€rmare: Pris: 300:-/mĂ„nad. (2024-03-21)
‱ Motorcykelgarage: Gemensamt lĂ„st utrymme med 7 platser.

Priserna Àr baserade pÄ Ärsredovisningen 2022.

För att ansöka om en parkeringsplats, vÀnligen kontakta fastighetskontoret. Laddplatser utökas efter behov och debiteras kvartalsvis till sjÀlvkostnadspris plus 20% för administration och investeringar, med en minimidebitering pÄ 300 kronor. Laddning Àr tillgÀnglig mellan 19.00 och 07.00.

P-platser med motorvÀrmare har en 24-timmars timer med upp till 3 timmars tillslag. AnvÀndare uppmanas att inte lÀmna elsladden inkopplad om bilen inte anvÀnds följande dag.

Sollentuna Kommun erbjuder ocksÄ avgiftsbelagd besöksparkering pÄ FlintlÄsvÀgen och LodvÀgen. För detaljerade regler, se föreningens förhÄllningsregler.


Ekonomi

01
Avgift

3 849 kr/mÄn

Beskrivning av kostnader som ingÄr i avgiften

vÀrme, vatten, grundutbud av kabel-TV, bredband samt bostadsrÀttstillÀgg pÄ hemförsÀkringen.

FörsÀkring

270 kr/mÄn

HushÄllsström

640 kr/mÄn

P-plats

250 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

1 160 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

2

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

ÖverlĂ„telseavgift

1 432.5 kr, betalas av köpare.

PantsÀttningsavgift

573 kr

Andel i förening

0.1438

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-05-15.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Avgiftshöjning pÄ 4 %, frÄn och med den 1 januari 2024


Föreningen

01
BenÀmning

BRF PlatÄn. I föreningen finns 582 lÀgenheter.

MarkÀgare

Föreningen Àger marken

AllmÀnt

BostadsrÀttsföreningen PlatÄn med org.nr 714800-1352 ligger pÄ toppen av Edsberg i Sollentuna kommun och bestÄr av 583 lÀgenheter (varav 1 st. hyresrÀtt), frÄn ettor med kokvrÄ pÄ 21 kvm till femmor pÄ 114 kvm.

Bostadshusen Àr placerade lÀngs med tvÄ vÀgar, FlintlÄsvÀgen och LodvÀgen, som bÄda avslutas med vÀndplaner. Mellan dessa vÀgar finns en grönskande oas med lekplatser för de smÄ och parkbÀnkar med bord för de lite Àldre. GrÀsytorna Àr vÀl tilltagna och lockar till picknick, solbad och lekar.

BRF PlatÄn Àr en stabil förening med bra kontroll över sin verksamhet och ekonomi, lÀs gÀrna mer pÄ www.brfplatan.se.

Kommande renoveringar

‱ 2023: Obligatorisk ventilationskontroll OVK
‱ 2023: Injustering av vĂ€rmesystemet för att spara energi
‱ 2024: Tak (UnderhĂ„ll)
‱ 2024: Fasader (Lagning/tvĂ€tt)
‱ 2025: Ventilation
‱ 2027: Stamspolning
‱ 2029: TvĂ€ttstugor (UnderhĂ„ll)
‱ 2030-2032: Hiss (Byte)
‱ 2030: Trapphus (UnderhĂ„ll)
‱ 2030: Dörrautomatik (UnderhĂ„ll)
‱ 2035: Balkonger (UnderhĂ„ll)
‱ 2037: Fasader (Renovering)
‱ 2037: Stamrenovering (Stambyte)
‱ 2038: MĂ„lning kĂ€llarvĂ€ggar
‱ 2046: El
‱ 2047: EntrĂ©golv
‱ 2070: Fönster

