Kommande försäljning

Sollentunavägen 281

Sparad

Häggvik— Sollentuna

Sollentunavägen 281


Kommande försäljning

Sollentuna - Häggvik

🏡 Modern och välplanerad tvåa med stor balkong

🏡 VĂ€lkommen till SollentunavĂ€gen 281 och denna fantastiska tvĂ„a om 52 kvadratmeter, belĂ€gen pĂ„ vĂ„ning tvĂ„ i det populĂ€ra HĂ€ggvik. HĂ€r möts du av ett stilrent och vĂ€lplanerat hem dĂ€r mĂ„nga genomtĂ€nkta tillval har gjorts för att höja bĂ„de komfort och estetik.

🌞 LĂ€genheten erbjuder en ljus och inbjudande atmosfĂ€r med en smart och öppen planlösning som bjuder in till socialt umgĂ€nge och trivsel. Köket och vardagsrummet Ă€r perfekt integrerade och skapar en hĂ€rlig yta för matlagning och avkoppling. De stora fönsterpartierna slĂ€pper in rikligt med dagsljus och leder ut till den generösa balkongen i sydvĂ€stlĂ€ge – en plats dĂ€r du kan njuta av sköna dagar och hĂ€rliga kvĂ€llar.

đŸ›ïž Sovrummet Ă€r en harmonisk oas med en nymĂ„lad fondvĂ€gg i en elegant grĂ„ nyans som skapar ett rofyllt och ombonat intryck. HĂ€r finns gott om plats för bĂ„de förvaring och en bekvĂ€m dubbelsĂ€ng. Badrummet Ă€r frĂ€scht och funktionellt med flera praktiska lösningar, inklusive en kombinerad tvĂ€tt- och torkmaskin frĂ„n Electrolux.

đŸ›‹ïž Det mĂ€rks att inget har lĂ€mnats Ă„t slumpen i denna lĂ€genhet, dĂ€r varje detalj Ă€r genomtĂ€nkt och mĂ„nga smakfulla tillval har gjorts för att skapa ett modernt och bekvĂ€mt boende. Till lĂ€genheten hör ocksĂ„ ett förrĂ„d i kĂ€llaren, vilket ger extra förvaringsutrymme för dina tillhörigheter.

🌳 HĂ€r i HĂ€ggvik bor du med naturen runt hörnet, nĂ€ra sjöar, sporthallar och golfbanor. OmrĂ„det Ă€r barn- och hundvĂ€nligt med lugna cykelbanor, parker och fina motionsspĂ„r. För den aktive finns alla möjligheter att njuta av utomhusaktiviteter och friluftsliv. Kommunikationerna Ă€r smidiga med HĂ€ggvik station pĂ„ bekvĂ€mt avstĂ„nd som tar dig till Stockholm City pĂ„ dryga 15 minuter. I nĂ€rheten finns Ă€ven ett brett utbud av shoppingmöjligheter, med ICA Maxi, Willys och Coop inom gĂ„ngavstĂ„nd.

đŸ‘šâ€đŸ‘©â€đŸ‘§â€đŸ‘Š OmrĂ„det passar utmĂ€rkt för familjer, dĂ„ det finns flera förskolor, grundskolor och gymnasieskolor i nĂ€rheten. HĂ€r bor du i ett lugnt och tryggt omrĂ„de som erbjuder en perfekt balans mellan stadens puls och naturens lugn.

🔑 Detta Ă€r ett hem som mĂ„ste upplevas pĂ„ plats – en perfekt kombination av stil, funktion och ett utmĂ€rkt lĂ€ge. VĂ€lkommen pĂ„ visning och upptĂ€ck ditt framtida hem!


Boarea
52 kvm
Avgift
3 757 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 5 (Hiss finns)

MĂ€klarhuset Sollentuna & Kista

Kontakta Ender eller Farzad för mer information kring Sollentunavägen 281.