AvgiftsförÀndringar

Avgiftshöjning pÄ 4 %, frÄn och med den 1 januari 2024

Gjorda renoveringar

‱ 2023: Stamspolning
‱ 2021/2022: Byggt fler P-platser samt breddat samtliga parkeringsplatser.
‱ 2021: Satt upp fler laddplatser samt förberett för fler laddstolpar.
‱ 2021: Byte av fönster (ej mot balkong)
‱ 2020: Dörrautomatik
‱ 2020-2021: Fönster
‱ 2018: MĂ„lning av kĂ€llarvĂ€ggar
‱ 2017: EntrĂ©golv
‱ 2016: El
‱ 2015: Trapphus (OmmĂ„lning och belysning)
‱ 2011-2016: TvĂ€ttstugor (Total renovering)
‱ 2011: Ventilation
‱ 2009-2011: Stamrenovering (Relining)
‱ 2008-2009: Tak
‱ 2005: Balkonger (Byte)
‱ 2004: VĂ€rmesystem
‱ 2000-2001: Hiss (Renovering av maskineri)
‱ 1991-1992: Fasader
‱ 1984 Renovering av fönster

Övriga utrymmen i föreningen

KÀllarförrÄd Inkluderat:
Varje lÀgenhet i vÄr förening kommer med ett praktiskt kÀllarförrÄd, perfekt för förvaring av det du hÄller kÀrt men inte anvÀnder dagligen. För dem som behöver extra förvaringsutrymme erbjuder vi ocksÄ möjligheten till extra förrÄd till en kostnad av 450:- per kvadratmeter per Är, enligt priser frÄn Ärsredovisningen 2022.
_______________

Föreningslokal pÄ FlintlÄsvÀgen 3

VÀlkommen till föreningslokal, tillgÀnglig för alla Brf PlatÄn-medlemmar för olika evenemang, utan kostnad. Vi uppmuntrar till ansvarsfull anvÀndning och efterlevnad av ordningsregler för en trevlig gemensam upplevelse.

Faciliteter:
‱ Huvudrum med matplats och standardmöblering, med möjlighet till extra möbler vid behov.
‱ Fullt utrustat kök med ugn, mikrovĂ„gsugn, spishĂ€ll, kyl/frys och diskmaskin.
‱ Loungerum med bekvĂ€ma sittplatser och TV.
‱ Möjlighet att ansluta egen spelkonsol till TV:n för underhĂ„llning.
‱ TillgĂ€nglighetsanpassad med WC, dusch och skötbord.

AnvÀndningsregler:
‱ Maximal kapacitet: 25 personer.
‱ VĂ€nligen lĂ„s lokalen vid avfĂ€rd.
‱ Rapportera skador eller brister till fastighetskontoret.
‱ Observera att lokalen inte fĂ„r anvĂ€ndas för religiösa, politiska eller kommersiella Ă€ndamĂ„l.

Mer information: http://brfplatan.se/boende/boka/foreningslokalen/
_______________

Bastu och Gym pÄ FlintlÄsvÀgen 20

Bastu:
‱ Öppet för damer: Tisdagar 17.00 – 21.00 (ingen bokning krĂ€vs).
‱ Öppet för herrar: MĂ„ndagar 17.00 – 21.00 (ingen bokning krĂ€vs).

Familjebastu: Bokning krÀvs:
‱ Onsdag-torsdag: Fem 2-timmarspass mellan 12.00 och 22.00.
‱ Fredag: Sex 2-timmarspass mellan 10.00 och 22.00.
‱ Lördag-söndag: Sju 2-timmarspass mellan 08.00 och 22.00.

Observera: Bastun Àr stÀngd under sommaren och större helger. Se anslag pÄ dörren för mer information.

Gym:
‱ Bokning krĂ€vs.
‱ Gymtider:
‱ MĂ„ndag-tisdag: TvĂ„ 2-timmarspass 05.00 – 07.00 och fem 1-timmespass mellan 07.00 och 13.00.
‱ Onsdag-torsdag: Ett 2-timmarspass 05.00 – 07.00 och fem 1-timmespass mellan 07.00 och 12.00.
‱ Fredag: Ett 2-timmarspass 05.00 – 07.00.

LĂ€s mer om Bastu & Gym: https://brfplatan.se/boende/boka/bastu2/

_______________

TvÀttstugor i Brf PlatÄn

‱ Bokningar görs via det digitala bokningssystemet, tillgĂ€ngligt pĂ„ bokningstavlor utanför varje tvĂ€ttstuga, i trapphusen och pĂ„ Fastighetsexpeditionen.
‱ Onlinebokning Ă€r möjlig efter att ha fĂ„tt inloggningsuppgifter via e-post till bokning@brfplatan.se, med namn, adress och lĂ€genhetsnummer.

TillgÀngliga TvÀttstugor:
‱ TvĂ€ttstuga Brun (LodvĂ€gen 2): GrovtvĂ€ttmaskin.
‱ TvĂ€ttstuga Mörkgrön (LodvĂ€gen 14): GrovtvĂ€ttmaskin.
‱ TvĂ€ttstugor GrĂ„ & Lila (FlintlĂ„svĂ€gen 37): IngĂ„ng frĂ„n gaveln i portalen.
‱ TvĂ€ttstugor BlĂ„ & Grön (FlintlĂ„svĂ€gen 27): IngĂ„ng frĂ„n gaveln i portalen.
‱ TvĂ€ttstuga MörkblĂ„ (FlintlĂ„svĂ€gen 44): GrovtvĂ€ttmaskin och större torkskĂ„p. IngĂ„ng pĂ„ gaveln.
‱ TvĂ€ttstuga Röd (FlintlĂ„svĂ€gen 34): IngĂ„ng frĂ„n gavlarna pĂ„ huset.
‱ TvĂ€ttstuga Orange & Vit (FlintlĂ„svĂ€gen 10): IngĂ„ng pĂ„ gaveln vid nr 18 eller 20, delar ingĂ„ng med bastun.
‱ TvĂ€ttstuga Gul: GrovtvĂ€ttmaskin, grovtorktumlare och ett större torkskĂ„p. Samma adress som TvĂ€ttstuga Orange & Vit.

Varje tvÀttstuga Àr utrustad för olika behov, inklusive grovtvÀtt och större torkmöjligheter.

LÀs mer om tvÀttstugor: https://brfplatan.se/boende/boka/tvattstugor/
_______________

GÀstlÀgenheten "PlatÄlyan" pÄ FlintlÄsvÀgen 7
Faciliteter:
‱ Stort rum med tvĂ„ bĂ€ddar, en bĂ€ddsoffa och tvĂ„ hopfĂ€llbara extrasĂ€ngar.
‱ Pentry för frukost med Trinettekök (diskbĂ€nk, kylskĂ„p, tvĂ„ plattor), kaffebryggare, porslin och bestick. Observera: ingen matlagning tillĂ„ten.
‱ Duschrum med WC och tvĂ€ttstĂ€ll.
‱ Rökförbud och husdjursförbud.

Bokning och Kostnad:
‱ Pris: 300 kr per natt.
‱ TillgĂ€nglig frĂ„n kl. 15.00 till kl. 12.00.
‱ Avgift debiteras kvartalsvis i efterskott.
‱ Avbokning minst en vecka i förvĂ€g, annars 150 kr avgift per natt.

LÀs mer om GÀstlÀgenhet https://brfplatan.se/boende/boka/gastlagenhet/
_______________

Sophantering – Enkel och Effektiv
I Brf PlatÄn Àr Ätervinning och sophantering organiserad för enkelt dagligt liv:
‱ Återvinningsstationer: Vid FlintlĂ„svĂ€gen 2-18 och korsningen FlintlĂ„svĂ€gen/LodvĂ€gen hittar du platser för plast, plĂ„t, kartong, glas, elavfall och mer. Grovsopor lĂ€mnas vid FlintlĂ„svĂ€gen 2-18.
‱ HushĂ„lls- och Matavfall: Hanteras vid FlintlĂ„svĂ€gen 1 baksida, LodvĂ€gen (vid vĂ€gen) och FlintlĂ„svĂ€gen 2-18 (infart).
‱ Tidningar: SĂ€rskilda insamlingsplatser vid LodvĂ€gen 16/18 och övriga nĂ€mnda Ă„tervinningsstationer.
‱ Miljörum: FlintlĂ„svĂ€gen 29 erbjuder omfattande sortering för ett brett spektrum av material.