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1

Ekonomiska tjÀnster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.

Upptäck med smarta digitala verktyg



Planlösning

Rumsbeskrivning

01
Hall

VÀlkommen in i denna ljusa och rymliga hall med ett vackert parkettgolv som strÀcker sig genom hela lÀgenheten. VÀggarna Àr vitmÄlade och ger en modern och inbjudande kÀnsla. Direkt vid entrén finns gott om plats för avhÀngning, och de praktiska garderoberna erbjuder utmÀrkt förvaring för ytterklÀder och skor. HÀr finns Àven utrymme för att inreda med exempelvis en sittbÀnk eller annan förvaringsmöbel, vilket gör entrén bÄde funktionell och trevlig. Hallen ger ett fint första intryck av lÀgenheten och binder samman samtliga rum pÄ ett naturligt och smidigt sÀtt.


02
Badrum

Ett stilrent och modernt badrum med grĂ„ klinkers pĂ„ golvet och vita helkaklade vĂ€ggar. HĂ€r finns allt du behöver för en bekvĂ€m vardag. En praktisk duschkabin ersĂ€tter den traditionella glasvĂ€ggen och ger badrummet ett modernt uttryck. WC, handfat med tillhörande kommod samt ett spegelskĂ„p med integrerad belysning ger bra förvaringsmöjligheter för alla dina badrumsartiklar. Badrummet Ă€r ocksĂ„ utrustat med en kombinerad tvĂ€tt- och torkmaskin frĂ„n Electrolux, praktiskt placerad under en tvĂ€ttbĂ€nk som ger extra arbetsyta. Ovanför tvĂ€ttbĂ€nken finns ytterligare förvaringsskĂ„p som ger gott om plats för handdukar och andra hygienartiklar. Dessutom finns en handdukstork monterad pĂ„ vĂ€ggen ovanför – perfekt för att hĂ„lla dina handdukar varma och torra. Ett funktionellt och smakfullt inrett badrum som förenar design och bekvĂ€mlighet.


03
Kök

Ett modernt och vÀlplanerat kök i öppen planlösning mot vardagsrummet. Köket Àr fullt utrustat med kvalitetsvitvaror frÄn Electrolux, inklusive diskmaskin, mikro, ugn, flÀkt, kyl/frys och spishÀll. HÀr har man valt en heltÀckande diskbÀnk, ett snyggt tillval som ger en enhetlig och exklusiv kÀnsla. Det grÄa kaklet ovanför diskbÀnken skapar en fin kontrast till de vita skÄpsluckorna och förstÀrker kökets moderna och frÀscha intryck. Köket erbjuder gott om arbetsyta och förvaring i bÄde över- och underskÄp, vilket gör det lÀtt att hÄlla ordning och reda. Med sin öppna planlösning blir köket en naturlig samlingsplats för bÄde vardagsmiddagar och festligare tillstÀllningar.


04
Vardagsrum

Det luftiga vardagsrummet har stora fönsterpartier som slÀpper in rikligt med dagsljus och skapar en ljus och trivsam atmosfÀr. HÀr finns gott om plats för en stor soffgrupp och ett matbord, vilket gör rummet perfekt för bÄde avkoppling och socialt umgÀnge. Vardagsrummet Àr lÀttmöblerat och erbjuder flera olika inredningsmöjligheter för att passa just dina behov. En extra bonus Àr klÀdkammaren/förrÄdet som Àr utrustad med speglar, vilket bÄde erbjuder praktisk förvaring och reflekterar ljuset pÄ ett fint sÀtt. FrÄn vardagsrummet har du Àven utgÄng till den generösa balkongen. Ett hÀrligt rum för bÄde lugna kvÀllar och trevliga stunder med familj och vÀnner.