LÀs mer pÄ: https://brfplatan.se/boende/service/sophantering/

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

40 488 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsÀttning

Enligt nya fastighetsmÀklarlagen Àr en fastighetsmÀklare skyldig att informera om bostadsrÀttens andel av föreningens nettoskuldsÀttning fr.o.m. 2023-01-01. Redovisat resultat avser hur mycket denna bostad belastats med av föreningens nettoskuldsÀttning. UtrÀkningen Àr gjord med Ärsredovisning 2022 som underlag.


Området

01

Edsberg erbjuder en harmonisk och barnvÀnlig boendemiljö dÀr du bor centralt med tillgÄng till all nödvÀndig service inom gÄngavstÄnd. I Edsbergs centrum finns ett rikt utbud av butiker och tjÀnster, inklusive en vÀlsorterad matbutik frÄn ICA, en nyligen öppnad stor Lidl butik, vÄrdcentral, bibliotek, samt ett urval av restauranger och caféer för sociala möten. För den som söker ytterligare shoppingmöjligheter finns Sollentuna centrum, HÀggviks HandelsomrÄde, samt större köpcentrum som TÀby centrum, Kista Galleria och Mall of Scandinavia en kort resa bort.

OmrÄdet Àr ocksÄ rikt pÄ utbildningsmöjligheter med flertalet förskolor och skolor, inklusive GÀrdesskolan, Rösjöskolan, Edsbergsskolan, och Rudbecks gymnasium, vilket gör det till en idealisk plats för familjer. För natur- och kulturintresserade erbjuder Edsbergsparken vackra strövtÄg lÀngs strandpromenader och tillgÄng till café, konsthall och utegym. Det historiska Edsbergs slott frÄn 1600-talet Àr en promenad bort. För sport- och friluftsaktiviteter finns sim- och sporthallar samt badplatser vid Edsviken och Rösjön inom gÄngavstÄnd. Dessutom Àr det nÀra till ett naturreservat med elljusspÄr för löpning och promenader, medan VÀsjöbacken för skidÄkning ligger en kort bilresa bort.

Kommunikationer

FrÄn Edsberg Àr det enkelt att ta sig runt tack vare vÀlutbyggda kommunikationer. Med bara en kort promenad nÄr du busshÄllplatser som snabbt förbinder dig med resten av Stockholm via busslinjerna 607 (mot Karolinska sjukhuset) och 627 (mot Sollentuna station), vilket underlÀttar pendlingen till arbete eller studier. För resor i motsatt riktning erbjuds buss 607 mot Danderyds sjukhus via Mörby Centrum, dÀr du ocksÄ hittar tunnelbanans röda linje, samt buss 627 mot TÀby. Dessa alternativ ger flexibilitet och frihet i dina dagliga resor, oavsett om du ska till arbete, skola eller fritidsaktiviteter.


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 849 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
vÀrme, vatten, grundutbud av kabel-TV, bredband samt bostadsrÀttstillÀgg pÄ hemförsÀkringen.
Försäkring
270 kr/mån
Hushållsström
640 kr/mån
P-plats
250 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
1 160 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Överlåtelseavgift
1 432.5 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
0.1438
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-05-15.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgiftshöjning pÄ 4 %, frÄn och med den 1 januari 2024

Kalkyl
RÀkna pÄ ditt nya boende och boka en kostnadsfri vÀrdering av din befintliga bostad.