05
Sovrum

Ett harmoniskt och rofyllt sovrum med plats för en stor dubbelsĂ€ng och nattduksbord. En nymĂ„lad fondvĂ€gg i grĂ„tt ger rummet en modern och stilren karaktĂ€r, samtidigt som det skapar en fin kontrast mot de ljusa vĂ€ggarna. De stora fönstren slĂ€pper in ett vackert dagsljus, och rummet erbjuder en lugn och behaglig atmosfĂ€r. HĂ€r finns tvĂ„ rymliga garderober som ger bra förvaringsmöjligheter för klĂ€der och andra personliga tillhörigheter. Sovrummet Ă€r en perfekt plats för avkoppling och Ă„terhĂ€mtning – en plats dĂ€r du enkelt kan koppla av och ladda batterierna efter en lĂ„ng dag.


06
Balkong

Den rymliga balkongen, som Àr cirka 14 kvm stor, erbjuder gott om utrymme för bÄde matgrupp och loungemöbler. Med sitt sydvÀstlÀge fÄr du mÄnga soltimmar och en skön plats att koppla av pÄ. Balkongen vetter mot en grön och lugn innergÄrd och skapar en rofylld atmosfÀr. HÀr kan du njuta av allt frÄn morgonkaffet till sena kvÀllar med familj och vÀnner. En riktigt hÀrlig plats för att njuta av utomhuslivet och koppla av i en privat och avskild miljö.


Fakta

01
Beskrivning
Boarea

52 kvm (Boareauppgifter enligt bostadsrÀttsföreningen)

Rum

2 (1 sovrum)

VĂ„ning

2 av 5


02
Byggnadssätt
ByggnadsÄr

2018

Kommentar, byggnad

Flerfamiljshus
3-glasfönster

VĂ€rme och ventilationsanl.

VÀrme: FjÀrrvÀrme
Ventilation: FTX


03
Energideklaration
Energiklass
Energideklaration
Specifik energianvÀndning

74 kWh/kvm och Ă„r

Energiprestanda, primÀrenergital

63 kWh/kvm och Ă„r

SammanstÀllning

Energideklaration Àr utförd
Datum: 2020-09-23

Besiktningsman

Johan Hall, HV Besiktningskonsult AB,


04
TV/Internet
Beskrivning TV/Internet

BostadsrĂ€ttsföreningen har tecknat avtal med Telia för TV och bredband. TV basutbud, digital-TV med paketet Lagom, en digitalbox och bredband (100/100) ingĂ„r i avgiften. Övriga avtal tecknar respektive bostadsrĂ€ttshavare sjĂ€lv med Telia.


05
Balkong

Den rymliga balkongen, som Àr cirka 14 kvm stor, erbjuder gott om utrymme för bÄde matgrupp och loungemöbler. Med sitt sydvÀstlÀge fÄr du mÄnga soltimmar och en skön plats att koppla av pÄ. Balkongen vetter mot en grön och lugn innergÄrd och skapar en rofylld atmosfÀr. HÀr kan du njuta av allt frÄn morgonkaffet till sena kvÀllar med familj och vÀnner. En riktigt hÀrlig plats för att njuta av utomhuslivet och koppla av i en privat och avskild miljö.


06
Bilplats/Övriga byggnader
Beskrivning, parkering

Totalt finns det 69 parkeringsplatser för bil som kan hyras av medlem
‱ 57 parkeringsplatser i garage, avgift f.n. 1155 kr per mĂ„nad
‱ 12 parkeringsplatser utomhus, avgift f.n. 578 kr per mĂ„nad
‱ 2 platser för MC/moped, avgift f.n. 578 kr per mĂ„nad
Avtal med Sverige Parkering AB finns för hantering av kö och avgifter

Ladd infrastruktur för elfordon:
Brf Simmaren har tillsammans med grannföreningen Brf Roddaren en gemensamhetsanlÀggning (GA) för garagedelen. Ladd infrastruktur för elbilar i drift sedan 2024-05-01.

Parkeringsavgifterna höjs med 5 % frÄn och med 1 mars 2024.


Ekonomi

01
Avgift

3 757 kr/mÄn

Beskrivning av kostnader som ingÄr i avgiften

I mÄnadsavgiften ingÄr vÀrme, vatten, ett praktiskt kÀllarförrÄd, bostadsrÀttstillÀgg samt kabel-TV och bredband via Telia. Kollektivt avtal för el via SEOM finns, rörlig prisplan gÀller och kostnader förhushÄllsel debiteras i efterskott.

FörsÀkring

298 kr/mÄn

Årlig elförbrukning

1800 kWh/Ă„r

HushÄllsström

250 kr/mÄn

Sammanlagd driftskostnad

548 kr/mÄn

Antal personer i hushÄllet

2

UpplÄtelseform

BostadsrÀtt

ÖverlĂ„telseavgift

1 433 kr, betalas av köpare.

PantsÀttningsavgift

573 kr

Andel i förening

0,99123

Kommentar, andelstal

Andel av Ă„rsavgift: 0,99115%

PantsÀttning

Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-09-25.

Boendekalkyl

VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.

AvgiftsförÀndringar

Avgifterna höjs med 5 % per 1 januari 2024 och ytterligare 5 % per 1 april 2024.


Föreningen

01
BenÀmning

BRF Simmaren. I föreningen finns 82 lÀgenheter.

MarkÀgare

Föreningen Àger marken

AllmÀnt

BostadsrÀttsföreningen Simmaren bestÄr av 82 bostadsrÀttslÀgenheter och 4 lokaler. HÀr bor du med naturen runt hörnet och nÀra till allt du behöver. OmrÄdet erbjuder en perfekt balans mellan lugn och smidiga kommunikationer in till Stockholm. Sollentuna Centrum ligger bara nÄgra minuter bort.

PÄ den fina innergÄrden finns blomstrande planteringar, gröna grÀsmattor, en lekplats för de smÄ, samt belysning och gÄngvÀgar som gör det trivsamt och sÀkert. Vissa lÀgenheter har dessutom mark upplÄten med nyttjanderÀtt, vilket ger en extra privat och trivsam utomhusyta. LÀgenheterna Àr moderna och ljusa, och oavsett vilken du vÀljer fÄr du njuta av en rymlig balkong, terrass eller uteplats. HÀr kan du koppla av och njuta av omgivningarna.

För den som Àlskar friluftsliv finns massor att upptÀcka. Norrviken lockar med bÄde badplatser och möjligheter till kanotpaddling, och pÄ vintern kan du Äka skridskor pÄ den 14 kilometer lÄnga isbanan. För skidÄkare ligger VÀsjöbacken bara ett stenkast bort, och i nÀromrÄdet finns ocksÄ en golfbana, en ridklubb och JÀrvafÀltets vackra naturreservat med sina slingrande promenadstigar och möjligheter till fÄgelskÄdning. För den som vill hÄlla sig i form finns det gott om gym och trÀningsanlÀggningar i nÀrheten.

Teknisk förvaltning via HSB
Ekonomisk förvaltning via Nabo

Kommande renoveringar

UnderhÄllsplanen gÀller frÄn 2023 till 2072 och omfattar nödvÀndigt underhÄll av fastigheterna under den perioden.

AvgiftsförÀndringar

Avgifterna höjs med 5 % per 1 januari 2024 och ytterligare 5 % per 1 april 2024.