Området
Edsberg  i sollentuna

Edsberg

Det hÀr Àr ett perfekt omrÄde för dig som gillar natur och friluftsliv men samtidigt vill ha nÀra till smidiga kommunikationer.


01
Fördelar med omrÄdet
Gym Bussar Orientering Utegym Motionsspår Sport och friluftsliv Parker/Grönområden Tennis

02
Kommunikationer

Genom Edsberg gÄr buss 607 mellan Danderyds sjukhus och Karolinska sjukhuset med mindre Àn 15 minuter till Sollentuna station. DÀrifrÄn gÄr det sedan bussar mot bland annat Kisa och HÀggvik samt pendeltÄg mellan NynÀshamn och Arlanda/Uppsala. FrÄn Edsberg gÄr det Àven direkt buss till och frÄn Sergels Torg i rusningstider.


03
Natur och fritid

I Edsberg finner du Edsbergs sportfÀlt med sex olika fotbollsplaner i naturgrÀs, konstgrÀs och grus. HÀr ligger Àven en tennishall och trevliga motionsspÄr genom skogen med utegym lÀngs vÀgen. I grannomrÄdet finner du Àven VÀsjöbacken med fyra nedfarter och sex liftar. Ca fem minuters bilvÀg bort ligger Rösjöns camping och bad och knapp 15 minuters promenad bort ligger Sollentuna Sim- och Sporthall samt bowling. Det finns med andra ord ett brett utbud av aktiviteter och intressen att vÀlja bland i Edsberg och dess grannomrÄden.


04
Barnomsorg och skolor

Intill Edsbergs centrum finner du Edsbergsskolan (Är 7-9) med flertalet olika klasser och inriktningar som sÀrklasser, förberedelseklasser, spetsutbildning inom matematik, engelskainriktning, musikinriktining samt inriktning inom idrott och hÀlsa. Bara upp för backen ligger Rösjöskolan granne med skogen och har Ärskurserna F-6, sÀrklasser och förberedelseklass. I Edsberg finner du Àven flertalet förskolor som bland annat Inspira SnÀckbacken, LyckeLiten och Bikupan. SjÀlvfallet finns det mÄnga fler förskolor och skolor inom Sollentuna kommun och för mer information om dessa kan du besöka https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.


05
Affärer och restauranger

I Edsbergs centrum finner du allt du kan tÀnkas behöva för att möta de vardagliga behoven sÄ som Ica, Apotek, Interflora, bageri, frisör, Spel & Tobak och flera restauranger. HÀr finner du Àven vÄrdcentral samt gymmet Puls & TrÀning. I Edsberg finner du Àven Restaurang Kruthornet.

AnvÀnd kartan
X

Platser

Hongry sushi

348 m


Soja Soja Dumpling & Restaurang

349 m


God Biten Grill i Sollentuna

351 m


Lo Méro Kök & Bar

353 m


Hörnet Restaurang & Bar

356 m


LABYRINTEN

353 m


Edsbergsskolan

407 m


Norlandia Förskolor Sjöfararen

430 m


Klax Förskola

440 m


Edsbergs Sporthall

456 m


Lidl

463 m


Stora Coop

1,69 km


City Gross Häggvik

2,11 km


Postombud på ICA Kvantum Sollentuna C

2,27 km


Pauls kiosk

2,29 km


Norra Edsberg

195 m


Malla Silfverstolpes väg

379 m


Flintlåsvägen

395 m


Häggvik station

1,62 km


Häggvik

1,62 km


Sollentuna

2,24 km


Norrviken

2,38 km


Rotebro station

4,11 km


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Lokalt centrum
    314 m
    2 min
    2 min
    6 min
  • Tågstation
    Häggvik station
    1,62 km
    8 min
    9 min
    30 min
  • Hållplats
    Norra Edsberg
    195 m
    3 min
    1 min
    6 min
  • Hav
    865 m
    8 min
    5 min
    17 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.