Gjorda renoveringar

OVK genomförd - 2024
Garantibesiktning (5 Ärs) genomförs under 2023/2024
Slipning och lackning av 6 portpartier - 2023
Spolning av stammar - 2023
Förberedelser för 5-Ärsbesiktning - Löpande under 2023
Reklamationer mot PEAB för ej korrigerade brister - 2023
Rensning av cykelbestÄnd i cykelrum - 2023
Ansökan om bidrag för laddboxar hos NaturvÄrdsverket - 2023
Upphandling och offerter för laddboxar - 2023
Utbyte av ljudabsorbenter - 2023
FastighetsÀgarkontroll - 2023
RadonmÀtning genomförd - 2022-2023 med gott resultat
Energideklaration genomförd - 2022

Övriga utrymmen i föreningen

‱ Gemensamma miljörum för sophantering och sortering
‱ Barnvagnsrum, ett i varje port
‱ Ett förrĂ„d per lĂ€genhet
‱ InnergĂ„rdar med sandlĂ„dor
‱ Gemensam innergĂ„rd med grannförening med tillhörande lekplats

Taxeringstyp

Privatbostadsföretag (Àkta)

Andel av BRF nettoskuldsÀttning

707 451 kr

Beskrivning av Andel av BRF nettoskuldsÀttning

Beskrivning av Andel av BRF:s nettoskuldsÀttning 2023 Ärsredovisning.


Dokument

Ekonomi
Avgift
3 757 kr/mån
Beskrivning av kostnader som ingår i avgiften
I mÄnadsavgiften ingÄr vÀrme, vatten, ett praktiskt kÀllarförrÄd, bostadsrÀttstillÀgg samt kabel-TV och bredband via Telia. Kollektivt avtal för el via SEOM finns, rörlig prisplan gÀller och kostnader förhushÄllsel debiteras i efterskott.
Försäkring
298 kr/mån
Årlig elförbrukning
1800 kWh/år
Hushållsström
250 kr/mån
Sammanlagd driftskostnad
548 kr/mån
Antal personer i hushållet
2
Upplåtelseform
BostadsrÀtt
Överlåtelseavgift
1 433 kr, betalas av köpare.
Pantsättningsavgift
573 kr
Andel i förening
0,99123
Kommentar, andelstal
Andel av Ă„rsavgift: 0,99115%
Pantsättning
Àr pantsatt. Uppgiften Àr kontrollerad 2024-09-25.
Boendekalkyl
VÀlkommen att kontakta ansvarig fastighetsmÀklare om du vill ha hjÀlp med att upprÀtta en boendekostnadskalkyl.
Avgiftsförändringar
Avgifterna höjs med 5 % per 1 januari 2024 och ytterligare 5 % per 1 april 2024.

Området
Häggvik  i sollentuna

Häggvik

HÀr i HÀggvik bor du som vill komma ifrÄn storstadens hektiska tempo, men ÀndÄ ha lÀtt att ta dig fram kommunalt. Med nÀrhet till bÄde natur, sjöar, sporthallar och golfbanor finns hÀr allt man kan tÀnka sig för att möta den frilufts- och sportintresserades önskemÄl. OmrÄdet erbjuder en perfekt balans mellan lugn och bekvÀmligheter, vilket gör det till en idealisk plats att bo.


01
Fördelar med omrÄdet
Cykelbanor Motionsspår Lugnt Barnvänligt Hundvänligt Tågstation Bussar Tryggt Parker/Grönområden

02
Kommunikationer

Kommunikationerna i HÀggvik Àr utmÀrkta, vilket gör det enkelt att resa bÄde till arbete, aktiviteter och in till city. PendeltÄgsstationen ligger nÀra och ger snabb access till centrala Stockholm. Busslinjer frÄn HÀggvik station ger ytterligare alternativ för resande. Med bil nÄr du snabbt E4 som leder bÄde mot City och Arlanda, vilket gör det smidigt att pendla eller resa.


03
Natur och fritid

OmrÄdet kring HÀggvik Àr en oas för naturÀlskare och friluftsentusiaster. HÀr finns goda möjligheter till bad och fina promenadstrÄk tack vare nÀrheten till bÄde Norrviken och Edsviken. För den sportintresserade finns flera idrottsanlÀggningar i nÀrheten, inklusive Norrviken IP och Sollentunavallen med ishall. Dessutom finns fotbollsplaner, simhall, badminton, tennis och friidrott i omrÄdet, vilket ger Ànnu fler alternativ för en aktiv livsstil.


04
Barnomsorg och skolor

HÀggvik erbjuder ett brett utbud av utbildningsmöjligheter. I omrÄdet finns flera förskolor och grundskolor, inklusive HÀggviksskolan och SkÀlbyskolan. För gymnasieelever finns HÀggviks gymnasium och det nÀrliggande Rudbecks gymnasium, en av Sveriges största gymnasieskolor med ett brett utbud av program. Detta gör HÀggvik idealiskt för familjer med barn i olika Äldrar.

För mer information om Sollentuna kommuns utbud av förskolor och skolor, vÀnligen besök deras hemsida pÄ https://www.sollentuna.se/sv/forskola--skola/.


05
Affärer och restauranger

Shoppingmöjligheterna Àr utmÀrkta med Sollentuna centrum endast fem minuter bort, dÀr du hittar ett brett utbud av butiker, restauranger, bibliotek och frisörer. För dagliga inköp finns flera stora matbutiker inom gÄngavstÄnd, inklusive ICA Maxi, Willys och Coop. Restaurangutbudet i omrÄdet inkluderar HÀgges Kök & Bar och Restaurang Metropol, vilket gör det enkelt att njuta av god mat i nÀrheten.

AnvÀnd kartan
X

Platser

Eldqvarn

479 m


3måltider

480 m


Hägges Kök & Bar

502 m


Häggvik Centrum

525 m


OKQ8

572 m


Häggviksskolan

192 m


Förskola Smultronstället

369 m


Häggviks Gymnasium

427 m


Stockholm International Academy Häggvik

517 m


Dibber Vargungen förskola

560 m


Stora Coop

1,03 km


Lidl

1,25 km


City Gross Häggvik

1,43 km


Pauls kiosk

2,47 km


Häggvik

665 m


Häggvik station

665 m


Norrviken

1,13 km


Sollentuna

2,51 km


Rotebro station

3,15 km


Häggviksskolan

192 m


Minervavägen

221 m


Minervahemmet

316 m


Tunbergsskolan

524 m


Bandyvägen

572 m


Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Avstånd
Närområdet
Avstånd
Med bil
Med cykel
Till fots

  • Grönområde
    932 m
    4 min
    6 min
    19 min
  • Tågstation
    Häggvik
    665 m
    -
    -
  • Hållplats
    Häggviksskolan
    192 m
    -
    -
  • Hav
    1,58 km
    4 min
    6 min
    24 min
  • Sjö
    147 m
    1 min
    1 min
    3 min
Alla avståndsberäkningar sker automatiskt och baseras på data från OpenStreetMap

Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Ender eller Farzad!

Ender Karaman

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, kurdiska, turkiska ...+2

Farzad Mirzazadeh

Assisterande mäklare
Talar även engelska, persiska ...+1
MĂ€klarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Kom igång och spara dina favoritbostäder
Kom igång och spara dina favoritbostäder

För att spara dina favoriter behöver du ett konto hos oss på Mäklarhuset. Fyll i dina uppgifter nedan för att skapa ett konto och få tillgång till "Mina sidor"

Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.
Bostaden har nu sparats under favoriter pÄ mina sidor. GÄ till "Min sida" för att hantera dina favoriter.
Hej! Hur kan vi hjÀlpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mÀklare
Kostnadsfri vÀrdering av min bostad
Funderar du pÄ att sÀlja nu eller lÀngre fram? Boka en kostnadsfri muntlig vÀrdering och rÄdgivning idag.
Jag vill sÀlja min bostad
Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig och berÀttar mer om hur vi kan hjÀlpa till med försÀljningen och en riktigt lyckad affÀr.
Tack, vi har tagit emot din
förfrÄgan.
Vi kontaktar dig inom kort.